|
![]() |
#11461 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Kad pređeš 40-tu, mislim da bi nakon tjedan dana oblokavanja litrom žeste dnevno bio 5 tjedana kao krepana mačka. To što Lemmy i njegova propaganda drobi su bajke za tinejdžere koji još puše te priče "Polokao sam 2 gajbe piva, nije mi ništa, baš sam super njuška i sve se pice ljepe na mene kao muha na govno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11462 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne ulazim u to da li su priče za malu djecu, niti veličam alkoholizam, ali tip definitivno ima kud i kam veći raspošoj od ovisnosti, pa još uvijek stvara albume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11463 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
R.I.P.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11464 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
@McG U glazbenim vodama postoji jedna postapalica...kad novinar pita: Dajte mi recite molim vas,od kuda vama tako savrseni sexy hrapavi rock vokal?Umjesto zasto postavljas glupa pitanja,odgovor bude:Litra viskija i 3 kutije pljuga svaki dan i dobiti cete ovakav glas ![]() Tank 86
![]() |
#11465 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Za Lemmy Kilmistera možemo reći da je izuzetak koji potvrđuje pravilo, a ima i druga strana koja pokazuje istinu kod tog čovjeka i ostalih glazbenika sličnih njemu za razliku od one žalosne senzacionalističke koja je prisutna i u onim opskurnijim glazbenim žanrovima. Koga više zanima, preporuka za Lemmy. U čemu je stvar s brojem 27? Numerolozi i astrolozi mogli bi ponuditi svoje odgovore, no uvijek će ostati pitanje zašto prokletstvo broja 27 ne pogađa u tolikoj mjeri obične ljude, već samo zvijezde? I ono što svakoga zanima - tko je idući? Da smo u jednoj od engleskih kladionica u kojima je moguće kladiti se na najrazličitije stvari i da baš moram, uplatio bih listić na Amy Winehouse koja 14. rujna 2010. slavi 27. rođendan. Izvor OT: Sam Cooke - Twistin' the Night Away One Night Stand! (Live at the Harlem Square Club 1963) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11467 |
Into my head it goes
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 25.07.2011. u 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11468 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#11473 |
Into my head it goes
|
![]() |
#11475 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#11476 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
"I know we're not alone, I've seen the new suns shining, I've seen another worlds, where roads are paved with starlight." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11478 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11479 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11482 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11485 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kao da je bilo jucer kad sam davao kazetu i 50 kuna liku u music shopu da mi presnimi album doticnog izvodaca...............: http://www.youtube.com/watch?v=_vgQa...layer_embedded
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11486 |
Osobni opis - pitaj me
|
kao da je bilo jucer kad sam davao kazetu i 50 kuna liku u music shopu da mi presnimi album doticnog izvodaca...............Rollins Band - Liar
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11488 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#11489 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
![]() |
#11490 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|