|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Pozdrav! Hitno trebam pomoć, imam Asus N61JQ, graficka ati radeon HD5730, i7 procesor, 4gb rama (za 2 dana mi dolazi 8gb), i laptop radi katastrofa!! performanse 3d grafike su uzas, kada radim u cad-u 3d gotovo je nemoguce i radit koliko brejka, a kad isti fajl prebacim na drugi laptop (star 3 godine) koji je mnogo slabiji, na tom fajlu se tada da raditi ful fluidno i mirno. rating po windows-u je ovakav: ![]() Pronasao sam neko rijesenje, samo nisam siguran kako to napravit i da li cu nesto time izgubiti.. to je ovo tu: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=339823 jel mi moze netko pomoc? tnx!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jesi uopće instalirao drivere kako treba? Ako imaš integriranu grafu+5730, da li si uopće prebacio na 5730 prije rada u 3d aplikacijama? Windowsi na performance modu ili na power saving ili balanced? Jer ja sa c2d lapom i hd3650 sa ddr3 memorijom imam 5.1 za proc a 6.3 za grafu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Sad sam imao vremena pa sam prošvrljao po netu na brzinu i vidio da nema int.grafu. Ajde skini zadnje drivere sa amd stranica, jer koliko vidim po netu ekipa je imala upravo problema s driverima od grafe. Ovo su za 32 bitnu 7icu: http://support.amd.com/us/gpudownloa...win7-32.aspx#2 a ovi za 64bit: http://support.amd.com/us/gpudownloa...win7-64.aspx#2 Probaj pa javi.
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() evo rezultat ![]() jedini problem je sto jos uvijek autocad 3d steka ko lud, jednako. znaci nije rijeseno. a na laptopu od 3k kn znaci sa jedva externom grafom radi predobro.. neko rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
i7 ne može imati samo 4.7 poradi i na tome btw |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Na način na koji si rješio i grafičku nedovoljno dobri driveri ovaj puta za matičnu, prijedlog; nađi program driver genius pro, ne pitaj me gdje, snađi se, updateaj bazu drivera, preskeniraj, on bi trebao nači, skini, instaliraj to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ne pomaze.. nesto drugo? ovdje se o ovom prica, samo jedan post pri kraju kaze nesto za promjene u biosu ali prilicno nejasno, ako netko zna kako pojasnit, plz! http://www.tomshardware.co.uk/forum/...perience-index intel speedstep? wtf Zadnje izmijenjeno od: iTox2. 08.09.2011. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Super uđi u bios i enejblaj intel speedstep, pokreni windowse i ponovno pokreni vrednovanje, koliko sam ja shvatio, a sada na koju tipku ulaziš u bios prije dizanja winsa ne znam ja na f10, i da ne diraj ništa drugo i spremi promjenu prije izlaska iz biosa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
i drugi problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Into my head it goes
|
Google Isto tako bitno je da napises u search o kojem se proizvodu radi jer su svi CAD,a ima ih raznih,Civil,Inventor,Map,...
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 18.09.2011. u 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Into my head it goes
|
Probaj Inventor za 3D
|
|
Oglas
|