|
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakva tekma izmedu svaba i poljaka, poljaci vodili 2-3 razlike cijelu tekmu, cak i +5 jedno vrjieme,ali su se svabi vratili usprkos velikom broju iskljucenja, bilo je crvenih, slomljenih nogu, svega, i na kraju su dobili poljaci jedan razlike nakon sto svabe nisu zapucali na gol u zadnjem napadu, i kako stvari stoje svabe nece u zavrsnicu ![]() EDIT. sad navijati za slovence, ako kojim slucajem dobiju spanjolce, i mi madare, onda smo prvi i izbjegavamo srbe!!
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 25.01.2012. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ne prizeljkujem srbe ni u polufinalu ni u finalu bilo koji hrvatski tim kad igra sa srbijom uvijek popusi zbog pritiska da ne pricamo koliko bi bio koeficijent za potencijalne nemire na tribinama/izvan arene |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
A i slovenci bi mogli spanjolce, u egalu su iako slovenci vrlo cesto odu na razliku pa useru!
![]() |
#372 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Treba molit boga da spanjolci dobiju a ne slovenci, danci su 5x tezi protivnik u polufinalu od srbije |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
Ma sta ti je, srbi su gladni rezultata, mlada ekipa, histericna publika plus nabrijani su na nas Danci se pak muce takoder cijelo prvenstvo, starija ekipa sa puno manje trke i brzih transformacija, igralo bi se ko i protiv francuske sto bi nam odgovaralo, jer im je napad daleko sporiji iako igraju ko i francuzi cvrstu obranu.
![]() |
#374 |
Banned
|
Nemoj pricat gluposti, pogledo sam svaku tekmu danske i srbije i hrvatske , danci su na svakoj poziciji kvalitetniji od srba a bogme i od nas, srbi lete na krilima stanica, dobre kontre i publike o nekoj posebnoj kvaliteti nema govora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Danska lagano protiv Šveđana, na poluvremenu 18-11. Slovenci zasad vode. Ako tako ostane, izgleda da ćemo moći birati s kime ćemo igrati, pobjeda nas vodi na Dance, poraz na Srbe. U petak će bit ludnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
Da, zato su ih srbi prebili ( ali doslovce prebili, znas i sam ako si gledao ko sto kazes ), a kao danci su kvalitetniji ( po imenima jesu, ali ti igraci ne igraju ni blizu kako bi trebali, a razlog su upravo godine ) Zaboravljas da su danci ~30godina prosjek, da danas moraju igrat u punom sastavu, i da imaju manje odmora i od nas i od srba ( srbi igrali s rezervama, mi cemo danas igrat s rezervama ), pa mi reci dal je bolje odmorni mladi srbi, ili stari istroseni danci? Prije par godina bih se slozio s tobom, no na ovom prvenstvu nam je danska 15puta bolja opcija za polufinale nego srbija... A budes vidio kako ce se Spanjolci u tom slucaju nakrvit sa srbima...
![]() |
#377 |
Banned
|
Ma danci su se nakon te utakmice sa srbijom trznuli i samo se dizali iz utakmice u utakmicu , Hansen odlicno igra, Sonderagrd je najbolji ljevi vanjski poslje Jiche i Lazarova al dobro oni imaju takav ucinak jer su jedini pravi strijelci u svojim momcadima, Eggert i Lindberg gotovo nepogresivi tu su jos Spellerberg i Mogensen koji su nesto ispod svoje razine ali svejedno dobri, i specijalci za obranu Hansen i Christiansen, a sta se tice starosti vanjska linija su im svi oko 29-30 godina i mladi Hansen , tu ne vidim nikakav problem godina? I bas sad gledam teoretski je moguce da slovenci produ a mi ispadnemo , gleda se gol razlika ako nisam u krivu? A slovenci su trenutno u -9, ako dobiju spanjolce recimo +5 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
|
Tako su se trznuli da su ih i poljaci naspankali ![]() Ne kazem da su losi, daleko od toga, ali su trenutno definitivno bolja opcija od srba. Iako mislim da nam je svejedno jer spanjolci su na +2 i slovenci su pali, tako da u svakom slucaju idemo na srbe, pa u finalu na spanjolce opet ![]() edit : da,gleda se medusobni zato mi sigurno idemo dalje
![]() |
#380 |
Banned
|
aha sorry bio sam ukrivu onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
|
u 17:45
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I kak bi komšije rekle, sad je zvanično, polufinale Hrvatska-Srbija. Za Beograd firmom Krstić... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
Idemo do kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Gledao sam sve tekme prvenstva od početka, ali ovako katastrofalno loše suđenje i pogubljen sudački par nisam vidio, strašno koliko pogrešaka u suđenju, po obje strane.... Trebali su pobjedit, hebo ih cepelin i zahebancija, odigrat normalnu akciju i zabit gol, a ne se sprdat na kraju. I nije mi bistra tolerancija Goluže na onog specijalca mađarskog Csaszara, pa zar nema nikog u obrani dovoljno brzog da igra flastera na njemu na centru i mir. Pa lik nas je skoro sam pobijedio -.-
![]() |
#390 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Goluža je jeben taktičar.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|