|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
laptop samsung R538-DA05
Ima li tko ovaj laptop da mi pomogne. Pokušavam mu instal Win 7. Instalacija prođe, a onda se ugasi HDD i ništa. Kod bootanja na ekranu stoji Windows se podižu i tako to stoji i stoji... Ugasim ga i ponovo upalim i opet isto. Piše wind se podižu a HDD pogašen (led diodica HDD-a ne gori) i ništa se ne događa. Ima li tko ovaj laptop? Zna li netko nešto, što sam propustio. Boot je podešen na dizanje s DVD-a - postavljen AHCI mod.
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsung laptopi su novi na našem tržištu tako da će ti teško netko imati iskustva s njime. Na tvom bi mjestu prvo posudio drugi W7 dvd. Drugo što bi probao je prebacivanje hdd u IDE mod (iako bi se W7 trebao instalirati i na AHCI modu).
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Dosta čudan laptop-dva sam promjenio dok nisam pokušao s XP. Sedmica dođe do kraja i kad se restarta (nakon aktivacije) HDD-mrtav!? Jednom se pogasio, a da nisam uspio instalirat ni čitavu sedmicu. Ne znam...ne znam...Jutros do 3 ipo se zahebava s njim... ogadija mi se kompjuter. Neću ga uključiti 3 dana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
imao sam ih ja par pod rukama, doduše predinstalirane i kao takvi su normalno radili... ali da, imaju jako smiješan support, čak i iz ruke samsung 'rvacke. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|