|
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Uzimao sam preko svog accounta tamo frendu laptop, poslan je odmah nakon uplate bez ikakvih otezanja i natezanja, kako je dogovoreno tako je i bilo, a isto tako i masu puta za periferiju i raznorazne tričarije od 50-200kn. Fer i korektna firma, imaju i skype support tokom dana za brzi kontakt, a i na mailove dosta brzo odgovaraju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Prije sam kupio MSI wind, danas kupio MK710, oboje u importane gallerii u ZG. Čovjek je bio korektan, čak je bez čudnih faca otišao do skladišta po drugi set jer je ovaj koji mi je prvi pokazao bio malo udarene kutije i otvaran, pa da ne bi dobio šljuku, igrao sam na sigurno. Ljubazni su s mušterijom i sve uslužuju brzo. U razgovoru sam saznao da dosta često imaju akcije na Logitechove proizvode, što je u mojem slučaju bilo čak 30% niža cijena u odnosu na links. Garancije i slično nisam imao kod njih (bolje za njih da nisam hehe), tako da tu nisam kompetentan.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nisam previše posla imao s njima no uzeo sam za kolegu tamo laptop pred koji dan, isto u poslovnici u Importanne-u, sve je bilo u redu i za preporuku. Isto tako sam imao i reklamaciju kod njih prije tri godine za jedan Creative MP4 Player koji je bio u roku dva tjedna zamjenjen za nešto skuplji i bolji Sony-jev model tako da su vjerojatno i na tom području iznimno korektni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
samo riječi pohvale... uljudni, korektni, lako se dogovorit, itd... kupovao sam kod njih nešto auto akustike... i baš mi žao što nisam ubo sonyev gt930 kad je bio na rasprodaji ![]() svijet medija - thumbs up! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nažalost ja nisam imao dobra iskustva, kupio sam zvučnike za auto kod njih koji su ošli za nekih mjesec dana,naravno imao sam garanciju ali niti to mi nije pomoglo,kad sam došao da ih reklamiram dali su mi broj od ovlaštenog servisa koje me je tražio nekih 150kn da pogledaju zvučnike i ako nije moja krivica sredilo bi se nešto i vratili bi mi novce,uglavnom jesam ih ja skurio ili ne to neznam ali bez obzira na sve servis nebi smio uzimati novce pogotovo ako je proizvod pod garancijom, odustao ja od svijet medija i njihove garancije... otisao u chipoteku kupio od istog proizvođača identične zvučnike pitao za garanciju kako to ide kod njih i pogodite šta naravno servis će mi pogledat zvučnike bez ikakve nadoplate bio ja kriv ili ne ako zvučnici prdnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovo što su napravili nije sukladno odredbom članka 5. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 75/09, 79/09, 89/09, 133/09) tj. Zakona o obveznim odnosima Odredbama članka 423. do 429. Ukoliko ti stvarno ne žele besplatno napraviti, reci im da ti to napišu na pismeno i prijavi ih na https://prijava.mingorp.hr/CD/prijava.jsp
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nisam siguran, ali čini mi se da je negdje pisalo da garancija ne vrijedi ako sam ugrađuješ auto akustiku, već moraš otić da ti to ugradi "stručno" osoblje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je to istina ja nažalost nisam bio tako informiran niti mi je itko rekao u dućanu ali opet da kažem tražili me 150 kn i ako su zvučnici otišli sami od sebe to bi se sredilo i vratili bi mi novce. ..to znači da mi je garancija i vrijedila ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jus_us. 29.07.2011. u 03:59. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
To pise i za komponente pa nisam vidio da neko radi toga ne priznaje garanciju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ne sjećam se da sam igdje vidio da to piše za komponente koje sam kupovao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Uvoznik Asbis primjerice piše na jamstvu za hard diskove, a pretpostavljam i za ostale svari koje dolaze u OEM pakiranju: Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
naručio sam tv, kažu stiže u ponedjeljak plačanje kešom kad stigne, a cijena ista kao kad plaćaš internet bankarstvom to mi se sviđa puno komunikacija super, nazvao na mobitel javili se odmah, poslje kontaktirao preko skypa i isto komunikacija vrlo uljudna i korektna edit: stigo tv, sve radi kak treba, plačanje kešom kad dostave tv po istoj cijeni kao i plaćanje internet bankarstvom odličan potez
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 05.08.2011. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo i moje iskustvo. Kupio Logitech g510, imali su u ponudi dvije. Njemacku i "obicnu" koja je bila na akciji (dakle, nije pisalo da je njemacki). Kupim tu na akciji, vjerujuci da nije njemacka, vec US. Ali nakon sta san dobio paket, sa kutijom di je takodjer nacrtana US tipkovnica, otvorim i skuzim da je njemacka. Nije neki problem, ali me malo zasmetalo. Kontaktirao support, rekli da nemaju US, da vracaju novac po povratu. Sad se samo mislim da li je ta ralika vrijedna 100 kn (u odnosu na protis) odnosno 200kn (Links)... Osim toga, sve urednno proslo, brzo i jednostavno. Naruceno, placanje pri dostavi paketa (uzeo jos aftermarket cooler i DVD rom).
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam prije 6-7 kupio TV kod njih, išao osobno - sve dobro prošlo. Zadnji put (prije cca 1g) sam kupio autoradio i sve lijepo prošlo. E sad, 2 puta u 10g je slabo, ali s moje strane su OK, a i stranica im je uredna, ocjena 9.5/10
![]() |
#18 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupio fotić tamo. Napričao se s ljudima, oni sve spakovali, sljedeći dan došlo, frajer nazvao i provjerio, sve u svemu, moja preporuka. Čovjek, kupac se puno bolje osječa u takvoj kupovini |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jao mene, sad si me podsjetio! -i ja sam kupio fotić kod njih, ali u drugoj radnji pa sam zato zaboravio... Nije mi se svidjelo što sam bio uskraćen za ORIGINAL FUTROLU, ono, dao sam 2400kn za fotić i onda ne mogu dobit njegovu futrolu jer PLAĆAM U KEŠU, pa sam kupio neku za 50kn... Taj dan sam bio još kupio i autoradio (za sebe) i neki jeftiniji fotić za kolegu s posla i otpilili me kao da sam kupio baterije za 10kn, a ostavio im 5000kn u kešu... bilo je to 25.03.2008.!
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend naručio lap od njih s plaćanjem na rate. Sve dogovorili telefonom, lap mu stigao doma gratis.
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav, cura je kupila laptop u Svijetu medija Lenovo Ideapad Z570, poslije cca. tjedan dana poceli su problemi sa wifi karticom, laptop je odnesen u servis i nisu priznali garanciju, nego je jos trebalo platiti zato jer nije bilo nikakvog kvara na laptopu. U servisu su rekli da driveri nisu dobro instalirani i da ce oni instalirati drivere za 200kn, prave se pametni. Wifi jos uvijek ne radi na laptopu, isporbano je jako puno Linux distribucija i niti na jednoj ne radi wifi, pod win7, nekad radi nekad ne, kad radi stalno se iskljucuje (wifi). Bio bi zahvalan kad bi netko dao prijedlog sto uciniti, kakva su prava kupca itd... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Avocado
|
Ovak, ak su ti naplatili, a ti kvar i dalje imaš isti, odnesi im taj račun i reci da su rekli da je ispravno a da nisu ništa popravili i da i dalje ne radi. Zatim traži lovu nazad i reci da ćeš zvati inspektorat i društvo potrošač ako to ne riješe u garantnom roku. Budi pristojan, ako to ne upali eksponencijalno pojačavaj decibele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo moje današnje iskustvo, ljut sam na njih jer nisu u stanju uzeti telefon i nazvati. Naručio sam web cam i toner, jedini su imali toner na stanju i fino im napišem u mailu: (18.4. uplaćeno) Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Omicron Alpha resident
|
Kupio slušalice, Sonyjeve in ear, u njihovom dućanu u Avenue Mallu. Stigao doma, otvorio paket i vidio da nedostaje jedna kapica (najveća) i ona neka plastika za namotati kabel. Usluga također na vrlo visokom nivou, došao sam kupiti slušalice al sam čekao 15 minuta da gospodična završi s pozivom. Sutra idem njima da vidimo što se dogodilo s tim. Iako su slušalice 80kuna ovo mi je dosta zasmetalo.
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
volio bih kod njih kupit printer, zanima me kako - i dali neko zna ovdje kako funkcionira obročno plaćanje? nezaposlen i stislo pa bi uzeo 3 rate po 100 kn ![]()
![]() |
#30 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pohvalio bi ekipu tamo vrlo su uslužni i kulturno uvijek te brzo odgovaraju na mail. Sajt im se svakih cca pol sata ažurira još jedan plus ma da ja red da radi pošaljem mail tog šta kupujem da provjerim dobavljivost. Zasad sam par puta kupovao i od mene imaju preporuku i dosta su jeftiniji u nekim stvarima od konkurentskih prodavaonica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|