|
![]() |
#361 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
EDIT: ROM Manager nije baš kompatibilan sa clockworkom, boot dođe do logoa droida sa znakom upozorenja i tu se ne boota dalje, pa samo koristim aplikaciju System Recovery za 'Recovery boot' i onda odaberem opciju backup & restore za napraviti backup. Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 12.07.2011. u 17:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja ne kužim što mi se dešava...bilo sa setvsel, bilo sa milestoneoverclock, koje god vrijednosti da stavim koje nisu stock, ma koliko bile blizu, mob se ili restarta na stock ili ode u bootloop, nije mi jasno to se dešava. Na stock 2.2 cee rootanom sam, prije mi je i na nordicu i na stock 2.1 sve radilo najnormalnije. Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 12.07.2011. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako imas clockwork recovery (custom recovery), imas u njemu overclock postavke, pa tamo stavi da cim se boota mob se postave te vrijednosti, a SetVsel na cm7 nemoj koristiti. Jos si skini neki program za pracenje brzine proca na desktop da vidis da li se podigne/spusti clock na vrijednosti koje si postavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Eto i mene na stock 2.3.4.. Zadovoljan sam funkcionalnoscu, izgledom i glatkocom prikaza, samo se jos tribam naviknuti na neke sitne prilomjene.. Muci me malo oc, tj. nemogucnost istoga. Naime, setvsel se rusi i restarta mob (nije bilo neocekivano), a milestone oc ne prepoznaje mob (mb526 not supported) pa ne moze loadati modul za oc. Sto napraviti? Citam iz prijasnjih postova da je oc moguce uraditi iz custom recoverya, ali ne znam kako (link je dobrodosa). Druga stvar, wifi me nekad za#ebava na poslu, tj. cas radi pa malo ne radi itd. Proba sam restartati mob, ponovno traziti mrezu i upisivati pass - nista ne pomaze.. Nisam 100% siguran da nije do same mreze u firmi ali provjerit cu jos.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Za mrežu probaj namjestiti static ip u defy-a pa vidi je li to. Mene zna moj ap doma zafrkavati zbog toga, ali čitam da i drugi imaju problema sa wifijem na novom kernelu. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 13.07.2011. u 12:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
Sve rijeseno, oc postavljen u recovery-u - za sad sve radi stabilno i ne primjecujem da baterija traje imalo manje nego prije oc/undervolta.. No trenutno imam drugi problem, 720p fix mi uzrokuje black screen kad upalim kameru ili bilo koji app vezan uz istu (lg camera). Neki ljudi su vec reportali identican problem, ali zasad se ne zna sto ga uzrokuje. Kako da sredim ovo? Dali je moguce vratit postavke makar na one tvornicke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 14.07.2011. u 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni na Froyu, SetVsel 300/18, 600/30, 1000/50 uz tu i tamo korištenje kad stignem traje 70-ak sati, no više puta je taj broj manji, otprilike 40-65 h ovisi kako koristim. Inače, kladim se da mi može držat 80 h.
![]() |
#373 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Sa nešto razgovora i bez wifi-a je užas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
|
Primjetih da ne mogu ni gledati filmove na mobu, snimljene davno prije 720p fixa. Cudna stvar je sto zapravo mogu slikati/snimati s tim da nema slike na ekranu dok koristim kameru,znaci ne vidim sto snimam/slikam.. Ima ko kakav prijedlog, ili da jednostavno opet flasham mob? Sto se tice baterije, nisam primjetija neke velike razlike u odnosu na froyo. Cak mi se cini da vise traje. Morat cu jos malo pricekati, tek mi je 2 dan na novom firmwareu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
Upravo zamijenio class10 transcend sa class4 adata. Imao sam konstantno probleme s njom, sada radi sve ko bebica tako da pripazite Usput sam primjetio kod obje kartice da ako formatiram na Allocation unit size na 64 odnosno 32 bajta da su mi brzine prijenosa usb kabelom jednake onima sa čitačem kartica, dok na defaultnom 4096 kbajta brzina je bez obzira na klasu kartice 3 . 3.5 MBps Eto malo iskustva idem sad vidjet vidi li se razlika u radu osim očite u prebacivanju podataka 14mb vs 6mb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
|
Citiraj:
Cak je i quadrat score veci za ~200 bodova ![]() SetVsel Settings: 20@300 30@600 40@800 55@1050 Najveci skor do sada je 1999 ![]() Zaboravih napraviti ss no postat cu cim uvatim vrimena veceras ili sutra... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji je to rom? Meni je score na PaysRomu jedva 1200 dok je na drugom mobu(cm7) uvijek iznad 2000 -.- P.S. Ekipa s XDA foruma koja je otkljucala Atrixov bootloader sada pokusava napravit nesto i za Defy(u vezi bootloadera,ofkors). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo zanma da spamam, ali molim vas nemojte zamjeriti, zanima me samo kako se izmjeri aj quadrat score ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
Evo opet problem kod mene, kamera opet ne radi - ista stvar kao i nakon 720 fixa samo sto ga ovaj put nisam instalira! Wtf ![]() Sinoc je normalno radila nakon ponovnog flashanja stock 2.3.4 roma, gledam jutros kad ono opet black screen ![]() Vise mi nista nije jasno. Dali je moguce da neka aplikacija uzrokuje nekompatibilnost s kamerom. Trenutno na mobu imam instalirano: SetVsel, QQ player, Opera Mobile, Opera Mini, SwitchPro widget, AnDrawing, Quadrant, 3 (cubed) player, Adobe reader, Defy 2nd init, DI radio, Smart Keyboard i SoundHound. Ne kuzim sto bi moglo uzrokovati ovo sr*nje.. Edit: Sad radi normalno, slikanje i snimanje.. Skuzija sam do cega je (nakon reinstaliranja svega i svacega). Nijedna instalirana aplikacija nije uzrokovala black screen kod kamere, nego nedostatak nekih (imho nevaznih) pozadinskih appsa koje sam bezveze stavija na auto-end listu u task manageru jer mi ne tribaju ![]() 7digital, Cardio Trainer, ES musica, HipHop Official, Revolver Tv i True country.. Izgleda da kamera ne moze normalno funkcionirati bez jedne ili vise nabrojanih appsa... Gluparija.. Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 16.07.2011. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
|
Danas oko 2h popodne mi se baterija malo "zacrvenila" - bila je na 30% s tim da je vec tada izdrzala 2 dana i 19h. Umjerena upotreba wi/fi-a (surfanje), malo yubitoa, igre slabo, pozivi i poruke ko i inace (ne brojim).. Moze se reci da sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Otkad sam spustio na 300/15, 600/30 i 800/40 dulje traje baterija. Evo sad mi je na 7%, a nisam punio 105 sati. ![]() EDIT: Crko je prek noći, znači negdje oko 115 h je držao.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 20.07.2011. u 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |