|
![]() |
#1 |
Guest
|
ntldr is missing / virus - molim pomoc
Bok, ovako ja naiva (jebiga ) skinem s youtube ************* i fino kliknem na njega dupli klik , cmd se pokrene izvrši podlu / zlu operaciju i fino mi restarta komp, nakon toga više nemrem do windowsa xp, te mi javlja poruku : NTLDR is missing Press Ctrl Alt Del to Restart e sada kako to rješiti ? molim pomoć koje su mi opcije, dali da formatiram cijeli hard , pa samo instaliram windowse ponovo ili dali mi postoji opcija za nekakav repair jer bih želio spasiti neke file-ove ? Hvala ! Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.07.2011. u 18:38. |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Uzmi disk, ustekaj kod nekog, presnimi sta trebas, poskeniraj s necim prvo, onda poslje clean install najbolje. I nauci lekciju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
predložili ovo pa ću to prvo probati : ako imaš windows cd možeš riješiti ovako -u biosu podesi da se računalo boota preko cd/dvd -ubaci windows cd -restart -kad se pojavi obavijest press any key.... klik na enter -kad se pojavi Welcome to Setup klik na R -upiši 1 i potvrdi sa enter -kad se pojavi command prompt upiši ovo i svaki put potvrdi sa enter COPY D:\I386\NTLDR C:\ COPY D:\I386\NTDETECT.COM C:\ (prije nego počneš upisivati ove naredbe uvjeri se da ti je cd-dvdrom D: , ne mora uvik bit D:, nože biti i neko drugo slovo...u tom slučaju samo umisto D: upišeš odgovarajuće slovo ) izbaci cd iz ladice i restartiraj računalo kad se računalo podigne odradi OTL scan već mi je čovjek prije pomogao i radilo je. ![]() |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|