|
![]() |
#13263 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#13264 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Poslao sam mu sad mail da vidim koja je zadnja cijena. Ubit cu vas. Lovu koju sam mislio iskesirat za mob cu sad potrosit na vilju, sve su prilike ![]() EDIT: kaze zadnja je 1600. Nista, trazim dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13266 | |
|
Citiraj:
imam ti ja nokiu 5210 ![]()
![]() |
![]() |
#13269 |
|
Hehe, napali ste me momacki ![]() Ma prodao sam onaj svoj mob, tako da sad imam neku staru nokiu, 5210 je avion za ono kaj sad imam ![]() A vidjet cu jos. Najgore je kaj covjek nije u zg pa bi se to nekako moralo kemijat sa postom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13270 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma koja pošta, daš brki u busu 20kn da stavi u bunker. Ti mu uplatiš unaprijed, ako neš ne valja zapalimo Istru. A i bolje da imaš neki lošiji mob jer brate mili nisi talentiran za fotkanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13271 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13272 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jucer mi kolega krekao Scott Scala 40 ramu ![]() Bio sam popaljen na Scale, ali od sada cu bome izbjegavati takve ultra light papirnate rame. Mada je cijev headseta od puno debljeg aluminija nego ostatak rame.
![]() |
#13273 |
|
Joj, ajde razmislit cu. Deda javi mi samo koji dan planiras ic tako da ako se odlucim da mogu isplanirat. Sile, razbit cu te ![]() @max - sad mi se bas i ne mijenja rama. Navikao sam na ovu. Eventualno na neku full susp. ramu bi isao, al di mi je lova ![]() EDIT: nista od vilje, uzeo mob Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 14.09.2011. u 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13276 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13279 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13280 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Ta vilica sto savjetujete cuksu da uzme je od mene potekla, i strava je, slao sam je liku u istru tako da sam od kutija napravio kartonske trake, sve fino umotao i izljepio ononm fasadnom trakom! i na to jos zaljepio odrediste i ime i prezime! Inace neki su vilicu i vidjeli kada sam s vama na sljemenu bio, izmedju ostalih cuks i murina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13282 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Tako je! Bez problema, izvagaju i naplate, oko 50kn ti je postarina mislim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13283 |
|
@tomiotok - dobra je vilica, nema sta. Snimio sam ja nju odmah dok smo bili jos u Protei i prije nego smo krenuli na Sljeme. Iskreno, vise bi me veselio model sa 20 mm osovinom jer bi je onda kasnije mogao upotrijebiti i na boljoj/zescoj rami ![]() I vise bi mogao divljat bez straha da ce mi se nes razletit ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 15.09.2011. u 09:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13285 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A rekao da mu pošaljem poštom.. Sjeban catrige, Zmija izgubio živce, pa da vidimo što će gazda napraviti.. Sad fali zadnjih 4-5cm hoda (malo sam Zagi sa ovom vilicom ![]() Ima tko vilicu viška za posuditi na par dana? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13288 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A dobro, bio si jednom na Sljemenu i jedan i pol put do Dotke (ovo pola je kad se mic sabio) i šta bi ti više ![]() Nego, na Dotki kod onog dropa gdje je Cuks nesretno aterirao viri iz zemlje panj visok 10-15cm, ali je slabo uočljiv jer je stabalce valjda bilo usko dosta. Vrlo ga je lako pobrat pedalom ako se ne zna gdje je točno, ugl. tko ga pogodi pedalom ili prednjim kotačem garantiran mu je pad, ako je brzina onda taj pad može "ublažit" stablo u produžetku. Ja bi da to nekako odrežemo ili iskopamo ili šta već. Kad zapadne lišće to će biti takva opasnost da je to čudo. Mic je spominjao da ima neki kompaktni ašov kojim bi mogli to riješit. Ima još netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13289 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
da,stvarno,sad sam se sjetio da imam doma asov koji je super za takve stvari..mogo bi se zaletit danas tamo..tak mi je predosadno doma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13290 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
moze se srediti i sa nekim flourescentnim sprejem ![]() EDIT: Cuks je skako onaj treci drop? Taj drop bi i ja htio probat skocit sljedeci put ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.09.2011. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|