|
![]() |
#572 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ja san se dosta zajebava po gradu, koji je meni jedan od najlipših šta san bio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Gledo sam sad malo za Hungaroring karte i 90E je za general admission. Koliko sam skonto to je oko staze, gdje uvatis mjesto na livadi. Jel vidi sta u hungaroring-u stih pozicija? Ako je to jako lose onda 150E za silver 8, cini mi se super pozicija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Sa f1gpt.com. Inace davno sam cuo da je jedna silver tribina najbolja na Mađaroringu, posto se sa iste vidi cijela staza. @Rino, uvjeri me u suprotno ![]() ![]() Button se od panjine iz Williamsa i Renaulta sa pocetka proslog desetljeca razvio u pravog zrelog vozaca u BAR Hondi. Bio je bolji od Villeneuvea koje je bio WDC. Takumu Sata je nadmasio. Barrichello takodjer nije bolje prosao. Sjeti se samo da je Button iskoristio odlicnu priliku, dok je RB stalno radio puno gresaka koje nalikuju pocetniku. Najgore sezone su mu ipak iz 2007. i 2008. ali nitko nebi odvezao bolje sa bolidom cvrsto prikovanim za zacelje. U McLarenu je pokazao da nije bio slucajan prvak. Nije na razini Hamiltona (kad ne radi pizdarije), ali vozi pametno, ima odlicnu strategiju i iskoristi svaku priliku, pogotovo po kisi. Kobayashi je dobar, pitanje je da li bi ga tek tako nadmasio. Sutil je kao nekakav talentiran vozac, ali vrijeme prolazi i nikad nista od njega. On se samo zna zabijati u druge ljude po stazi i tu i tamo prerezati vrat ljudima... ![]() ![]() Kolega rookie ga poprilicno gazi. Rosberg. Dobar, ali opet je upitno koliko. ![]() ![]() Kartikeyan je tu da reklamira TATU i premijernu indijsku utrku. Liuzzi je panjina obicna. Vrijeme Kovalainena i Trullija je proslo. Virginovi vozaci isto nista spesl. Ostatak su vozaci koji su solidni i vjerojatno bi i u jakom autu tipa Red Bull bili novi Rubens Barrichello. Dakle moze pobjedit, ali nikad dovoljno brz da bi cak pobjedivao kad mu jaci kolega odustane i sl. Cak mu i naslov vice prvaka uzmu vozaci sa slabijim bolidom... Jedino sto moram priznati da sam na Kubicu totalno zaboravio kad sam pisao post ![]() Samo pitanje je sto ce biti s njim jer je ozljeda ruke zeznuta stvar...
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 21.06.2011. u 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Podsjeća me na lešinara koji kruži stazom (čuva gume) i čeka da netko pogriješi ili da se sve nekako taktički riješi samo od sebe. ![]() Kad god dobro završi onda je za to zaslužan njegov briljantan odabir/taktika, a kada završi loše kriva je momčad... ![]() Po kiši je tek prosječan. Vidio si što je napravio u Kanadi prvih par krugova?! Da, upravo to...ništa! ![]() Rosberg je jako talentiran vozač i osobno bih ga stavio u neku top momčad umjesto Masse, Gumbeka i Webbera... Isto to naravno vrijedi i za Kubicu koji je još talentiraniji (samo se nadam da njegova ozljeda neće imati posljedica na njegovu brzinu).
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
|
@aski a kad je to Rosberg imao priliku pobijediti? Po meni jedan od najboljih vozača, konstantno vozi brzo i gotovo nikad ne griješi, a u prilog mu ide i što drugu godinu zaredom odvaljuje Schumachera.On je od onih vozača koji malo pričaju, a puno rade. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Da ne spominjemo da je jako prilagodljiv (lošem/lošijem) bolidu koji 100% ne odgovara njegovoj vozačkoj vještini...što Gumbek nije u stanju (voli preupravljiv bolid s ultra-stabilnim stražnjim krajem što je teško postići pa na kraju uglavnom složi podupravljiv setup)
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Future F1 engines – compromise in the air Zvuk jedne Honde 1.5 V6 Zadnje izmijenjeno od: kian. 22.06.2011. u 21:32. Razlog: V6 1.5 Turbo HONDA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Zašto se onda gubi smisao? Pa zlatna era F1 se vozila sa takvim motorima.Vozili su ga prvaci poput Senne, Piqueta, Prosta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A diesel? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
|
![]() |
#588 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Muka mi je postala gledat ove utrke f1 jer mista di se održavaju redovito izgledaju ka nekakve lokacije 500 godina iz budućnosti, ovo je perverzija što je sve napravljeno u ovoj Valenciji. Što se tiče trke tj. kvalifikacija, Schumacher je počea fenomenalno voziti, da je bolid z konkurentniji mislim da bi svašta bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Opet bu utrka zanimljiva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mogla bi se prva tri startna reda lijepo poklat na startu-bar se nadam ![]() A možemo i kladaru bacit kog bu ovaj put prvog Lewis zakucal u zid ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.06.2011. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#600 |
Premium
|
![]() Kako komentirate ovu zamjenu volana u RedBullu, navodno time mjenjaju mapu motora?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|