|
![]() |
#1 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
G72 b10-em se gasi...
Evo danas sestrična javlja njen nekoliko mjeseci star HP G72 b10-em ne valja. Prije par dana, sam od sebe se ugasio, i odmah upalio. Zanemarila je taj problem, no jučer se ponovilo dvaput, danas nekoliko puta i tada se skroz ugasio. Kad se ugasi treperi lampica za power. Tada je izvadila bateriju i uključila ga bez, radio je minutu i sam se isključio. Sutra će zvati ADM servis kako i što dalje, a moje je pitanje; jeste li se susretali sa sličnim problemom i što bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam se susreo par puta sa slicnim problemom, i uvijek je bio zastopan cooler od procesora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magnum P.I.
|
palo mi je to na pamet, no malo je rano za to, tek kojih6-7 mjeseci star lap. iako da, najviše to vuče na pregrijavanje. EDIT: OK.. nisam zvao danas da pitam, al kad bude rasplet situacije postam. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 27.05.2011. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nebi se sam palio nakon toga, znaci da je u pitanju restart. Ako ga nije drzala na krevetu, deki, bilocemu "dlakavom" onda nije do hladjenja. U slucaju da se ispostavi da je hladnjak zacepljen prasinom, moguce da ce platit to ciscenje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magnum P.I.
|
Evo stvar je riješena tek neki dan. ADM nije htio preuzeti prijenosnik, nego su dali br. hp-službe. Tu je sestrična svaki dan dobivala neke upute što raditi. Između ostalog, resetirala je BIOS, koliko sam skužio iz onoga što je pričala, sve preko telefona... OMG. Stvar je radila tjedan dana i onda opet problemi s gašenjem; bilo monitora, bilo cijelog prijenosnika. Ugl, na kraju su hp-ljudi došli po njega. Bio je kod njih nekih mjesec dana. A što se s njim događa, sestrična je provjeravala preko weba. Prije 10ak dana, javila mi je da piše da prijenosnik čeka novu ploču. Prekjučer je javila da je isti stigao kući i da sve radi OK. Eto. Ploča je riknila. Obećao sam javiti rasplet, pa ukratko. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|