|
![]() |
#1 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
ACER iskustva
Evo skuzio sam da dosta članova izbjegava Acer?! Pa da podijelite iskustva, ja osobno smatram da je Acer odlican sto se tice svega, dosta sam ih preporucio ljudima i koji su uzeli niti jedan nije imao problema (na jednom je samo jedna tipkica na tipkovnici ispala ali lako vracena nazad i to je to), dok npr HP = hrpa problema, su nevjerojatni kvarovi bili od skroz odljepljivanja gornjeg sloja laptopa do riknute matične tjedan dana nakon isteka garancije ma koma. Pa da čujem sta velite za Acer-a? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja sam u više navrata popljuvao Hp a hvalio Acera ali uglavnom su me smatrali ludim....:-) Da budemo jasni nećemo sad Acera uzdizat u nebesa Acerovi laptopi čim imaju nvidiju u sebi pa čak a Amd-a su škart(bar se tako pokazalo do sad) dok Intel je dobar, čak bi se moglo reć solidan laptop Osobno imam 5920g i laptop je odličan, malo su mogli oko hlađenja bolje ali ostalo sve 5 S obzirom da popravljam matične ploče ja ipak volim Hp-a jer dok je njega ja se za posao ne moram brinut |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Al ne tu sam gledao sad malo po postovima i svi kao ni slucajno Acer-a. Ja stvarno imam pozitivna iskustva sa Acerom, čak mi je i njihov dizajn ljep. Mislim da je sa HP-om postalo kvantiteta a ne kvaliteta. |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imam 2 Acera, jedan 4+ godine star i još radi uredno dok sam na ovom novijem odmah kad sam ga kupio imao problema s hard discom koji je zamijenjen i sad je ok. Radi se od 5552G modelu, kvaliteta izrade nije nešto ali mi to ne smeta koliko je loša tipkovnica, pogotovo nakon ovog prvog Extensa 5220 koji ima odličnu tipkovnicu. I uglavnom kad gledaš uloženo i dobiveno skoro uvijek neki Acer bude na vrhu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jedan davno zatvoreni thread... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189894 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|