|
![]() |
#14791 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14792 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Mislim, mogu probati samo tek tada neznam kak bum gore, sada se nadam da neće biti problema ![]()
![]() |
![]() |
#14794 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14795 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako netko treba nesto djelova za bicikl. http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=62221 Cijena po dogovoru ... prava sitnica ... samo da se rijesim drloga ![]() Sve je iznimno ocuvano i pic/pic sredjeno prije prodaje.
![]() |
#14796 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#14798 |
Avocado
|
Jelda, rama ova bijela je prekrasna. No u ovom setupu nije za penjanje nikako. Singlepivot sa direkt shockom + sranje shock + sranje ostala oprema = za 5k kn kupi radije onog čeličnog on one 456 na DB. Jedino što valja za abuse na bajku je ruktion pogon.
![]() |
#14799 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zato i velim da mi je love uzeo bi ga samo zbog rame, a sve ostalo bi odma islo u prodaju ![]() Ali nema se para, pa ovako samo mlatim praznu slamu. Ali, tko zna, mozda na db-u uleti kakav haro. Ne mora nuzno bit bijeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14800 |
Avocado
|
Treba ti biti žao one X6 rame sa xfusion shockom za 1700kn šta je išla. Opasno me mamilo da kupim, ali sam se uspio nekako othrvati ![]() Vidim jedan dečko ga je kupio, hvali se u garaži s njim.
![]() |
#14807 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Noga boli na više mjesta nego jučer, proširilo se i na lijevo rame. Definitivno najbolniji pad do sad, vrlo lako sam mogao i nogu slomiti da me rama poklopila po gležnju. Zanimljivo kako se u trenutku pada sve uspori, sjećam se svake stotinke leta. Vozio sam samo na pradnjem kotaču, čak mi je izgledalo kao da ću se i izvući, a onda je kotač propao u provaliju i odeeee ![]() ![]() Veselim se par dana kiše jer je jučer bilo poprilično prašnjavo i klizavo. Black Shark izgledom obećava, mislim da ću ga i ja nabaviti za stražnju gumu. Gdje ga se može kupiti i po kojoj cijeni? Ima li još gdje Alberta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14808 | ||
|
Citiraj:
![]() Ne mislim cijeli bike. Za pocetak kocnice, pa rama, a poslje kako bude love. Citiraj:
Vjerujem da je bilo veselo. Drz se ![]() Btw, Black sharka imas u Bizmarku za 110 kn/kom (Rudes), isto tako i Alberta 150kn/kom. EDIT: nazovi prije za svaki slucaj da nebi otisao, a lager prazan. Iako mi je max rekao da su narucili oko 400 komada Schwalbe guma tako da bi trebali imat. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14809 | |
|
Citiraj:
![]() jerbo jucerasnjom inspekcijom conti survivala zakljucio sam da nebudu zdurali celu jesen i zimu...
![]() |
![]() |
#14812 |
Premium
|
Hvala Čuks! Privlači me snake skin jer mi se foldable Švalbice kidaju sa strane, a trebaju mi foldable jer ih povremeno treba i pohraniti u tridesetak kvadrata stana ![]() Uglavnom, Rice, javi kad ćeš naručiti ![]() p.s. gdje bi vi išli skratiti volan da imate potrebu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14813 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Lik je reko da je narucio oko 250kom Mislim da za cijenu od 110kn po gumi nema bolje od black sharka. Gume su neka simbioza izmedju NN i Alberta i za sada su mi odlicne. Sljeme mi pase bilo koji dan za vikend tak da se i ja pridruzujem expediciji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14814 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Bilo gdje. Mozda kod autolimara, obicnog limara, ili pak kod ovih sto rade instalacije za plin, vodu. Oni bi trebali imat alat za skratit cijev, u ovom slucaju volan. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14815 | |
|
Citiraj:
a kaj fali obicnoj stegi, pili i okrugloj turpiji za zeljezo??? ako ne zelis plazma rezanje i slicne kerekfeke mos doc k meni u garazu, sredimo... ![]() ![]() ja sam si gruntal na ovo...http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=24573
![]() |
![]() |
#14816 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nadjes nekoga na ulici kaj postavlja grijanje. I oni sigurni imaju alat sa kojim rezu cijevi. To ti je najbolji nacin. rez je ravan i cist, a dosta brzo se moze odrezati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14817 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pilu za zeljezo mislis ![]() Stvarno je problem prepiliti Al cijev...samo treba okomito odrezati...a to se moze u Bauhausu na pultu iza blagajni - tamo je kutna pila s vodilicama tako da si kupci mogu prepiliti neke stvari ako su im dugacke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14819 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14820 |
Premium
|
triple butted 7050 madafakaa ![]() Rice, koja je razlika između ova dva Alberta? Ovaj s mog linak je Snake Skin, koja je šema s ovim iz tvog? Bolja smjesa? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|