|
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne mogu se mjenjati. On želi da se mogu mjenjati. Trenutno u 2.1 sense verziji postoje 2 verzije docka, ali samo kozmetički izgled, ne može se ništa mjenjati. Ali da se dižu iz jedne verzije sense do druge, dižu, kada vidim 3.0 nasprem verzije na mom HTC Desire to je nebo i zemlja. |
![]() |
![]() |
#3363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
o cemu vi pricate? pa recimo na Cyanogen modu moze se mijenjat broj ikona u doku, jedna, tri ili pet komada.. btw, nadam se da pricamo o istoj stvari.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#3365 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Svi vi koji imate Sensation, da li vam "nestaju" kontakti koji su spremljeni na SIM? Imam nekoliko kontakata na SIM kartici, i svako malo mi nestanu. Primjer: netko me zove i taj broj želim spremit, odaberem da ga spremi na SIM i sve štima. I nakon par dana vidim da imam neke nepoznate brojeve, a u principu to su brojevi koje sam ranije spremio na SIM. Jel imao netko takvih problema?
#3366 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne.. jesi siguran da si ih spremio uopce na sim? Ako i nestaju s kartice to ti je iskljucivo do sima.. koliko ri je star sim? Moguce je i da ti u postavkama imenika uopce nisu ukljuceni brojevi sa sim kartice.. (ne prikazuje ih) |
![]() |
![]() |
#3367 | |
Bazinga
|
Citiraj:
U postavkama je uključeno da mi prikazuje sve kontakte (FB, Google, memorija telefona). Kartica je stara mjesec dana. EDIT: Sad sam se možda sjetio da su kontakti možda nestali nakon ažuriranja softvera. Ali, nisam siguran. Primjetio sam jučer da kontakti fale, a prije par dana je bio update.
![]() |
#3369 |
Bazinga
|
Imaš u opcijama import/export. Ja sad upravo gledam i imam opcije: 1. Uvezi sa SIM kartice 2. Uvezi sa SIM kartice 3. Izvezi na SD karticu To je na hrvatskom jeziku, a na engleskom su sljedeće: 1. Import from SIM card 2. Import from SD card 3. Export to SD card http://dl.dropbox.com/u/19815850/Sli...1_23-37-19.jpg
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 21.08.2011. u 23:40. |
![]() |
![]() |
#3370 |
Premium
|
Znam, sad sam tu nesto pokusavao pa sam izgleda nesto poprilično zajebao ![]() Prvo sam exportao sve konatkte iz telefona na sd karticu i taj sam file onda importao u google contacts, znači da imam backup svih kontakata. Kako mi se kontakti na SIM-u i telefonu razlikuju, htio sam refreshati sigurnosnu kopiju na SIMU, a to sam uvijek radio tako da sam isbrisao cijeli SIM i onda kopirao kontakte sa telefona. Tu sam nesto prtljao i na kraju sam u Phone imam 300 kontakata, um,jesto 150 koliko stvarno i imam, napravio sam duple, ali vidim ih samo 150, tak da ni sam neznam ![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#3373 |
Premium
|
Kak to vratit na početno stanje, glupo mi je kad ih ne vidim, pa tak onda ih nemogu ni obrisat/uklonit ![]() EDIT: Nisam stavio HR meni, ali sam očito nesto krivo napravio kad mi je kontakete kopirao u telefon, umjesto na sim. S tim da te kontakte ne vidim :S |
![]() |
![]() |
#3374 |
Bazinga
|
Probaj s Contact2Sim. Kod mene je odlično napravilo backup.
#3375 |
Premium
|
Nakon dvosatnog igranja sa svojim kontaktima, uspio sam nesto slozit, ali opet mi neke stvari nisu jasne. Na starnu to sto jebeni Android nema mogućnost kopiranja kontakata na SIM karticu, pomocu Contacct2sim sam uspio prebacit konatkte, ali u samom C2s mi on učita neke kontakte koje j enikad nisam imao, a zakljucio sam da su oni povučeni sa facebooka, od ljudi koji na svom profilu imaju brojeve mobitela. Nadalje, u C2S mi prikazuje da imam 171 kontakt, ali kad udjem u imenik i zelim stavit da mi prikazuje sim kontakte, pise 0, kao da nemam nikoga na sim-u? |
![]() |
![]() |
#3376 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
pa vjerojatno i nemas.. ubaci sim u drugi mob pa ces vidjet.. Jer taj C2S meni nikad nije radio kako treba. BULLET1 kod mene isto utrostrucio kontakte, ali ne sve, vec samo one koje je htio. Uglavnom brisao sam sve sto je visak i onda me saaam pitao kao previse je kontakata obrisano, sto uciniti s njima?! Ponovno sinkroniziraj, obrisi ili odustani.. Uglavnom problem rijesen. |
![]() |
![]() |
#3379 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Neki problemi sa Desire-om
Imam htc desire i uočio sam neke probleme s njim recimo kad tipkam sms nekad mi vibracija zna zaštekat jednostavno prestane vibrirat i kad ga malo prodrmam opet proradi i to se dešava samo kad pišem sms kad zvoni i drugo je sve ok. Drugo, kad snimam video u 720p video mi zašteka na minutu kad ga reproduciram, nekad zna samo jednom nekad više puta. Na njemu je stavljen oficijalni gingerbread 2.3.3 i nedavno sam stavio unutra 16Gb class 10 adata memorijsku karticu, nije nikad pao niti ništa slično.Uređaj je još pod garancijom pa neznam sad dal ga trebam radi toga odnijet na servis il ne, može neka pomoć jel netko možda imao sličnih problema ? |
![]() |
![]() |
#3381 |
Guest
|
|
![]() |
#3382 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
...hi! na moju zalost, zynga opet ne radi! svaki put mi napise: could not process facebook user. please try again ne kuzim, kaj me muci!
#3383 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3386 |
Premium
|
Kako su ga na sensationu zakomplicirali sa ovim kontaktima/accountima i slicnim stvarima. Uulavnom, sad su mi svi kontakti sinhronizirani sa google kontaktima, uglavnom imam svezajedno 150 kontakata. E sad, kad nekom pisem poruku, u polju di pisem poruku je njegov broj, tj pise "to:+385915478989" ato mi samo smeta tj smanjuje radnu povrsinu, a neznam kako top uklonit. Otkiro sam da to nestane kad kontakt odlinkam od googla. Jel bi se nekom dalo objasnit kako bi pravilno trebalo slozit/sinhronizirat te kontakate,)google, facebook, skype) jer ja sam očito nesto krivo napravio, ili jednostavneo ne kuzim kako to sve funkcionira. Hvala i LP Zadnje izmijenjeno od: srale7. 22.08.2011. u 14:24. |
![]() |
![]() |
#3387 |
49%winner
|
Lol. contacts.google.com - porihtaj si SVE kontakte koje želiš, onako, lijepo kao da pišeš u adresar. syncaj s mobom. sada linkaj fb, skype itd na postojeće google kontakte. razno.
![]() |
#3388 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
samo nije mi jasno zasto kalkulator ima 100 drugih funkcija koje nitko cesto ne koristi a % nema (dok ga inace svaki kalkulator na 5 puta jadnijim ne smart fonovima ima...) BTW za kaj je izmisljen taj % na kalkulatoru nego zato da ne moram sam racunati postotke... XD |
|
![]() |
![]() |
#3389 |
Premium
|
Ok, i onda u imeniku slozim da mi je pod "view" google accounts, i onda kad upisem neki novi kontakt onda ce se on automatski pojavit i na contacts.google.com? |
![]() |
![]() |
#3390 |
49%winner
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|