|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
gps u biti odredjuje vrijeme koje je proteklo da se primi signal od satelita i na osnovu toga odredjuje poziciju, a greska treba biti minimalna meni kad upalim gps pokazuje kompas i pokazuje mi moju poziciju u brojevima, znaci longitudu i latitudu i uz to pise da ima gresku od 100m za navigaciju kontam da mu treba net, da bi on skinio kartu i prikazao mi di sam ja tocno na karti i da mi da upute di da skrenem e,sad ja bi osim da mi gps-radi s manjom greskom od 100 shugavih metara bolan!!! ja bi volio znati jel mogu skinuti negdje neke karte ili nesto da mogu recimo skinit kartu moskve i otic u moskvu i tamo upalit gps da mi pokaze di sam, a ne da moram ic na net u romingu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Većini GPS-ova u mobitelu treba neko vrijeme da odrede točnu poziciju. Da bi znao svoju točnu poziciju, treba ti neki program za navigaciju. Ovo što sada koristiš je vjerojatno neka verzija Google Mapsa i zato mu treba veza s netom. Za razliku od njega, navigacijski programi imaju offline karte koje su spremeljene na kartici/u memoriji mobitela i onda se poveže pozicija sa kartom te takav prikaz dobiješ na ekranu moba. Počačkaj malo po postavkama moba, isključi A-GPS tj. neka radi isključivo sa klasičnim GPS-om te ubaci neki nav. program.
![]() |
#65 |
Guest
|
koji rom je najbolji za ovaj mobač ? tnx ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
btw na fusionu ima i HR jezik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
Citiraj:
može mi netko objasniti kako staviti drugi rom od ovih navedenih dole skroz : http://forum.xda-developers.com/wiki...ei_U8150_IDEOS da budem siguran kako se radi , da ne zeznem. hvala ! |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#71 | |
Guest
|
Citiraj:
kakav je ovaj rom : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1078873 ovaj bi stavio sada cca 30min dok se skroz ne napuni ? Tnx ! |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
uspio sam hehe ![]() kako naknadno postavit live wallpapers ? rom je Ideos HD Current Version: STABLE Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 01.06.2011. u 12:59. |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 01.06.2011. u 15:32. |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Meni je osobno fusion mrvicu brzi u odnosu na original ali mi zato LeanDroid v12 leti. To je stock rom koji je odlicno tweakan,maknute bespotrebne aplikacije i stvarno mi brzo radi. Jedina stvar koja mi smeta je to sto je iz roma maknut stock Touchpal koji mi daje mogucnost klasicnog numpada. Znam da ga ima u marketu ali original radi brze i ima puno manje opcija i dugmica na ekranu,sto je meni odlicno. EDIT: nabavio stock Touchpal i me happy ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.06.2011. u 01:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
kako vam rade igrice ? angry birds mi se učitava jedno 20sek .... dok neke igrice loše izgledaju grafički... ostalo radi ok. tnx |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hardverski je Ideos sličan (prastarom) Tattoo-u pa nije ni čudno da toliko traje učitavanje igrica.
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
žmože li ga se otključati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
moze za 10€ ja sam svog otkljucao tako... http://www.dc-unlocker.com/ besplatno nisam jos naletio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
Je, mislim da ću LeanDroid i puknut gore. Malo sam čitao na xda dev i mislim da je to ono što mi treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Napravis backup u recovery mod-u. Onda kopiraj cijeli clockworkmod folder na pc,i u slucaju da nesto zeznes, vracas preko restore opcije u recoveryju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=940397 Nandroid backup je isto ok, ali on ti sprema custom recovery i root također.
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Provjerite jel imate synaptics touch screen. Ako imate, sa leandroidom (vjerojatno i drugim custom romovima) otkljucava se multotouch koji ne radi jedino u stock galeriji. *#*#2846579#*#* -Project menu-veneer information query-apparatus type query |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
OK, to je ovaj jelda: U8150 V100R001HRVC85B839SP01(Crotia TMO).zip? Piše da je za T-Mobile pa sam zbunjen malo ![]() Bakcupirat ću ga za svaki slučaj i skinuti taj orginal firmware i mislim da sam spreman za custom ROM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
Odlično. Uspio sam. Malo mi je trebalo da povežem sve te postupke ali na kraju je stvarno lagano. Ovaj LeanDroid leti + multitouch (imam Synatpicsov touchscreen) i nova tipkovnica koja mi je gro brža od one stock stilizirane + treba mu sad samo trenutak da prebaci u landscape (prije prek 2 sekunde). Ženijalno, ženijalno. Oduševljen sam sa ovim rutanjem i custom ROMovima i ovim mobom za 450 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|