|
![]() |
#1 |
Guest
|
WD Caviar Green 1.5 TB - pitanje vezano za jamstvo
ljudi dajte neki savjet. Dakle , Wd 1500 green još 2g. garancije , jedan bed sector HD SENTINEL kaže : The drive found 1 bad sectors during its self test. There are 1 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. No actions needed. Sad dali ovo prozali kroz garanciju? Inače nije mi bitno jako ovo mi je storage disk ...al jel jedan bs dosta za zamjenu? |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Pogledaj šta ti na garancijskom listu piše ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Mislim da ne bi uvazili jamstvo. Ipak, ako te je strah nazovi i pitaj trgovinu, nista te ne kosta previse. Cini mi se da je to 4 ili 5 disk od WD-a 1.5 tb green da sam cuo da je na izdisaju snaga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj sa proizvođačevim alatom proskenirat hard. Veća je šansa da će ti priznati garanciju. Ne zaboravi slikati rezultat.
![]() |
#5 |
Guest
|
sve riješeno! Zamijenjen za novi bez beda! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |