|
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zašto su ocjene na kraju različitog redosljeda od poretka u tekstu? (č:da negovorim kako je sve nabacano u ocjenama, malo miševi, malo slušalice, pa opet miševi). Ovaj put pohvala za pola slika na kojima se nevidi pozadina, koje su obrađene. Što se samih miševa tiče mislim da koštaju previše za ono što nude da bi bila neka ozbiljna konkurencija Logitechu i Razeru. EDIT: Di je zaključak na eng? Neka nova politika sajta da nebudete konkurencija drugom eng portalu istog autora?
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 07.02.2012. u 21:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Zaključak na Eng prakticiramo kada je vanjski dobavljač HW-a, a u ovom je slučaju domaći. Samo je u iznimnim situacijama drugačije, taj si pattern već mogao primjetiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Aha, ja sam mislio da se širite van granica pa da je zaključak na engleskom postao standard da ako netko nekad naleti na PCE a da nezna HR da ipak može pročitat nešto korisno/sažetak iako je na HR sajtu. To mi je nekako logično bilo, al ok, ako tako šef kaže.
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
Ne sjećam se kad smo točno počeli to raditi ali ima već dosta godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Za sada samo nekonstruktivno pljujem po ovom "testu" jer sam na poslu, ali sutra cu navesti kako bi test gamerskog misa trebao izgledati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Od vas očekujem jasan, precizan, jednostavan i (koliko god je to moguće) objektivan stil pisanja. Ovako napisanoj recenziji nije mjesto na PC Ekspert portalu. Iskreno se nadam da je ovo samo izuzetak, a ne način na koji će biti rađeni svi budući "testovi". |
![]() |
![]() |
#9 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Veoma zanimljivi komentari, slicno kao i s "testom" pasivnih grafickih kartica (č: ![]() BTW, Vjerojatno bi na višemonitorskom sustavu 11400cpi bilo i premalo, posebno ako se radi o npr. tri 24“ monitora postavljenih u liniju s ukupnom horizontalnom rezolucijom od 5760 točkica - nikad nisi radio na multi monitor sustavu, jelda? ![]()
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 08.02.2012. u 07:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
Po dosta se recenica vidi da su kako misevi tako i sluske stvarno testirani, tj. kako ih je Marijo drzao u rukama i isprobavao vise od dva tjedna. Stil pisanja koji Marijo ima je malo entuzijastican, pa moze djelovati kao PR tekst, iako to nije. Uostalom to se moze vidjeti i po ocjenama i po komentarima u zakljucku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije li malo too much dati 5 recommended/editor's choice bedževa na skupu od 7 proizvoda? Imam osjećaj da fali uspredba s nekakvim referentnim proizvodima.
![]() |
#12 |
Guest
|
Entuzijastičan. ![]() Kome je namjenjen ovaj članak? Stil pisanja se mora prilagoditi ciljanoj publici. Ako ste ciljali na gaymere od 11-16 godina (č: fejzbuk generaciju), onda je članak supač, ono baš je kewl. |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Administrator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() U svakom slucaju malo odstupa od stila PCE-a i to ce Marijo promijeniti u narednim recenzijama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Opet ste napali. Pa nisu to grafe da stavis 10 igrica i 3d mark i dobis objektivan test. Subjektivnost je neizbjezna u ovom testu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|