|
![]() |
#181 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
Nisam upoznat s time , negdje citam hoce negdje nece biti potreban DX11 i W7 da bi se pokrenule ULTRA postavke dok negdje kazu da ce biti DX9 igra , ko ce ga znati... ![]() ovo ne da izgleda dobro , nego fenomentasticno. jos je to xbox360 , mogu misliti grafiku na PC-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
po ovome videu , se vidi , prva opcija , SHADOWS=OFF , za dodatnih 10 fps ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajme, dodali su mining i sve one mmo gluposti. Koje li sreće. Samo da OPET ne bude igra iritantno nebalansirana. Mislim želi li itko mlatiti 10 minuta seljaka u dragobone oklopu. U zadnja dva elder scrollsa bi na višim levelima sve neprijatelje trebalo mlatiti i po nekoliko minuta sa najjaćim oružjem u igri. Da ne spominjem situaciju kad bi se težina stavila na hard i više, neprijatelje se moglo tući i po 20ak minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
čitam po netu dojmove o "toj" x360 verziji i uglavnom se ljudi "žale" da je isti oblivion , - NPCs that teleport if the path is blocked (even if by another NPC, in a bridge, for example). - The death blow animations are independents of the enemy body, so there's a lot of clipping. Also, being taken to third view while meleeing in first view, is disorienting and weird. - Voice acting is on par with Oblivion - Fire magic is way overpowered - NPCs don't react if you're pointing a sword to them or any other weapon/magic - It's hard to know when the enemies' blows will hit you. I get hit even when I think I'm far enough to dodge the blows. I guess I have to get used to it. Meni nema veze. Da je ovo veliki mod za Oblivion nema veze , grafika mi nije na prvom mjestu. Bit će dobra igra. |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
gledam malo stream i zadovoljan sam. Prije svega time jer je zadržan onaj "morrowind" štih igre. Možda neće biti grafika da "izmuči" 2x 580 u SLI , ali je gameplay jako dobar! |
![]() |
![]() |
#196 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Odigro sam nekih 3-4h. Nisam stigao više, a i moram navest da sam padobranac za konzole. Pogotovo što se tiče gamepada ![]() Mislim da je nešto do konzole jel svakih 5 min zastajkuje na cca 5sec, ali igra je fenomenalna. Mene malo smeta onaj kill cam ali da se preživjet. Igra baš ima onu neku dubinu, ko morrovind što je imao. Znam se zateći da se zapričam sa random NPC-ovima. Nisam stigao puno odigrat ali ovo što sam vidio do sada mi je bolje i od morrownd-a i obliviona zajedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
|
http://n4g.com/news/881376/first-rev...v-skyrim-is-in rencezija Skyrima od strane navodno nepotkupljenoga recenzenta koji nije pisao hvalospjeve ni o Morrowindu ni o Oblivionu a sada se preobratio. ![]() http://n4g.com/news/881376/first-rev...v-skyrim-is-in rencezija Skyrima od strane navodno nepotkupljenoga recenzenta koji nije pisao hvalospjeve ni o Morrowindu ni o Oblivionu a sada se preobratio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
s te recenzije: "possibly the most majestic RPG ever made" bold claim.. mislim da morrowind, arcanum, fallout 2, baldurs gate, NWN1 ipak imaju sta reci o tome ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#206 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pffff, bloody hell! Čini se da će igra bit prava bomba...a ja s djetetom od 2.5 mjeseca, i mogu igrat cca sat vremena dnevno, ako i toliko ![]() Trebat će mi valjda 6 mjeseci da dođem do levela 11 ili tako nešto. A nekad sam mogao po 10 sati u komadu....i za Morrowind opet nije bilo dosta ![]() Good old f*cking days.
![]() |
#207 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#208 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() meni "radno vrijeme" prestaje u 22-23h a dižem se u 6 ujutro... imam ravno 5 sati *kvalitetnog* sna ...dnevno... ja računam da bi (ovim tempom) taman do kraja 2012 mogao biti negdje 20 lvl ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pa nemojte se buniti, djeca vam šparaju novac ![]() ![]()
![]() |
#210 |
Premium
|
Gledao sam par leakanih videa sa ***gayorgylocalmember.org*** i mogu reci da je grafika vise nego solidna na xbox360 sto je negdje jednako medium postavkama na PC-u , jedino eto teksture su muljave , nikakve ali sta ocekivati. Definitivno su tamnice bolje odradene pogotovo ligthining,interakcija sa likovima je poboljsana,bolje su animacije pokreta likova,i 3D mapa je takoder veliki plus. Jos da vidimo za PC kakva ce biti only 4 days Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 08.11.2011. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|