Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.08.2011., 17:24   #2791
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
Ono što mene zanima, da li si ti osjetio tu razliku u praksi?
razlike su stvarno osjetne,bar meni,od boota do loadanja igara,preko otvaranja razno raznih sadržaja,ja sam stvarno zadovoljan,

kao što rekoh,briga me za brojke,i da su svi rezultati 100 opet mi svejedno ako mi brzo radi sa tim rezultatom,ali opet bolje mene ne slušat pošto sam laik,

Zadnje izmijenjeno od: shrek00. 03.08.2011. u 17:30.
shrek00 je offline  
Staro 03.08.2011., 20:05   #2792
Tomy B.
Premium
Moj komp

Tomy B.'s Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ako možeš pusti ponovno CDM pa da vidimo što on kaže.

Pošteni trgovci: .1. .2. .3.
Tomy B. je offline  
Staro 03.08.2011., 22:21   #2793
lit
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Malo sam prošao strane forume, uglavnom zaključak je NE kupovati Corsair SSD-ove, imaju hrpu problema i nikako da ih isprave prošlo mjesec dana i ništa. Rulja ih pljuje na sve strane, support je u katastrofi, sve samo najgore.

OCZ je imao isto problem, ali rješio ga je novi firmware od prije tjedan-dva... tako da je OCZ siguran. OCZ Vertex 3 bi bio kao high end kupnja, Samsung i neki drugi su "povoljnija" kupnja.
G.SKILL uopće nije izdao nove SSD-ove, vjerojatno čekaju da se stvari više iskristaliziraju sa novim SSD-ovima.
Kako nema pravih konkurencija, vjerojatno će i moja kupnja biti OCZ, a možda Samsung...
lit je offline  
Staro 03.08.2011., 22:26   #2794
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Iskreno V3 i Samsung 470, ne vidim neke razlike, osim eventualno kopiranje fileova, i sad možda instalacija nekih programa, al to je sad subjektivan dojam.
Što se tice Crystal disk mark, imal sam reze oko 490-500, moram ss nać pa stavim ovdje..
zvonac je offline  
Staro 04.08.2011., 04:33   #2795
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Jel valja Corsair Force GT 240GB SATA3 (SandForce 2200, MLC RW 555MBs/525MBs) ? Išla bi 4 kom u RAID0. Još premišljam o kapacitetu, vidim da ima više modela...

I stavit kontroler Adaptec RAID 51645 16+4-Channel SAS/SATA na koji će još ili 8x 3TB WD Green koje bih želio postaviti 2x RAID0 s tim da drugi RAID0 radi mirroring prvog. Jel to RAID10 ili 5 nisam se nikad igrao s toliko diskova. Te dali je navedeni kontroler u redu?

Sve ide na ploču Gigabyte G1.Assassin uz i7 980, te 12GB RAM Corsair 2000MHz CL8, te naravno Corsair 1200W napajanje...

Ono, neki savjet, smjernica, hoće li to sve radit kak zamišljam, pošto idem vanka u nabavku da se ne zayebem, puknem pare a ono "UPS"...

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 04.08.2011. u 12:22.
Sa_Stilom je offline  
Staro 04.08.2011., 12:19   #2796
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
neraspoloženi sammy 470

Za sve one koji se pitaju, upravo sam dobio odgovor iz Superbita, kažu da je "u dolasku novi model".
Vjerojatno ovaj.
kopija je offline  
Staro 04.08.2011., 12:35   #2797
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Jel valja Corsair Force GT 240GB SATA3 (SandForce 2200, MLC RW 555MBs/525MBs) ? Išla bi 4 kom u RAID0. Još premišljam o kapacitetu, vidim da ima više modela...
Jel radi trim sa SSD-ima na tom kontroleru? Ako ne radi, to je major kifla. Kontroler je dobar za obicne diskove sigurno...
Staro 04.08.2011., 13:31   #2798
NemoRS
Premium
Moj komp

NemoRS's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Zasto ne kupovati Corsair. Pa ja ga imam i radi fenomenalno. Kad sam htio zamjeniti za OCZ-a svi su pljuvali po OCZ-u. Onako odlucite se vise...uostalom za moje potrebe komp mi leti. Neznam koliko bih zaista brzi bio da ga zamjenim za OCZ-a vece brzine.
NemoRS je offline  
Staro 04.08.2011., 13:46   #2799
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Autor NemoRS Pregled postova
Zasto ne kupovati Corsair. Pa ja ga imam i radi fenomenalno. Kad sam htio zamjeniti za OCZ-a svi su pljuvali po OCZ-u. Onako odlucite se vise...uostalom za moje potrebe komp mi leti. Neznam koliko bih zaista brzi bio da ga zamjenim za OCZ-a vece brzine.
OCZ Vertex3 ima pi_darija sa firmwareom kolko sam ja upucen u to, Vertex2 radi ko bog, isto ko i Corsair Force serija na SF-1200 kontroleru.

Cijela poanta Vertexa3 je da su mu performanse kod nesazetih podataka super, ali kod sazetih je jedva brzi od Vertexa2 (pricamo o 4K R/W).

Zamjenom Corsaira Force (pretpostavljam da taj imas) sa Vertex3 ces primjetit apsolutno nista. 99% sam siguran u to. Sve dok ne upalis benchmark alate pa ti brojevi ispadnu veci. A ostat ces sigurno bez pa jedno 100njak eura razlike u cijeni (prodas rabljeni kupis novi spika).

Samo sad nemoj ic stopat i rec da Vertex3 boota Windowse7 1.2 sec brze
Staro 04.08.2011., 14:20   #2800
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor lit Pregled postova
...OCZ je imao isto problem, ali rješio ga je novi firmware od prije tjedan-dva... tako da je OCZ siguran....

lol
rješili su, tako da ih većina ima sada više problema s 2.11 fw nego prije s 2.09
ako nevjeruješ, pogledaj ocz forum, a i sam imam vrlo dobra iskustva s agility3

uspordeba s foruma:
Vertex2 and Agility2 support and discussion : Threads: 722, Posts: 9,169

Vertex3, Agility3, Solid3 support and discussion forum : Threads: 722, Posts: 9,169

s tim da su naravno ovi serije3 kasnije izasli, i vec pristigli "stare" diskove po postovima & broju problematičnih diskova

Zadnje izmijenjeno od: pci_e3x. 04.08.2011. u 14:26.
pci_e3x je offline  
Staro 05.08.2011., 11:07   #2801
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
KITA. Nije mi doša SSD valjda svi pate od MSAN lagera , rekli su mi oko ponediljka da bi nova pošiljka mogla bit u Zagrebu.
Baja 001 je offline  
Staro 05.08.2011., 11:12   #2802
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Jel radi trim sa SSD-ima na tom kontroleru? Ako ne radi, to je major kifla. Kontroler je dobar za obicne diskove sigurno...
Koji kontroler se preporučuje... ?
Staro 05.08.2011., 21:01   #2803
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ahoj ekipa.

Di nac tj kupit (a ako se moze nac za đendo uputite me na tu adresu) adapter ladica za SSD, da ga montiram u ladicu za standardni HDD utor (3.5") ili sta bi stari englezi rekli 3.5" bracket.

Eto i ja pao u trosak, pa kupio OCZ Agility 3 120GB, ipak je cca 300 kn jefitiniji od Vertex 3 iste velicine, a i sa maticnom koju imam ne mogu povuc max i da ocu, imam samo SATA 3Gb kontroler na njoj. Vremenom ce doc i maticna sa SATA 3 kontrolerom, pa ce mo ga potjerat do kraja, a za sada nek uziva na po'gasa

Cisto da pitam i ovo (bolje pitat nego skitat). Pretpostavljam da je SSD najbolje spojit na Intelov kontroler (kao najbrzi-bolji), nego na tkz GIGABYTE SATA2 ili JMB362 SATA2 kontroler.

Maticna je ova GA-P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3159#ov
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline  
Staro 05.08.2011., 22:42   #2804
lit
Premium

Citiraj:
Autor pci_e3x Pregled postova
lol
rješili su, tako da ih većina ima sada više problema s 2.11 fw nego prije s 2.09
ako nevjeruješ, pogledaj ocz forum, a i sam imam vrlo dobra iskustva s agility3

uspordeba s foruma:
Vertex2 and Agility2 support and discussion : Threads: 722, Posts: 9,169

Vertex3, Agility3, Solid3 support and discussion forum : Threads: 722, Posts: 9,169

s tim da su naravno ovi serije3 kasnije izasli, i vec pristigli "stare" diskove po postovima & broju problematičnih diskova
Prvo, koliko vidim problemi nisu ustvari u samom SSD-u, već i u matičnim pločama koje nisu adekvatno pripremljene kvalitetnim kontrolerima.
Na online trgovinama vidjet ćeš da OCZ ima puuuno bolje kritike od usera nego to ima npr. Corsair.
G.SKILL je dobro odlučio i ništa ne izdavati od treće generacije i čekati da se stvari prvo iskristaliziraju, do tada grabe tržište na području RAM-a.

Drugo, prestigli su ih po broju postova iz jednostavnog razloga, sve više ljudi počinje kupovati SSD-ove, pa tako raste i broj komentara.

Treće, moram reći da za obične korisnike računala a njih ima najviše nema šanse ikakve da skuže kako da se igraju ovim nadogradnjama firmware-om.
Postoji cijeli postupak kako to treba najbolje napraviti što je prekomplicirano za puno ljudi, a i oduzima dosta vremena. Prije nekog vremena sam imao isto mišljenje SSD-ovi su izgleda još uvijek dosta bugoviti (nije bitan razlog) i šteta je što i u trećoj generaciji još uvijek nisu naučili kako ispraviti neke stvari, već izbacuju neispravne SSD-ove na tržišta a daleko je to prave funkcionalnosti.
Da ne govorim o gubitku podataka i sličnim perverzijama kojima će se susretati svi vlasnici SSD-ova.
Žalosno ali istinito.
lit je offline  
Staro 05.08.2011., 23:52   #2805
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Da ne govorim o gubitku podataka i sličnim perverzijama kojima će se susretati svi vlasnici SSD-ova.
Žalosno ali istinito.
Ne svi, vec samo oni koji ne znaju cemu sluzi i kako se radi backup. A backup nikad nije bio laksi nego kad imas 60-120 GB SSD i jos jedan HDD od 1+ TB... A i bez SSD-a, podatke samo popuse budale bez backupa.
Staro 06.08.2011., 00:04   #2806
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Onako odokativno koliki je postotak tkz kvarova SSD prema klasicnom HDD pd kvar mislim puko disk ali ne da ga ides vratit u ducan nago da moras vracat vindoze na njega, tu ne racunam viruse i uradi sam zbrčkane vindoze, nego slucajeve, navecer ugasis komp a on ujutro nece pali jer se SSD zblesira.
Zapravo bi bilo interesantno vidit koliko vlasnika SSD je imalo problem a koliko nije, jer obicno oni kojima sve radi OK ne trce na forum i pisu "Moj SSD radi OK vec tiliko i toliko dana - mjesec - godina".
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline  
Staro 06.08.2011., 00:10   #2807
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Quotam sam sebe. (02.04.2011., 21:51)Od tog dana ga imam, nikakvi problemi.
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Eto, nicim izazvan, dosao i meni Corsair Force 120gb.

Fino to ide.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 06.08.2011., 01:26   #2808
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Citiraj:
Prvo, koliko vidim problemi nisu ustvari u samom SSD-u, već i u matičnim pločama koje nisu adekvatno pripremljene kvalitetnim kontrolerima.
Na online trgovinama vidjet ćeš da OCZ ima puuuno bolje kritike od usera nego to ima npr. Corsair.
G.SKILL je dobro odlučio i ništa ne izdavati od treće generacije i čekati da se stvari prvo iskristaliziraju, do tada grabe tržište na području RAM-a.

Drugo, prestigli su ih po broju postova iz jednostavnog razloga, sve više ljudi počinje kupovati SSD-ove, pa tako raste i broj komentara.

Treće, moram reći da za obične korisnike računala a njih ima najviše nema šanse ikakve da skuže kako da se igraju ovim nadogradnjama firmware-om.
Postoji cijeli postupak kako to treba najbolje napraviti što je prekomplicirano za puno ljudi, a i oduzima dosta vremena. Prije nekog vremena sam imao isto mišljenje SSD-ovi su izgleda još uvijek dosta bugoviti (nije bitan razlog) i šteta je što i u trećoj generaciji još uvijek nisu naučili kako ispraviti neke stvari, već izbacuju neispravne SSD-ove na tržišta a daleko je to prave funkcionalnosti.
Žalosno ali istinito.
Zasad je najvjerovatnije problem u sandforce 2xxx čipu, koji nije adekvatno uparen s ostalim u ssd-u.

a u sata kontrolerima nevidim neku grešku, jer bi i ostali ssd-ovi stvarali probleme.
Da je do sata kontrolera na matičnim, onda nebi ni ssdovi s sata2 radili uredno (a ni sata3 ssdovi od ostalih proizvođača), a ocz serija2 (vertex2 agility2) se pokazala kao puno pouzdanija od ove serije 3.
I na kraju dolazu svako mjesec dana s novim firmwareom, a nikako da to proradi kako triba.

Meni je disk od prvog dana stvarao probleme, ali moram priznat da je bilo rijetko kad da bi se pc restartirao (max dvaput tjedno), i tako sam uvik novi firmware ubacivao s očekivanjem da će bit bolje, ali s ovim zadnjin fw-om su zabrljali stvar samo tako.
Tako da ako bi mene neko pitao za ssd, preporučio bih mu prije ocz seriju 2 nego 3, a kako kod ostalih proizvođača stoji s kvarovima neznam.

Također znam da ovaj sadašnji disk ide natrag gdje sam ga i kupio, i da nikako neću prihvatit isti disk kao zamjenski.

Mislim da je ovaj korisnik najbolje napisao:

Code:
http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?92125-Moved-posts-from-the-quot-BSOD-Post-here-quot-thread.&p=664993#post664993
Uglavnom, mislim da su ssd-ovi još poprilično "novi" te da bi valjalo sačekat koju godinu-dvije da se ove greške ispravu s novim čipovima i po potrebi ata kontrolerima.
pci_e3x je offline  
Staro 06.08.2011., 08:33   #2809
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
evo instalirao sam windowse na ssd samsung. osjeti se razlika. dal trebam još šta podesiti u vezi ssd-a ili da ostavim tako kako je? pod tim "podesiti" mislim da bude još brže/ugodnije/štagod za raditi... hvala
lateralus_eye je offline  
Staro 06.08.2011., 12:09   #2810
lit
Premium

Pitao sam OCZ suport koju matičnu ploču od Asusa Z68 je najbolje uzeti za Vertex 3 a da podržava i7 2600K. Odmah mi odgovori zar baš mora biti Sandy Bridge ? šta sad to znači da najviše problem imaju sa tim pločama ?
Baš me zanima koju će ploču preporučiti...
lit je offline  
Staro 06.08.2011., 12:18   #2811
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
evo instalirao sam windowse na ssd samsung. osjeti se razlika. dal trebam još šta podesiti u vezi ssd-a ili da ostavim tako kako je? pod tim "podesiti" mislim da bude još brže/ugodnije/štagod za raditi... hvala
skini SSDTweaker

http://elpamsoft.com/Downloads/SSDTweaker.zip

i klikni na auto tweak settings. Također Page File smanji ili isključi
pci_e3x je offline  
Staro 06.08.2011., 12:45   #2812
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Pitao sam OCZ suport koju matičnu ploču od Asusa Z68 je najbolje uzeti za Vertex 3 a da podržava i7 2600K. Odmah mi odgovori zar baš mora biti Sandy Bridge ? šta sad to znači da najviše problem imaju sa tim pločama ?
Baš me zanima koju će ploču preporučiti...

I mene, jer mislim da svi modeli imaju isti (Marvellov?) SATA3 kontroler. Jedina razlika koju ja vidim je u broju portova...
Staro 06.08.2011., 12:53   #2813
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pa kolko sam čital, konkretno OCZ V3 ima dost problema sa SB.
zvonac je offline  
Staro 06.08.2011., 15:55   #2814
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Evo, ja sa Vertexom 3 na 2.11 nemam apsolutno nikakvih problema na OS X dosad.
TRIM sam ukljucio, nisam primjetio neke posebne razlike u brzini, sve radi odlično!
IcyTexx je offline  
Staro 06.08.2011., 16:20   #2815
Tomy B.
Premium
Moj komp

Tomy B.'s Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Tko želi sudjelovati u "istraživanju" o pouzdanosti SSD-a ovdje ima link u prvom postu za sudjelovati.

Ovdje su nekakvi trenutni rezultati.

Pošteni trgovci: .1. .2. .3.
Tomy B. je offline  
Staro 06.08.2011., 16:55   #2816
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Evo nakon ne prospavane noci da iznesem prve dojmove, zjev.
Problemi problemi i problemi ali izgled da mene zeza maticna, jer kad sam krenija instalirat windows 7 (64bit Ultimate SP1) sa ACHI modom ukljucenim, nece pa nece proc instalacija, dok je ACHI mod ukljucen u BIOS-u, bilo da je SSD ili obican HDD ne prolazi insalacija tj rusi se BSOD
Dojde do druge stavke instalacije (extracting windows file) i pukne ili na 6% ili 60% sa BSOD porukom, reko da nije kabel, pa jedan kabel pa drugi pa treci pa obican HDD pa opet kemijam sa kablovima, probaj na prvu SATA uticnicu pa drugu pa sve redom (drzao sam se samo Intel kontrolera tako za ovaj drugi ne znam sta bi bilo).
I nece i nece da ga krunom krunis, pa resetira BIOS na default postavke (noc je mozda sam onako pospan nesto sprcka), ma kakvi ne prolazi instalacija.
I onad sam puka, iskljucija ACHI piknija obicni HDD i gle cuda windoze se instalirale, ukljucija ACHI mod (da tako kazem) u windozama, restart, u BIOS ukljucija ACHI, save setings, restart i gle radi ko puska.
Reko ajmo sad isti recept samo sa SSD-om i gle sve proslo OK i sve radi kako treba (majku mu poljubim, zoru sam doceka radi ACHI moda)

Pa lege jel ko ima slicnih problema ??

SSD-u (Agility 3) sam staviaj zadnji firmware-a tj 2.11 prije neko sam krenija u ovu eskapadu sa vindozama.

Tokom ovog nemilog događaja sam iz kompa izvadija sve sta je teoretski moglo stvarat problem tj zvucnu i jednu grafu (posto imam SLI), cak sam posumlja da me grafa zeza pa sam proba prvo sa jenom pa sa drugom (slolo) ali nije pomoglo, sad SLI radi, nisam stiga instalirat ni jednu igru da vidim jel sve ok ali budem veceras.

Jos jedno pitanje znalcima i iskusnim heba...a, posto sam sinoc ostavija oci na monitoru pretrezujuci net za rjesenjm, uocio sam da dosta ljudi preporuca da se nakon instalacije intel chipset drivera, ACIH intel driver vrati na microsoft-ov jer je kako microsoft-ov bolji, je li to drzi vodu ???
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 06.08.2011. u 17:16.
ante2 je offline  
Staro 06.08.2011., 17:23   #2817
Ory
Registered User
Moj komp

Ory's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
MBO i SSD

Dali ima netko iskustva sa MSI 945PL NEO i SSD-om?

Radi li kako treba i koji SSD uzeti?

Imam navedenu ploču i kupio bih si SSD za OS!
Staro 06.08.2011., 17:36   #2818
lit
Premium

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
I mene, jer mislim da svi modeli imaju isti (Marvellov?) SATA3 kontroler. Jedina razlika koju ja vidim je u broju portova...
Evo dobio sam odgovor:
I would get the MSI GD70 990FX and get an AMD BUlldozer cpu for it (next month) AMD's platforms are much more mature for sata3 drives at this time.

Znači odbacuju cijelu Intel platformu koja im nikako ne odgovara... kaže da na AMD sistemima skoro pa i nemaju nikakvih prijava i problema...
Sta to onda ispada da Intelove platforme nisu toliko dobro napravljene za treću generaciju SSD-ova? po svemu sudeći to bi i bio zaključak jer definitivno najviše ljudi koji se javljaju s problemima bilo kojeg SSD-a(i bilo koje tvrtke) su na Intel platformi.

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Evo, ja sa Vertexom 3 na 2.11 nemam apsolutno nikakvih problema na OS X dosad.
TRIM sam ukljucio, nisam primjetio neke posebne razlike u brzini, sve radi odlično!
Koju konfiguraciju imaš za OS X ?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.08.2011. u 18:46.
lit je offline  
Staro 06.08.2011., 17:49   #2819
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

ante2

pogledaj samo kolko ljudi na ocz forumu ima problema, tako da te najvjerovatnije hebe ssd.
Ja bi ti preporučio da ga vratiš.
Ili da provaš nanova flashat fw 2.11 napravit clear CMOS-a i nanova instalirat windowse.

Ja sam s svojim agility 3 izgubio živce i vraćam ga, jednostvano nakon 3 mjeseca i tri firmwarea nema volje više išta pokušat.
pci_e3x je offline  
Staro 06.08.2011., 17:50   #2820
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Koju konfiguraciju imaš za OS X ?
Pa valjda pod Moj Komp

Citiraj:
Znači odbacuju cijelu Intel platformu koja im nikako ne odgovara... kaže da na AMD sistemima skoro pa i nemaju nikakvih prijava i problema...
Sta to onda ispada da Intelove platforme nisu toliko dobro napravljene za treću generaciju SSD-ova? po svemu sudeći to bi i bio zaključak jer definitivno najviše ljudi koji se javljaju s problemima bilo kojeg SSD-a(i bilo koje tvrtke) su na Intel platformi.
Nikad problema sa Kingston V100+ @ P55.

Koristi EDIT
Baja 001 je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno