|
![]() |
#3931 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3932 |
Guest
|
ma al prevelika je slučajnost HELLRIDE , Sons Of Anarchy i Liberty City Stories bajkera. Jel to znači da su Sons Of Anarchy se negdje "referirali" na GTA? Jer u seriji ima nekih naznaka. Al nigdje na netu nema poveznica. |
![]() |
![]() |
#3933 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Guest
|
tu imaš sve. Čak i mod za SOA prsluke http://www.gtainside.com/en/news.php |
![]() |
![]() |
#3939 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jer mi može netko reći gdje sam pogrješio. Znaći ovako sam stavljao modove. Preko onog Spark IV-a. Ono preuzeo sam neki auto, i ona dva fajla kopiro u sparkIV, tj u models>cdimages>vichaels>i tamo sam provuko te failove. Inaće igru pokrećem preko ikone gta 4 schorcut. Jer kad hoću preko SparkIV ne želi. Prošo cijeli grad, ali niti jednog novog auta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3940 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3941 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Guest
|
Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Guest
|
u hebote...10 godina...isto tako neki dan u tramvaju čujem lika od svojih 24-25 g. priča da je igrao CIV 3 "ko klinac"...i mislim si kak "ko klinac" ...i onda skontam to je bilo 2001 ... -al nema veze gejming do 125 te ![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
Premium
|
Evo da kažem dokle sam ja došo s modovima. Došao sam tako daleko da sad instaliram na novo igru. Prvo sam stavio jedno 5 modova, od toga jedan od mercedesa mislim da s 500 i super radio auto, ali samo imam njega. Onda sam još skinuo nekih 5 modova i u nadi da će još neke očitat i kad ono očito je audi-a a8, bmw-a x5, ali me stalno poćeo bacati van i ono je stalno pisalo fatal eror. Tako da odustajem od modova htio sam izbrisati neke failove ali iz ono sparkiva nisam uopće znao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 | |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
uglavnom dali znate neki websajt za skinove ali da su za EFLC a ne standardni gta4 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3947 |
Premium
|
Nekužim toćno na što misliš stvarne aute, jer kad dođem tamo da odaberem određenu marku na izbor imam 5 istih modela. E sad ja neznam ali recimo baš kad sam stavio mercedes s 500 on je radio, ali njega sam imao na svakom koraku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3948 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo nakon duze stanke sam instalirao igru i ubacio par modova, sve to meni radi osim auta koje stavim. Dakle kad stavim bilo koji auto u igru samo mi baca RC20 Error - re-install game. Je li netko mozda imao slican problem i je li mozda smetaju drugi modovi koje sam ubacio u igru?
![]() |
#3949 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Prvo napravi backup fileova koje mijenjaš, pa onda stavljaj aute pojedinačno i gledaj nakon kojeg auta izbacuje taj error. Ako se opet javi problem onda vrati original fileove i gotovo. Tako barem nećeš morati reinstallirati igru svaki put kada izbaci error. Možda nešto krivo stavljaš pa ti izbacuje to. Koji program koristiš za instaliranje auta i jel mijenjaš i handling i sve ostalo? Bitno je sve promjeniti kako piše u readme fileu jer inače zna biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
Never Forgetti
|
Da napravio sam sve backup fileove ali nakon sto i sve to rjesim opet mi baca eror. Znaci svaki auto isto, jedino neki auti rade dok ih ne spawnam sa trainerom ili ako nisu ispred zgrade spremljeni. Koristim SparkIV zadnji koji se moze skinuti s neta. Imam dosta instaliranih modova ali mislim da ne utjecu na automobile bas (zgrade, novi logotipovi i slicne sheme...jedino imam XenonHID i NewSounds)
![]() |
#3952 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3953 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni je GTA:SA najbolji naslov iako sam sve igrao. Prije neke 2 godine poceo sam ga modat i sva auta sam bio promjenio i ostala vozila. Bande i milijun sitnica, ali uvijek se nađu neki errori. Pa onda ispocetka, tako da ti je najbolje kao sto je kolega rekao auto po auto i provjeravat ![]() Jer ako stavljas neke druge modove pa jedan nece sa drugim i to je sranje. Sretno sa modanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Samo GTA III (čak mi nije smetalo šta ima save bug, pa sam mora držat komp par dana upaljen - sve dok je ne priđem cilu). A prvi dojam teško da će nadmašit iti jedna igra ikad (skakanje na stolici od sriće, vilica spuštena od divljenja, taman igra koja je bila napravljena po mom guštu - možda jer sam latentni psihopat ![]()
![]() |
#3958 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Budeš ali na najmanjim mogućim postavkama.
![]() |
#3959 |
Never Forgetti
|
Mozda bi i mogao upogonit GTA s tim ali da je malo bolje optimiziran ![]() Ja s ovim kompom vrtim Crysis na High, a GTA na LOW (doduse grafika mi je slaba ali opet)
![]() |
#3960 |
Premium
|
Evo ja sam imo amd 7750 x2 be, 2gb rama, 9600gt i igra mi je radila na 1440x900 s postavkama high/medium 20-25fps-a. Sad sa ovom konfom pod moj komp beenchmark mi pokaže postavke sve na high 1440x900 50-55 fps. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|