|
![]() |
#302 |
Guest
|
Ovaj dan je počeo kao dan protivnika guglanja ![]() Pogodi kad je tekma! http://tvprofil.net/tvprogram/#!kanal=htv2 |
![]() |
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj bu to bilo danas? Pretpostavljam, pošto imamo Golužu na klupi i uplašenog Kopljara na desnom vanjskom da će nam se akcije svoditi na klasično probijanje kroz sredinu. U takvoj situaciji prognoziram da ćemo zabiti maksimalno do 20 golova. Ako. S druge strane osovina Karabatić/Narcisse/Abalo, koliko god da bili loši početkom prvenstva, će nam po starom dobrom običaju utrpati 15 komada + koji komad sa strane od Jolia iz 7m i eto pobjede Francuza. Što bi trebalo napraviti da se pobijedi Francuze? Znači njihova ogromna prednost je fizička nadmoć, strašna disciplina u obrani te odličan vratar.
![]() |
#304 |
Guest
|
Trebalo bi se izvuć "glava iz guzice" eto to bi trebalo. A ne povest 6 razlike na poluvremenu i "počet slavit". Mislim da možemo dobit francuze i to lako ako se ozbiljno pristupi igri danas |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, jbg, što bi njima značila ozbiljan igra? Jer ne možeš ti promijeniti mentalitet i disciplinu igrača u par dana. Oni da povedu protiv Francuza 5 razlike, to je za nas izgubljena utakmica. Jednostavno su takvi. Počelo bi se kilaviti, nonšalancija, nekakva svemirska dodavanja i sl.
![]() |
#308 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Imaju samo 2 opcije danas.. 1. Borba i poraz na kraju. 2. Borba i pobijeda a onda smo bogovi. Francuzi idu kuci a svi ostali ce nas se jako bojat i respektirat.. Izglednija je opcija 1. EDIT: Ja sam stvarno optimistican danas.. Nije nas spanjolska ugazila kao sto se znalo dogadjat.. Ustvari smo mi bili bolji bar 50min. Francuzi su losi (losiji nego zadnjih godina) i zreli su za jedan jako los rezultat na natjecanjima.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 24.01.2012. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
AJMO!! +2 za nas!!! |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
ko je ovaj čelavac kaj se ponavlja stalno za Golužom ...fraer je presmiješan |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
DD9512
|
Katastofalno igramo u napadu!! Lopta sporo kruži, igramo 2 na 2 u napadu. Halo 2 na 2??? Cestitam Goluža, to si valjda ti izumio.. Vori katastrofa.. malo je golova što ide u prilog Francuzima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
Ne znam zašto gledam ovo smeće... Rukomet mi je ionako bezvezan sport. Jbmti igru u kojoj su suci ključni za pobjedu/poraz. |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
dobit ćemo ovo!! 100%!! |
![]() |
![]() |
#321 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Hebeno, svaka im čast, zgazili ih ko zvečke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
DD9512
|
Kopljar igrač utakmice. Vratili smo Francuzima bar za tri poraza.. Kratak Edit: mozda smo svi malo preostri prema Balicu, takvi smo, volimo svoju repku.. Pogledajte samo Karabatica, katastrofa teška. Ako nije lošiji od Balića, onda je bar u njegovom rangu. Pojeo bi ga da sam Francuz. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 24.01.2012. u 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Potvrdilo se da kad Balic ne ulazi, da mi dobijamo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |