|
![]() |
#752 |
Guest
|
Ovakav cirkus se mora dogoditi (pre)mladoj momčadi koja promaši 4-5 zicera, i još izgubi igrača. Ja se, od nervoze, sjećam samo zadnjih pet minuta i "malog" Kovačića koji ne može ni 5 sekunda držat loptu. Vidi izmjena kod Krune: Kovačić, Krstanović, Šitum. U 3pm, pa čitava klupa jedva ima iskustva za HNL, a kamoli LP. ![]() Ali ajde, odigrat će sad 6 utakmica LP ![]() ![]() Ja bi volio da dobiju najjaču skupinu, ali ne mora biti. Arsenal, CSKA, Olympiakos i Dinamo je skupina koju možemo izvući, a i proći dalje uz čvrstu igru u gostima i malo više sreće. ![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Niti Jurčić nije trener, niti dinamo nije dinamo ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moram se uključiti u ovu raspravu što se tiče zaleđa na tekmi Liv. Ars. Suarez je bio u zaleđu, nevezano uz to što on loptu nije primio, izravno je utjecao na razvoj akcije. Ne znam na temelju čega tvrdite da nije bio u zaleđu? Igrač koji se nalazi iza obrane, a lopta ide prema njemu, mora jasno pokazati da ne namjerava sudjelovati u primanju lopte i samoj akciji kako ne bi došlo do prekida zbog zaleđa. Znači kontrahod i propuštanje lopte. Vrlo jednostavno. Suarez to nije napravio već je išao na loptu. Sama ta činjenica govori da je on bio u zaleđu. Btw, sad malo o Dinamu. Jučer se pokazalo kako je, po mom mišljenju - nevezano uz ostvareni cilj Dinama i Krune, postavljena totalno kriva taktika. Umjesto bunkera trebalo je zalijepiti pressing sa jedno 5-6 igrača na njihovoj polovici i oko centra za dati rani gol. A onda možeš lagano u svlačionu jer ovi tu tako kilavi da ne bi 4 puta pogodili prazan gol. Krstanović je panj teže vrste, dobar za naše livade i ništa drugo. Dinamu treba jedna klasna špica ispred Badelja i Sammira. Mali Kovačić i Šitum imaju vic u igri, ali su premladi i preneiskusni, česta gubljenja lopte su im još dječje bolesti. Kruno mi se ne sviđa, nikako ne može svoje ideje prenijeti na teren. Ili je to manjak discipline igrača, ili jednostavno nisu dovoljno kvalitetni za njegove ideje. Što se tiče Lige Prvaka, Dinamo može svašta ako dobro odigra svih 6 utakmica. Nevažno, gostovanja ili domaćinstva, treba ići na nož i na rani gol. Dinamo može i zna igrati pressing. Ne može i ne zna igrati iza lopte. Jednostavno smo osuđeni da primimo gol po utakmici, zato treba forsirati napad i for igru. Opet - treba nam napadač. Wagner Love ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 24.08.2011. u 08:41. |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ti i dalje po svom, a ne shvaćaš da si u krivu ![]() Pogledaj onu snimku s YT koju si sam stavio... Suarez je čak dodirivao Miguela, došlo je do tipične borbe za loptu (malo naguravanja i tako to ![]() Uglavnom nema smisla više raspravljati... Oba smo tvrodoglavi, samo što sam ja u pravu ![]()
#756 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#757 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dinamo uopče nije igrao bunker, niti bunker niti ofenzivno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali, jbg, cilj je ostvaren. Kruno je računao da će oni pucati 20 puta na gol i da će Kelava obraniti jedno 5 čistih gol prilika ![]()
![]() |
#759 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da je mali Šitum ušao u igru prije crvenog kartona vjerujem da bi dao gol. Samir nema snage za cijelu tekmu i treba ga držati do 50-60.minute u igri i onda staviti Kovačića u igru. IMHO ako se poklopi povoljna skupina za Dinamo vjerujem da bi mogli proći dalje. Naravno uz kud i kamo bolju igru od jučer. ![]() U ostalom nek izgube svaku tekmu u skupini samo nek ne uđu u tekmu spuštenih hlača i gaća . ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
"Spursi odbili rekordnu ponudu za Modrića i prijete mu nepuštanjem među Vatrene" Ovo je već teze govnjarstvo. BTW Prekinite više sa tim zaledjem na zadnjih 10 strana. |
![]() |
![]() |
#765 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas se igra dalje. Rubin - Lyon (1:3) Pizen - Kopenhagen (3:1) Sturm - Bate (1:1) Udinese - Arsenal (0:1) Benfica - Twente (2:2) Vjerujem u pobjede Lyona, Pizena, Udinesea i Benfice. ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#768 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mislim da si zamijenio Dinamo s Partizanom ![]() Ne znam na čemu temeljiš svoju teoriju ali ima u LP itekako klubova s kojima Dinamo može igrati. Ne kažem da će ih dobiti ali ih može dobiti. Citiraj:
![]() Dnamova igra je jučer bila grozna prvenstveno zato što je podbacio vezni red koji nikako nije uspio povezati i smiriti igru Dinama prema naprijed niti agresivno odgovoriti u obrambenim zadacima. Badelj je jučer odigrao jednu od najgorih utakmica za Dinamo. Takav Badelj nije ni za Lokomotivu, a kamoli za reprezentaciju... Samir je odigrao na mahove, bez konstante i bez želej da smiri i organizira igru Dinama u trenucima kad je to bilo najvažnije. Leko? Izuzev onog ejdnog udarca jel on uoće igrao jučer? Prigovarate što je stavio Kovačića. A koga je trebao staviti da malo sačuva loptu u trenucima nakon kartona i prvog gola kad su počeli gubiti glavu? Ozlijeđene su Alispahić i Morales i preostao je jedino Kovačić koj izna s loptom i to je pokazao. Prerano je gubio loptu jer je neiskusan? Sjetite se samo kako je Badelj gubio loptu... Citiraj:
Tvrdim da Dinamo ima dobru ekipu, dobro posloženu, bez nekih velkih rupa na pozicijama. Problem eventualno može biti Samir. U HNL-u Samir može igrati s 40% kapaciteta, za Lp svaka tekma mu mora biti na razini prve s Malmeom. Napadači su ok, obrana ne pamtim kad je bila ovako dobro posložena. I vezni red je dobar, još kad umjesto Calella zaigra Pokrivač bit će još bolji.
![]() |
#771 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Rukavina sa promašajima jučer je jako podsjetio na Balabana i Werder, srećom pa ovaj put nije bio toliko loš konačni ishod. Kelava je zbilja pokazao se u par prilika da je fenomenalan, ali isto tako par loših ispucavanja i donekle lošije postavljanje kod prvog gola, ali to su samo detalji, povadio je sve ostalo kaj je moralo ući, definitivno svaka mu čast. Uz Krešića u Grčkoj koji brani kolosalno, ponajbolji hrvatski vratar. Ždrijeb bude valjda milostiv bar donekle, makar nerealno je očekivati tu neke lake protivnike jer ih nema. Samo će biti teški i teži protivnici. |
![]() |
![]() |
#772 |
Guest
|
Ja bi htio neke Talijane. Volim kad guzimo Talijane :P |
![]() |
#773 |
Premium
|
Haha, kaže mi lega : "Žena mi je ko Kelava, sve brani!!" ![]() ![]() Ma kog god izvuku nije bitno, nek igraju srčano pa nek izgube i 18-0, nitko nikad im neće zamjerit za srčanu i borbenu igru. Ali dok je krune, prije će se igrati "kontrolirani nogomet!"
#777 |
Premium
|
Možemo realno guziti npr Porto, Arsenal, Benficu, Villareal, Ajax, Copenhagen, Olympiakos, Fenerbahče... i to je vrlo upitno, sve ovisi o danu, volji i formi. Ako nam se posreći protiv nekakvog Milana, ili Bayerna - super.
#778 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
http://www.index.hr/sport/clanak/pog...ka/567969.aspx Bayern, Marseille, Olympiacos i Basel su moji favoriti ![]() Tu bi se moglo do trećeg mjesta, a uz malo sreće i puno dobrog nogometa i do drugog ![]()
Uređivanje | |
|
|