|
![]() |
#1771 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobra epizoda. ![]() Aston as usual ![]() "Oh come on, we've got a track and three Astons, what do you expect us to do?" ![]() Dobar challenge ![]() Golf GTI, Focus RS 500 i Astra OPC bi bili puno bolji izbor
![]() |
#1774 |
|
![]() |
#1775 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1777 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
onaj pogled sa prednjeg branika na monacu = svrš. da su prikazali jedan cijeli krug samo iz te perspektive..prehebeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Na Ovo sam se pokidao od smijeha Jerremy: "Have you talked to a single racing driver?" Richard & James: "Yes we have" Jerremy: "Who?" Richard: "Very nice man, called Tim O'glock, Irish men"
![]() |
#1779 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Monaco ![]() Volio bi se provozat biciklom onuda a kamoli s autom ![]() Ovi Astoni se ponavljaju vec 10 godina...isti motor vec dulje vrijeme, promjene felge i prednja svijetla i predstave novi model.
![]() |
#1781 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Epizoda je vrhunska, gost je bio jedan od najzabavnijih odkada se snima emisija, valjao sam se po podu kao i na novosti i bombardiranju Nordschleife-a (btw. good point) a i poslije sa gostima u Monacu. Sviđa mi se i izbor auta a i nisu bezveze uzeli Citroen-Renault-Fiat ipak treba uzeti u obzir i lokaciju snjimanja te potrebnu promidžbu da ne kažem da je možda takvo što uvjetovano. Prvi i zadni challenge fantastični, ovi između malo bezveze, no dobro. Za 3 dana nova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preview nove epizode i komentar na broj epizoda. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() U to nisu uračunati honorari Clarksona, Maya i Hammonda. Pa sad ti zamisli kaj bi Lovrec napravil da ima na raspolaganju 1,8 min kuna za svaku epizodu KS-a ![]()
![]() |
![]() |
#1786 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je samo primjer. No kako god cifre kojima raspolažu su i dalje van pameti. Na kraju krajeva možeš li uopće zamisliti koliko košta najam staze u MonteCarlu za vrijeme treninga GP-a? Ili prelet Spitfirea? ![]() Da, no mene osobno ipak više raduje iduća epizoda i Rowan Atkinson kao gost.
![]() |
#1787 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
To da nemogu stići napraviti više emisija ne drži vodu jer i May i Hammond na bbcu rade po još koju emisiju koje se također snimaju worldwide. Da nemaju novaca za više emisija, također, čisto sumnjam, ovih 350 milijuna gledatelja u svijetu, na što se to odnosi, godišnje ili na svaku emisiju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mislim da je ~300mil po epizodi... samo ne znam da li se tu ubrajaju i net gledatelji. @wolv... jedino gledam automoto servis na z1 od naših produkcija pošto su najbliže zemlji, pogotovo šebaljove recenzije volim pogledati pošto vjerujem da ima u glavu koju o autima ![]() recimo hajlajt je definitivno bila recenzija svetog i presvetog faove passata zadnje generacije u kojoj ni u kojem slučaju ga nisu popljuvali ili degradirali, ali su rekli o tom autu upravo to što je - vozilo crne boje, tdi značkice raznih direktora i direktorčića prilično dosadne vanjštine (uzevši u obzir trenutno raspoložive rivale iz italije, francuske etc.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I sad budete opet krenuli uspoređivat TG sa čitanjem spec. sheeta i dno dna produkcijom svakog drugog car šoua. ![]() To mi nikad nebu jasno, zbrajanje zvjezdica nekog "consumer" auta i na osnovu toga zaključit kak je dobar/loš. Uz nimalo privlačnu voditeljicu sa ružnim outfitom. Ak te interesira nekaj kaj si možeš priuštiti, auto salona ima na svakom ćošku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni najbolja epizoda dosad u sezoni. Vettel je bija zakon, a zadnji prilog odličan i vrlo istinit. Šteta šta u nas nema kupit takvih auta za tako malo para ![]()
![]() |
#1792 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
E ovo se zove epizoda, najbolja u zadnje vrijeme bar po meni, iako nije bilo nikakvih ludarija. Mclaren je POJEO stazu za dorucak, strasan auto, ali bez pardona bi uzeo Ferraria ![]() Zadnji challange odlican, u kakvoj se lizmuzini moze vozit umjesto kutije na kotacima. Jest da se treba imat bar 2000€ lufta za kakav popravak i regu, ali isplati se. A nebi bilo lose ni Imprezu/Lancera uzet za te novce ![]()
![]() |
#1793 |
|
Odlična epizoda. McLaren je stvarno epski. Nije ljepši od Ferraria, al ni Ferrari nije baš u vrhu sa izgledom, a pogotovo sa unutrašnjosti. Za te pare - nijedan. Već Audi R8 ili Aston Martin DBS
![]() |
#1794 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dobra epizoda, leđero, malo smijeha, malo zajebancije, sve na mjestu. a izmedu mclarena i ferrarija, ma osobno se nebi pozalio niti na jednog. koliko volim "zaigranost" (ako ju mogu pridati ferrariju) toliko uzivaj i divim se preciznosti i teznji savrsenom (mclaren, cisto da povucem paralelu). a ova mecka za 6995 funti je ono, ![]() samo treba naci onu koju je vozila zena ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Kupis Mecku za 7 keki, platis jos 3-4 za osiguranje, servisi te izuju iz cipela, gorivo takodjer... Ne znam bas puno ljudi koji bi mogli tocit, servisirat, osigurat i kupovat gume za taj Merc. ![]() ali da, jedna od najboljih top gear epizoda u zadnje vrijeme, Vettel super lik, "Some Say" dobar ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1796 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Bjež, žene spizde getribu i kočnice ![]() Citiraj:
![]() Uvik moš otić u neslužbeni servis za dio novaca ako šta triba sredit, a na ovim novim autima te ožene samo tako jer moraš ići u službene servise ako hoćeš garanciju. Uostalom, na toj mečki ćeš za 4-6g izgubit možda 10-20% od onog šta si platija za polovnu, a ovaj Nissan neće vridit nit 30% originalne cijene ![]()
![]() |
![]() |
#1797 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
I limariju, bez iznimke. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Ali mislim da je glavna poanta da je taj Nissan - LOS. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1798 |
|
![]() |
#1800 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
LOL. u takav auto dizel, svašta ljudima pada na pamet. Citiraj: