|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Asus K52JT webcam problem
dakle radi se o tom laptopu i tome da mu uopce neradi kamera.u device manageru je uopce nema izlistane,na HOT KEY se ne pali...I naidjem na nekim forumima stranim da su imali,imaju problema s tim.U trg su rekli svoje da moze na servis,al i ne da je preporuka.Jel imao tko problema s tim i rijesenje,ak netko radi gdje u servisu ili se bolje konta.thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Koji OS koristiš? Vjerovatno 7, imam osjećaj da sa XP ne bi bilo problema, kamera nije neka, ako ti nije problem usb i 100 kn za ozbiljniju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
tak ce i biti,al isto tako receno ak vam nije bitno nemojte da vam kopaju pa lap. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek, jesi probao mozda Skype pa pogledat dali prepozna webcam?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
btw, ne trebaš ga ni slati već ga vrati tamo gdje si ga kupio pa neka ga oni šalju servisu. To je njihova obaveza. Kao i da ti ga vrate o vlastitom trošku.
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
Bez brige, imao sam osobno slucajeva kupovine free dos ili linux laptopa, pa se kupac vraca sa reklmacijom da se winXp nemoze instalirati (ahci). ![]() Pa se cudi ko pura dreku kad mu izbijem 300kn za instalaciju, a on mislio lap pokvaren. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
ma to je bilo prvo,al i kad skinem drivere chicony ili bilo koji od 2 nece...javi error. Citiraj:
You are so evil...Da to je fora,gledao sam i to,i cak mislim da je stavljeno na ACHI,al WIN su vec bili gore original stavljeni i eto.Pa mi je palo mozda,da nisu dobro stavljeni ili ucitani driveri ili da prebacim sa ACHI na IDE!?!?!dal bi imalo efekta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
|
Nebi imalo efekta, ali imao sam par (HP) laptopa koji su "imali" webcam, a u stvari nije bila ugradjena. Provjeri jos jednom ako taj model dolazi sa webcam-om u sebi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma pise,0.3mpix....lap je bio preko 4tkn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
|
Nema ti druge nego pravac trgovina/servis na pregled.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|