|
![]() |
#1 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
Dell vostro 3450
Pozdrav, kupio bih si novi dell laptop. Uzeo bih po mogućnosti vostro 3450, jer najbolje odgovara mojim potrebama. Jel zna netko gdje ga mogu nabaviti u HR, da ne moram potegnuti do Austrije? To je ovaj model.
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta je toliko specijalno u njemu da baš mora biti taj Vostro?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
14" ekran, aluminijsko kućište, i5-2410M procesor (2. gen.), 4gb ram, 500gb hdd (7.200rpm), AMD Radeon HD 6630M grafika sa 1 GB ram-a, Win7 pro 64bit, osvjetljenje tipkovnice, Redovna cijena 5300kn (719 Eura) Molim te, reci mi što od navedenoga nije specijalno? Laptop ima sve što bih mogao poželjeti: prenosivost, snagu i brzinu, a cijena mu je minimalna. Međutim, ako smatraš da za te novce postoji nešto slično slobodno napiši, svi prijedlozi su mi dobrodošli. Pozdrav!
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
A šta misliš da bi ga mogao kupiti za te pare u HR taman i da ga ima negdje? Pusti cijenu u Austriji. Očito nije za naše tržište, a ako tražiš nešto slično kod nas mislim da će prelazit 1000 eura. |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako ne, kupi si ovog u Austriji, bolje neces nac kod nas za te novce. Zakljucavam ovo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|