|
![]() |
#811 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
U principu često prvaci tako odigravaju bez rizika jer znaju da će ovaj drugi napdati i tu će tražiti svoju priliku jer će se protivnik morati otvoriti. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Zato sam ja odavno prestao pratit boks. Nije to više to. Po meni kličko nije nikakav boksač, i da nema tako dugačke ručetine mogao bi slobodno objesiti rukavice o klin i ići raditi u dječjem vrtiću. No prije ili kasnije, doći će netko sa manje respekta, i tko će reći "vrijeme je da odeš", pa onda možda boks opet postane zanimljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa to i nije bila neka neostvariva zelja,obdaren i hrabar pravac na obronke Beverlija probati je ![]() Tvoj prijatelj ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 04.07.2011. u 12:47. Razlog: dodan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tek sam danas pogledo zadnji UFC on versus i ovo sto se desilo na Barry vs Kongo je mozda najludji knockout sto sam ikad vidio. http://www.youtube.com/watch?v=SLy_RQ2x8Rg |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm baci oko na ovo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Untimater ![]()
![]() |
#817 |
Into my head it goes
|
![]() |
#818 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Into my head it goes
|
![]() |
#820 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kongo je jos uvijek bio u teskom nockdownu kad je nokautiro Barryia, nije mogo ni stajat na nogama. Ja se ne mogu sjetit ludeg comebacka. Ovo gore su sve klasici koje sam gledal x puta ali ni jedan comeback. |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
I hate mondays..........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
I hate mondays..........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Kako je rekao,jedan frend koji ide u ring i to,izivciran kao i svi mi Ljonardijevim komentarima: -taj čovijek možda i zna nešto o boksu,al nam ebeno ništa nezna reć o njemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.07.2011. u 12:37. Razlog: već postano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pfff, večeras (ujutro) šora, Fedor se bori, Alistair Overeem dobio nogu iz Strikeforcea , kokoši se prijete jedna drugoj po novinama ubojstvom (šora za naslov ![]() ![]() Gesias Cavalcante (155l lbs) vs. Bobby Green (155 lbs) Eduardo Pamplona (170 lbs) vs. Tyler Stinson (171 lbs) Alexis Davis (136 lbs) vs. Julie Kedzie (135 lbs) Derek Brunson (186 lbs) vs. Lumumba Sayers (184 lbs) Bryan Humes (266 lbs) vs. Gabriel Salinas-Jones (260 lbs) Fedor Emelianenko (101 kg) vs. Dan Henderson (94 kg) Marloes Coenen (61 kg) vs. Miesha Tate (61 kg) Tim Kennedy (84 kg) vs. Robbie Lawler (84 kg) Paul Daley (77,5 kg) vs. Tyron Woodley (77 kg) Tarec Saffiedine (77 kg) vs. Scott Smith (77,5 kg)
![]() |
#836 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo starta Fedor. ![]() Edit: Pemzija za njega... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 31.07.2011. u 06:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Henderson je opak. Trenutno ruši sve pred sobom. Fedor ni fizički ni mentalno nije više onaj stari Fedor. Al i mora se uzeti u obzir koliko je američki režim treniranja rigorozniji, detaljniji, planski, dok ovdje u Europi to baš i nije tako. Ako se Fedor slučajno hoće još izvući iz svega toga, mislim da više ni dana ne smije, niti ne može trenirati u Rusiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|