|
![]() |
#871 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Vikend akcija. Igra za PC, Crysis 2 - 129kn (redovna cijena 149kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u Portio (=Links) - 141,55kn ************************************************************************************** Tvrdi disk vanjski 2000.0 GB, WESTERN DIGITAL My Book Essential - 959kn (redovna cijena 1359kn) nabava.net ************************************************************************************** Digitalni fotoaparat OLYMPUS X-43 - 509kn (redovna cijena 549kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u AjTikupi - 489kn Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 07.12.2011. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja danas kupovao neke usb bedastoce za poklone i jos par stvarcica i cujem da daju gratis filmove nekom kupcu. Pitam dal ima koji za mene a on kaze samo za kupce laptopova i konfiguracija. Ja mu kazem pa kupio sam ja ovdje vec valjda 5 konfiguracija. Ode frajer po robu i vrati se i da mi Linksclub karticu koja daje 5% popusta na sve artikle i sve nacine placanja, osim na R1. Kaze evo poklon od Linksa, Eto svaka cast Links. Tako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Banned
|
Vikend akcija. Igra za PC, Heroes of Might & Magic V Collector's Edition - 129kn (redovna cijena 149kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u Portio (=Links) - 141,55kn ************************************************************************************** Tipkovnica + miš LOGITECH MK220 Wireless Desktop - 149kn (redovna cijena 179kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u AjTikupi - 141kn ************************************************************************************** Digitalni fotoaparat OLYMPUS VG-130 - 719kn (redovna cijena 799kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u Portio (=Links) - 665,10kn ************************************************************************************** Akcije |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo da i ja napisem svoja iskustva... 1. Odlucio klokat svog athlona 3000+ i posto nisam mogao u st recem ocu da mi kupi cooler. Zapisem ja njemu sifru proizvoda i on to kupi. Ja sav sretan idem inst. cooler kad ono vidi se da je cooler bio otvoren i falilo je skoro pola bundle-a! Sva sreca pa nije falilo nista za sck 939. ![]() 2. Kupio Razer Lachesis, dosao doma, ukopcao ga kad ono kursor ( dok mis stoji mirno na stolu ) se mice sam od sebe! Ja gledam ono WTF? i skinuo druge drivere, novi fw nista ne pomaze. Zovem ih na tel. i opisem problem i pitam mogu li zamjernit za drugi ( zvao par h nakon kupnje ) a oni meni da to nemoze tako nego da moran cekat servis i "otpilu me". ![]() Na kraju poslao mail Vedranu i covjek rekao da ce on to sredit ![]() 3. Kupovao ja LCD monitor i odemo ja i stara u Links, udemo u ducan ( nije bilo nikoga ) lik stoji na blagajni, bulji u komp i nista, nije rekao niti "Dobar dan" ![]() Gledamo mi monitore i ja pitam koji bi bio dobar za igranje a on nista, ingnorira nas ![]() ![]() i biser na kraju 4. Prije cca 2 mjeseca kupovao grafu, i dodem ja u links i kazem trebao bih 6850 Toxic, lik kaze moze nema problema i da on meni grafu te me pita koje napajanje imate? Ja odgovaram xfx 550w a on meni, citiram: " aa to Vam je napajanje preslabo, ako nebudete mogli upalit PC nemojte doc i rec da grafa nevalja" ![]() ![]() Toliko od mene, ima jos sitnica ali neda mi se pisat. Kod njih kupim sitnice do stotinjak kn, ostalo kupujem preko druge firme.
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 20.12.2011. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
"Badnjak u Linksu"
Pa evo da ih ja pohvalim, naime došao sam kupiti Prestigio tablet, obzirom da je kod njih cijena najpovoljnija. Dočekala me gužva (da ne spominjem da je osim mojeg auta, na "divljaka" bilo sparkirano još 6-7 tutača), ali sam u međuvremenu sa police zgrabio Mass effect 2 za xbox i stao u red. Djelatnik me ljubazno uputio na drugu blagajnu ako ću samo kupiti igru, kad sam mu spomenuo tablet odmah je provjerio da li ga imaju na lageru, naravno imaju ga. I tako pričekam ja pola sata, dođem na red kod drugog djelatnika, koji mi kaže da nema tog tableta. Ispričao se u ime kolege, i dotični kolega se ispričao više puta. OK izgubio sam bezveze pola sata i zakasnio na ručak, ali ko radi taj i griješi, uostalom ko mi kriv kaj idem na Badnjak nekaj kupovati ![]() Ovo mi je bila valjda dvadeseta kupovina u Linksu, i nipošto posljednja, uvijek ih mogu preporučiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Banned
|
Vikend akcija. Kućište COOLERMASTER Elite 343, RC-343-KKN1 - 249kn (redovna cijena 315kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji u Portio (=Links) - 277,20kn ************************************************************************************** 7970 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja mrzim kad me prodavači ometaju u kupovini...bez uvrede dečki, al doma se napravi domaća zadaća i onda se ide u kupovinu...i po mogućnosti se "skokne" do weba vidjet jel artikl dostupan u poslovnici..al ajde to sam samo ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mogli bi napisati o kojoj se poslovnici radi ![]() Citiraj:
To si samo ti i jako malo drugih. Teško je svima ugoditi, a mislim da ipak ima više onih kojima treba objasniti, a uostalom lakše je tebi reći da netrebaš pomoć nego 99% ostalih da trebaju.
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
U ovom sam slučaju mislio na kolege s ovog foruma (naravno da većini treba pomoć), na kojem se btw. mogu nać i zatražit sve korisne i potrebne informacije za kupovinu, tako da...iskreno u životu nisam išao kupit nešto u većoj vrijednosti a da se nisam o tome bar djelomično raspitao prije kupovine...ne branim prodavače, nego čisto kritiziram način kupovine...banut u dućan i ostavit oko 1000 kn za monitor na osnovi savjeta prodavača... |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
U trgovini mi prodavač izbaci ponudu za nešto s cifrom koja taman ulazi u 5 znamenki...i kaže da se vratim sljedeči tjedan kad dođe iz ZGa. 5 sekundi nakon toga meni pogled padne na nešto iza pulta pa pitam jeli imaju drugi model te stvari. Čovjek kaže da nemaju u trgovini a kako ionako sve uvjek dolazi i ZGa pitam jeli se to može naručiti. Čovjek kaže da mi ne može napravit naruđbu jer artikal nije u skladištu več u prodavaonic ...Ja gledam u nevjerici i pitam zbog čega oni to ne mogu dostaviti u prodavaonicu. Čovjek kaže je to artikal ranga 500kn a oni to ne rade za artikle te cifre. Na kraju savjetuje "ako to želim , najbolje mi je da naručim s njihovog veb shopa pa mi dode doma na vrata" ![]() I tako ja stojim par trenutaka i govorim njemu da mi nije jasno da ču se sljedeči tjedan vratiti i iskeširati puk kur. novaca za nešto a da oni ne žele uz to dostaviti neku sitnicu. A čovjek govori govori kako on tu ne može apdsolutno ništa napraviti jer oni to tako rade. Onda moja draga njemu ispali "a kako bi bilo da napravite novu ponudu s obje stvari zajedno" ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 11.01.2012. u 14:41. Razlog: par suvišnih slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Danas sam bio u Linsku u Slavonskom Brodu. Strašno sam ispizdio zbog čobanina koji tamo radi. Zove se M.D. (tako mi piše na računu). Ulazim unutra i pitam zašto se niko ne javlja na teleon (zvao sam 4 dana po 30-40 puta svaki od 2 broja koji su navedeni na stranici, i naravno, niko se nije javio). Pitam ga zašto se niko ne javlja, kad on poče onako povišenim tonom meni o tome kako je stalno gužva i nemaju ni on ni kolega vremena da se jave. Ja sam samcijat u radnji, a on mi priča o gužvi koja ga sprječava da se javi na bar jedan od 100+ mojih poziva. Pitam ga ima li na stanju nešto od Thermalrighta, kad on se pravi lud. Ja pogledam u njega, kad on meni: "Ja nikad nisam čuo za tako nešto, a ako ja nisam čuo za to, onda to ne postoji." (tim riječima) ![]() Nakon 10ak sekundi tišine on nastavlja: "Nije Thermalright nego ThermalLight." Meni opet faca ![]() Naduvano glupo derište. Stvarno mi nije jasno da može biti toliko glup i tako se ponašati... Sav je on pun sebe, našao se tu nešto objašnjavati a nema pojma kakve gluposti valja, i još se propinje na zadnje kad priča. Bezobrazno da ga treba tući.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: buljo. 16.01.2012. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Za telefon je istina, ali i mogu prosvjedočiti da se stvarno nemaju kad javiti na telefon zbog konstantnog ulaženja nekih djedova i dječice kojima treba nešto objasniti ![]() Inače uvijek ih je bilo dvojica, neznam otkud sad jedan. Što se tiće tog prodavača, znam ga (kartica sa imenom mi nekako ostala u sječanju) a lik je svaki put bio pristojan pa i komunikativan, makar nije ni trebao biti jer ja nisam informatički nepismen i nisam došao nepripremljen kupiti nešto Mislim ovo što se tebi dogodilo stvarno nije u redu al trebo si ga malo obrazovati po pitanju coolera ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: buljo. 16.01.2012. u 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Adrenaline junkie
|
Ma de, kad je na prvu onako nastupio stvarno nisam imao želju uopšte pričati sa njim. Pokupio sam što mi je trebalo i izašao vani. Shvatam da imaju gužvu, ali brate mili. Zar je to tolika gužva da se on ne može javiti niti na jedan od 30-40 poziva dnevno koje napravim, i tako 4 dana zaredom. WTF? Za koji qrac onda imaju telefon, i to dva broja?
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Mile... Links ima zakon da se na poslu nesmije "pričati" ! Dakle , nisu se mogli javiti jer moraju raditi , a ne pričati ! Moje iskustvo Linksom je , ajmo reći prolaze, ali im je cijena poprilično UP Što se tiče reklamacija, nisam imao za sada priliku i to doživjeti, nadam se da i neču, no izgledaju OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#899 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Doduše, rekao je da ako hoću da mi se odgovori na neko pitanje da pošaljem mail. Na to, kao, odgovaraju. Ali nabijem ga, čemu onda stoje dva telefonska broja na stranici.
![]() |
![]() |
#900 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Šta je previše, previše je, a i da nam je svima mentalitet malo manje "šta ću ja drukat/šta ću ja tužakat/gledan svoj posa" bilo bi nan u globalu bolje.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|