|
![]() |
#2851 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam već 2 godine na Optimi. Kavka je parica, takav mi je i internet. Trenutno imam 2 OptiTV prijemnika i 5 mbit brzinu i odprije 2 tjedna novu paricu. Bilo je svakakvih cirkusa, pucanja veze, kockanja slike, ali je sad zadnjih godinu - godinu i pol manje-više sve OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo u cetiri godine svega nekoliko puta imao sam problema ali brzo je rijeseno. Vecinom su to bili neki radovi na centrali pa je dolazilo do prekida ali sve u svemu je dobro. Moram pohvalit obje strane, optimu i tcom, jer izgleda da su napokon poceli funkcionirati bez prebacivanja loptice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja sam se prije 2 mjeseca prebacio na optimu nakon sto su me u t-comu izvozali sa telefonom pa sam bio primoran uzeti net ili kod njih ili hr.duo kod iskona (sto sam i ucinio). Za sada je sve i bolje nego sto je bilo kod t-com/iskon kombinacije. Brzine su mi nesto vece (usprkos istoj nazivnoj osim uploada), nema pucanja veze. Jedina zamjerka ide na modem, Sagemcom 1704, ciji wireless ima traljav signal.
![]() |
#2854 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam dobija TP-link (ne sicam se tocnog modela) i mogu reci da odlicno radi. Nema nikakvih problema sa pucanjem veze, otvaranjem portova, ulazenjem u postavke dok torrenti idu itd... Jedan od boljih routera koje sam ima za razliku od bivsih d-linka, siemensa i telseya.. Brzina koju dobivam zahvaljujuci tv-u je sasvim druga prica, tu bas nisam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Premium
|
![]() |
#2861 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Svi koji sad uzimate optimu vjerojatno ćete dobiti TP-Link koji je i više nego ok. Ja sam na optimi već nekih 4 i pol godine i zadovoljan sam, jedino je znalo biti usporavanja brzina u nekim dijelovima godine, ali to je samo na vž području... Valjda su tu ljudi dosta navalili na optimu pošto je jedina alternativa t-comu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
Premium
|
![]() |
#2863 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
|
Nažalost ne, morao ga vratiti iskonu. Jedina preostala muka mi je doseg wifija. Probat cu jedan dan sloziti antenu drugu kao što je netko na forumu preporučio.
![]() |
#2865 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebam jednog matematičara koji će mi probati riješiti jednu zavrzlamu ![]() Po prvoj varijanti, mogao bi kod njih i dalje ostati bez ugovora, dakle mjesečno bi plaćao 231 kn x 24 mjeseca, te bi ta cifra onda za 2.god. bila 5544 kn Varijanta 2 bila bi uz potpisivanje ugovora. Uvidom u njihove stranice (http://www.optima.hr/o2-o3/), piše kako bi prva 3 mj. plaćao 116 kn (50% manje), a nakon toga bi plaćao 3 mj. 231 kn, 6 mj. bi plaćao 288 kn (opticarnet + HBO paket) i 12 mj.opet 231 kn (jer bi HBO uzeo samo na 1 god.).Slijedom toga, plaćao bi: 116X3=348 231x3=693 288x6=1728 231X12=2772 U prijevodu, bez ugovorne obaveze platio bi u dvije godine oko 5544 kn, a sa ugovornom obavezom 5541, što znači kao mi je cijena u 2 god. sveukupno oko par kn manje, jedino bi imao više besplatnih tel. minuta i godinu dana HBO paketa... Ak ima neko vremena i volje, nek mi kaže da li sam dobro preračunao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 | |
Premium
|
Citiraj:
Uf, cini mi se odlican ovaj TPLink koji oni djele, kad bi to dobio bio bih sasvim sretan ![]()
![]() |
![]() |
#2867 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
BIND SOFT d.o.o.
|
@robert7 Mala napomena, da ne bi bilo nisam znao. Oni daju router sa svojim FW koji je po meni dosta ogranicen. Mozda dobijes i sa zaljucanim portom (to nije problem i lako se otvore). Promjenit FW ne mozes ovak samo da ubacis sa stranice proizvodaca vec mogu samo u optimi promjenit. Sto vjerovatno oni nece. Ako netko ima rjesenje neka se javi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
I na području Bjelovara dijele TP-link. No, nekidan sam bio sa jednom od ukupno dvojice njihovih terenskih radnika na ovom SZ području RH-a, reče mi da u posljednje vrijeme imaju hrpu prijava kvarova. Vjerujem da su jednim dijelom za to krivi i T-Com zračni vodovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Problem su po manjim gradovima stare instalacije i udaljenost od centrala. DOk se tu ne promjeni nece bit puno srece ni jednom operateru. Kaj se rutera tice, trudimo se dat TP-linka, al dogodi se da ih nestane na par dana pa onda idu Sagemi. Varazdin i okolica su u planu prosirenja linka kroz odredeno vrijeme, neznam tocno koje, al znam da planiraju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Premium
|
Ti problemi u Varaždinu i okolici traju već više od godinu dana. Pojavljuju se u nekim djelovima godine i onda traju i traju mjesecima. Umjesto da planiraju, poruči im da to i naprave jer ima nas u vž-u koji p.... oko toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad je bio tehničar dao mi je novi Sagem a oteo mi je tp-link, od prijemnika imam "stari" Telsey i dobio sam kao drugi prijemnik Albis. I odmah cirkus sa Albisom. Neće da se ugasi. Ne reagira na power tipku na daljinskom niti na svoju tipku za uključivanje sprijeda. I sada mi radi već nekoliko dana 0-24 i morao sam reklamirati, neprirodno mi je da se ne može ugasiti. De mi reci, jel postoji šansa da se onaj e-sata port na Albisu nekako aktivira, vidim da uređaj ima daleko više mogućnosti nego što se koristi. Uređaj je zvjer, strašno brzo mjenja kanale i imam osjećaj da je za nijansu kvalitetnija slika nego na Telseyu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Znaci za ovaj O2+( preko t com infrastrukture) daju: telefon (500 min u nacijonalnoj fiksnoj mreze) + preplata(zanci uracunata T-com ) + 4Mbita Flat interneta za 189 Kn (Znaci nikakvih vise dodataka ) dok T com ( nez kolko oni daju min.) 158 kn Adsl + 73( 55 halo mini) preplate = 231 kn (214 Kn Halo mini) Zadnje izmijenjeno od: digital26. 25.10.2011. u 22:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ma to mi je jasno cijena-telefon uopce ne koristim tako da kad bi mogao telefon nebi ni uzimao. ali me zanima brzina interneta pucanje veze i tako to jer na t-com-u sam vec 5 god i nikad nije bilo problema znaci nikakvih problema i brzina je od prvog dana 4mbita a sad da predem na optimu i potpisem ugovor na dvije godine i dobijem probleme to mi se ne nikako ne isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
evo, pricao danas s tetom iz optime ![]() od 1.11. prelazim na o2surf. Znaci cijena je 169 + 6lp po minuti za onih 500min. Znaci ako spucate svih 500min dobijete racun od 199kn. promotivna akcija za tri mjeseca u pola cijene ide samo one kaj imaju novi ugovor. Ja nemogu dobit posto cu produljit ugovor koji mi jos vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo konačno i kod mene stigla optima. Bila teta danas i nudila baš taj O2 surf paket za 169kn. E sad mene zanima dali ja ako pređem na optimu moram i dalje plaćat pretplatu onih 60kn (s pdvom 73) tcomu? Ona tvrdi da ne da je to sve uračunato u onih 169 a ja znam da je to nekad bilo, da ako si otišao drugom operateru morao si i dalje plaćat tcomu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|