|
![]() |
#2491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isto tako City ima 38 :P |
![]() |
![]() |
#2493 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemoj ivana dirat sad sve mu se poremetilo za danas ![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#2497 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
LOL ne propada on propada klub! ![]() ![]() I nadam se da neće u liverpool tj. siguran sam da neće nego bu vjerojatno negdje u španjolsku ili tak nekaj. ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2502 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebiga, takvi su navijaci chelsea, emo curice koje slusaju bibera ![]() dok recimo culesi trose shakiru ![]() pa ti vidi
#2504 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hahaha, dobra dobra ![]() Bit ce da je ovaj zato otisao iz barce :S No kad smo kod barce, nemogu vjerovat da su stavili Villu na transfer listu, jasno mi je da se nije najbolje snasao, ali jednostavno mi je drag, i stvarno je kvalitetan napadac. Kao interesanti se spominju Liverpool ( nedo bog da prede tamo,propast ce ) i Chelsea ( odlicna zamjena za didiera, takav napadac im treba ). Drzim fige da ode u chelsea
#2505 |
Pod naletima kopita zla
|
Držim fige da ne ode. Ne treba im takav napadač. ![]() ![]() A bog bogme ne treba im ni ovaj. ![]() http://www.givemefootball.com/premie...brazilian-star Opet će napraviti i ko s curicom. ![]() U ostalom villa ima 30.g i prokleti je miđet. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#2510 |
|
Ima tu još brdo primjera niskih igrača koji su se dobro snašli u Premierligi, ti si na osnovu visine već otpisao čovjeka, tako se dogodilo i s Modrićem koji izgleda kao mimozica (čovjeka konstantno lome i fauliraju, igra na ofenzivnoj poziciji) a vidiš i sam da je jedan od boljih igrača cijele lige a tu je još i Van der Vaart koji mi sada pada na pamet (175cm), čovjek igra u napadu i jedan je od boljih igrača u ekipi a sjećaš li se Gianfranca Zole? Uglavnom, nije dobro raditi predrasude o igraču na osnovu konstitucije ja bih tu prvenstveno gledao da li se taj čovjek uklapa u sustav igre kakav ekipa u koju potencijalo dolazi igra.
#2511 |
Pod naletima kopita zla
|
Ali to su AMF igrači. Villa je napadač. ![]() Daj pogledaj napad od chelsea. ![]() ![]() Ne kažem da niska osoba ne može biti dobar napadač..može. Ali se definitivno ne uklapa u neke lige/klubove. ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2514 |
|
#2516 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Znaš da su i obrambeni igrači ponekad u napadu. Da li ih to čini napadačima? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2517 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zato jer mu je alternativa sanchez koji je puno mlađi - i očigledno jednako efikasan ko i on, a villa je preskupo plaćen da bi čamio na klupi.
#2518 |
|
Ne u formaciji kad ih postavi trener u napad od početka tekme kao što Redknapp stavlja Van der Vaarta ili kao što je Zola igrao u napadu Chelsea, a kad se izvodi korner onda je to sasvim druga priča zar ne? Onda se svi sjate kao muhe u 16-erac ![]() To što ti misliš da Villa ne može uspjeti u Chelsea-ju ne znači da možeš odmah generalizirati da ne može uspjeti u Premierligi jer je ''midget'' po meni je to totalna bedastoća, gore je kolega i Teveza spomenuo a čovjek je ostavio trag u Unitedu (kao i Rooney), druga stvar je to što je munjen u glavu ali da je zabijao, je ![]() Ponavljam, radi se o tome koliko takav profil igrača odgovara sustavu igre nekog kluba a ne koliko je nizak i koliko godina ima ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 15.12.2011. u 14:17. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|