Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.05.2011., 23:01   #1
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
G72 b10-em se gasi...

Evo danas sestrična javlja njen nekoliko mjeseci star HP G72 b10-em ne valja. Prije par dana, sam od sebe se ugasio, i odmah upalio. Zanemarila je taj problem, no jučer se ponovilo dvaput, danas nekoliko puta i tada se skroz ugasio. Kad se ugasi treperi lampica za power. Tada je izvadila bateriju i uključila ga bez, radio je minutu i sam se isključio. Sutra će zvati ADM servis kako i što dalje, a moje je pitanje; jeste li se susretali sa sličnim problemom i što bi moglo biti?
Tomtam je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2011., 07:17   #2
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ja sam se susreo par puta sa slicnim problemom, i uvijek je bio zastopan cooler od procesora
jucca je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.05.2011., 21:30   #3
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

palo mi je to na pamet, no malo je rano za to, tek kojih6-7 mjeseci star lap. iako da, najviše to vuče na pregrijavanje.

EDIT: OK.. nisam zvao danas da pitam, al kad bude rasplet situacije postam.

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 27.05.2011. u 00:59.
Staro 25.05.2011., 23:55   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Nebi se sam palio nakon toga, znaci da je u pitanju restart. Ako ga nije drzala na krevetu, deki, bilocemu "dlakavom" onda nije do hladjenja.

U slucaju da se ispostavi da je hladnjak zacepljen prasinom, moguce da ce platit to ciscenje.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2011., 00:34   #5
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Evo stvar je riješena tek neki dan. ADM nije htio preuzeti prijenosnik, nego su dali br. hp-službe. Tu je sestrična svaki dan dobivala neke upute što raditi. Između ostalog, resetirala je BIOS, koliko sam skužio iz onoga što je pričala, sve preko telefona... OMG. Stvar je radila tjedan dana i onda opet problemi s gašenjem; bilo monitora, bilo cijelog prijenosnika. Ugl, na kraju su hp-ljudi došli po njega. Bio je kod njih nekih mjesec dana. A što se s njim događa, sestrična je provjeravala preko weba. Prije 10ak dana, javila mi je da piše da prijenosnik čeka novu ploču. Prekjučer je javila da je isti stigao kući i da sve radi OK. Eto. Ploča je riknila. Obećao sam javiti rasplet, pa ukratko.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno