|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mis za ljevake sa 5 tipaka ili vise i gdje ih nabaviti
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jako teško za ljevake..... mislim da je logitech MX310 simetričan ,ali neznam koliko tipki ima...imaš članak tu na PCE o njemu |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
mx310 ima 5 tipki, ALI! Jednu nemožeš kliknut da si bog, dok onu ispod skrola možeš ako možeš dosta skvrčit prst. U biti možeš koristiti tri tipke i skrol, tolko o ergonomiji. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Koji mis?
Citiraj:
![]() Osim ako nije odvratno nakošen dizajn, mene ne smeta previse mis za desnjake ni u < ruci. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam isto ljevak, imam microsoft Intelli mouse optical, u hg 170kn.... frend prodavao microsoftovog bezicnog za sicu a za desnjaka.... kod nas nema dobrih miseva za ljevake.... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Koji mis?
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa jel možeš i igre igrat tako?Ako da, svaka ti čast!
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam isto ljevak pa koristim miša u desnoj ruci!
|
|
|
#13 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sada cu biti zlocest pa cu te pitati jeli radis "muske" stvari sa ljevom nego po meni je pomalo debilno sto logitech nije niti jedan model od mx500 serije napravila za ljevake... pa niste bas toliko neuobicajeni... a mis u desnoj lezi ko stvoren.. ![]()
|
|
|
#14 | |
|
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() TAKO JE, Intelli je simetrican, kvalitetan i povoljan... definitivno se isplati.. moj je star 4 godine -> tipke se nisu nimalo potrosile, roller takoder, lampica i dalje svijetli a ni kabel nije otpao ![]() u ovom slucaju skidam kapu Micorosoftu...
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
Intellimouse optical koristim godinu i pol, desna tipka nekad ne radi, a lijeva svaki put zašteka kad je stisnem.Pohvale microsoftu, ak meni miš izdrži godinu i pol i ima samo ove simptome taj miš je dobar.Warcraft 3 0-24 ![]()
|
|
|
#16 | |
|
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
?!? Cini se da ne znaju svi postupat sa misem kako treba... pretpostavljam da si ti jedan od onih koji kad stisne enter upale ti se sve akusticne sklopke u stanu ..
|
|
|
|
#17 | |
|
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#18 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Hm, ako si ikada igrao warcraft ili neku sličnu igru sigurno si skužio kako je za igranje istih potrebna "česta kontrola" jedinica i drugih stvari tijekom igre.Recimo da ja volim svoje jedinice i stvari u igri "držat pod jako velikom kontrolom" te ih provijeravam skoro svake sekunde i akcije napravljene samo mišem penju se do po 1 klik u sekundi prosječno.E sada zamisli kako svaki dan igram igre online prosječno 3-4 sata pa ćeš dobiti cijelu sliku o mojem odnosu orema mišu , a da ne pričam o trenutcima kada mi netko malo digne živac ( iako nisam živčana osoba, samo se nekad volim iskalit na periferiji svoga kompjutera ) Tako i kvalitetniji miševi idu u mirovinu nakon 2 godine korištenja.EDIT: OT - Jel tko ima onog razora ili kako se već piše, onaj kugličar velike preciznosti , a sada ima i ona serija diamond (optički)?Baš bi upiknuo toga miša, čujem da je jako dobar za igre, i još me zanima gdje se može nabavit?)Unaprijed hvala na odgovorima(uff što sam ljubazan danas )
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|