|
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Kako sada stvari stoje Massa ide u zid kroz koji krug ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Je, i sad ga Petrov shebe skroz :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Šumaher još jednom dokazao kako mu nema ravnoga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Registered User
|
Podjednaki? Ma kakvi. Pa Alonso radi cuda s tim Ferrarijem, nema sanse da bi ga Vettel mogao pratiti. Borio bi se s Massom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
slazem se u ogromnoj vecini sa ovom izjavom, i to je prakticki sveukupno bila danasnja utrka. ajd, albersuari je imao dobru taktiku kroz boksove, i to je to (ono nesto sa webberom ne racunam kao prestizanje, ajd jedino start masse i na kraju prolaz alonsa). inace vettel nije toliko toliko dominantan kao na pocetku sezone, ferrari se itekako poboljsao (oba, pogotovo alonso sto i pokazuje), sto je meni kao navijacu crvenih - drago. ok, RB/vettel je zaista prica za sebe ovu sezonu, ali osobno svejedno necu prestati gledati. sta, vettel ima ogromnu prednost, i? jebo vas ako odustajete nakon sto je ovaj prakticki prvak, ja osobno gledam utrku (bilo koju) prvenstveno da uzivam u njoj, navijam za utrkivanje........ necu rezat zile sto je vettel broj jedan, mislite da hamiltonu/buttonu/alonsu/robergu/msc-u/massi, pa cak i webberu, nebi bilo drago izbiti malome prvo mjesto u bilo kojoj utrci? to su ljudi koji ne gube drago i grizu za bilo sto, kamoli nebi za pobjednicko mjesto u utrci...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Solidna trka. Vettel je odvozio OK. Alonso je malo priuštio zabave. Sve u svemu prosječno. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nebih htio napisati ono što mislim o valenciji jer bi me izbacili sa ovog foruma 3 puta da mogu! Goru stazu u životu nisam vidio! Iduću godinu ju preskačem 100%. To sam rekao i ove godine i ipak sam ju gledao, sreća pa sam pola prespavao i za "divno" čudo nisam ništa propustio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Diffuser ban to cost Red Bull 0.5s a lap
Citiraj:
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da ova trka zasluzuje malo prostora u ovoj temi. Rezultati "The start of the 2011 Nürburgring 24 Hours on the Nordschleife! More than 200 cars take the green flag!" M3 GT onboard Jos malo preticanja sporijih auti Jedan crash I malo borbe medu dva R8 LMS I Finish Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.06.2011. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Q&A with the FIA on the plans for V6 engines in Formula 1 from 2014 Citiraj:
Ricciardo će voziti za HRT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Po meni bi trebalo ukinut limit okretaja=ko oce prestic steti motor i nebi trebo drs koji mi je sranje. Nije mi zanimljivo gledat kak stiscu gumb, prije je bila borba po cjeloj stazi ne po drs zoni |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Što se tiče DRSa sve je samo sranje nije, jer za isto povećanje brzine bi tribalo ~100 ks ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#625 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
3.14zda ®
|
Kao što davno netko reče - nekad je u F1 bilo da tko ima najjači motor, taj je kralj. Danas je to sve izdrkavanje s aerodinamikom i ograničavanjem motora. A u aerodinamici mogu raditi što hoće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
3.14zda ®
|
Ne znam ja kako je to Renaultov motor slabiji od Mercedesa i Ferrarija jer na startu se fino ti "slabašni" Reanulti odvoje od 3-4 mjesta na gridu. A na startu aerodinamika i nema baš neke veze već samo motorčina, ako sam u krivu - ispravite me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|