| 
 | |||||||||||
|  21.05.2011., 01:47 | #212 | ||
| Premium Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: VG 
				 | Citiraj: 
 http://www.gog.com/en/forum/the_witc...before_posting http://www.en.thewitcher.com/community/ Citiraj: 

__________________ Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 21.05.2011. u 02:10. | ||
|   |   | 
|  21.05.2011., 02:25 | #213 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2009 Lokacija: Rijeka 
				 | da usrano je masu to sto su napravili da je interakcija isto kao mač?!?! da je samo "E" bi fino mogo pritiskat di oces i pogodio bi, a ovako nemožes jer pocinjes kombo neki sa mačem i onda trga živce kad ne pogodis ikonu za skupit. | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 10:13 | #215 | |
| Premium Datum registracije: Apr 2008 Lokacija: VK 
				 | Citiraj: 
 Jel probao tko? | |
|   |   | 
|  21.05.2011., 11:33 | #216 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2010 Lokacija: Zagreb 
				 | |
|   |   | 
|  21.05.2011., 12:09 | #217 | 
| Pr0d1gy Datum registracije: May 2010 Lokacija: Pula 
				 | Ja sam probao, radi, poboljšaju se performanse u igri (FPS) i početno loadanje igre, puno bolje. Iskopiraš ta dva fajla preko onih di si instalirao igru. Prešao sam igru, HOĆU JOŠ!  Nadam se DLC-ovima, igra je predobra, zaslužuje sve visoke ocjene koje i dobiva. | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 12:21 | #218 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: rijeka 
				 | Igra je izasla ima nekoliko dana i 5 stranica gotovo je samo o grafici, cudnim sjenama, losim performansama na ultra high... Blokirat ne mozete ako nemate vigor! Alt je fokusiranje na protivnika! Pitate se sta nam se s industrijom PC igara dogadja, a gotovo nitko nije potrosio 4 slova na to kakva je prica ili razvoj lika, vec govorite o cudnim kretanjima Geralta i kako ne mozete u sekundi lootat bacve... pardon, ali  
				__________________ In Construction... Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 21.05.2011. u 12:31. | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 13:13 | #219 | |
| Premium Datum registracije: Dec 2008 Lokacija: Našice 
				 | nisam mogao izdržat da ne probam, a još više nisam mogo vjerovat kad sam skužio da stvarno bolje radi   Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  21.05.2011., 14:41 | #222 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: VG 
				 | Naravno, da ću cvilit i prigovarat. To je suština PC gamera i gaminga. Nikad zadovoljni  Ma, ostatak igre je gotovo savršen i baš zato živcira što su sustav iz prvog Witchera syebali na takav način. Lockanje targeta pored potpuno ispravnog miša? Ma, dajte... @Blava Nikako. Piješ samo na koljenima prije (ili poslije borbe) i kad nema opasnosti u blizini. 
				__________________ Trust me - I know what I'm doing! | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 15:30 | #224 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | A to mi je trenutni quest jer na mapi je ona označena i čeka na dokovima. Any help? Imam jedan problem u Harboru prije borbe sa Kayranom - ne mogu uopće otići u fight. A to mi je trenutni quest jer na mapi je ona označena i čeka na dokovima. Any help? 
				__________________ blaa | 
|   |   | 

| Imam jedan problem u Harboru prije borbe sa Kayranom - ne mogu uopće otići u fight. A to mi je trenutni quest jer na mapi je ona označena i čeka na dokovima. Any help? | 

|  21.05.2011., 20:05 | #227 | 
				 | Gdje je uopće ta borba sa Kayranom na mapi? Cijelu sam šumu obišao. | 

|  21.05.2011., 21:01 | #228 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2010 Lokacija: Split 
				 | Ja sam krenuo isto igrat. Super radi za sada, uglavnom sve na max osim MSAA, 30-50 FPS, Full hd. Konfiguracija u potpisu.  Svida mi se gameplay zasada, iako nisam RPG-ljubitelj. | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 21:28 | #229 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2009 Lokacija: スラボニア 
				 | Fak,igram na normal i nemoguce mi je igrati,stid me smanjiti tezinu na normal jer sam prvi Witcher rasturao na Hard,ali ovo je nemoguće. U onoj spilji me Nekkeri razvale,ima ih oko 30-tak,nije to puno. S tim da Geralt barem 3-4 puta faila udarac,bio onaj laksi ili tezi,gotovo nemoguce. Lol,heisse i ja isto probao texture na high i jos 5fps dobio,koji k.? | 
|   |   | 
|  21.05.2011., 22:54 | #230 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | Gdje je ona dobra stara sloboda kretanja ? Witcher 2,Dragon Age 2...sve se svodi na story line i konzolaštvo  | 
|   |   | 

|  22.05.2011., 02:13 | #233 | |
				 | Citiraj: 
  drugi mi je evo lakši (al ne puno), zbog opreme vjerojatno. a s tom grafikom neznam šta je, ispostavilo se da mi ide isto na low i high, tak da pičim na haj i nemam šta izgubit  | |
|   |   | 
|  22.05.2011., 11:26 | #234 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2008 Lokacija: Split 
				 | @Blava  jedna stvar bez koje se gotovo ne moze, bacaj stit na sebe (neznam sad napamet koji je sigil) i dok traje njihovi udarci te ne stunaju i ne prekidaju, samo spamaj to za vrijeme borbe i deri po misu. I ja sam isto gubio zivce sa brobama prije toga. Glede optimizacije..koje nema. Stavio ona 2 gorenavedena filea i igra se ucitaje isntant, a prije je bilo stavi load i idi na marendu. I imam osjecaj da ide bolje, cistina sa bossfight u Ch1 je bila 75-80fps..grad 30ak jedva. Samo da pitam one sta su dosli dalje od Ch1..jel imamo igdje stash za opremu? Jer iz svih chestova mogu samo uzimat stvari al ne i stavljat, i nakon sta sam popizdio jer imam materijala tone jer lootam sve sta nije zakucano za pod...a nekada i sami pod...prekrcan sam u sekund. A stalno mislim kako ce mi nekada sav taj cloth trebat kao i ostalo smece pa mi zao prodavat il bacat. Dok ne nadjem gdje i kako stashat stvari, 0 weight mod je aktivan (pa neka sad pocne cheat flame, zaboli me). | 
|   |   | 
|  22.05.2011., 12:39 | #235 | |
| Premium Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Bjelovar 
				 | Citiraj: 
 Eto, ja sam u onom 1 gradu imam već i armor od crayena i mač i sve se dalo srediti. Da se bez cheata i to, samo treba malo "kombinirati"  | |
|   |   | 
|  22.05.2011., 13:20 | #236 | ||
| Premium Datum registracije: Jan 2009 Lokacija: スラボニア 
				 | I ona armor poboljsanja se ne mogu staviti na armor ako nema armor slota koliko sam skuzio? Citiraj: 
 Moram reci da su se stvarno potrudili oko grafike jer izgleda premoćno,osvijetljenje,teksture,okoliš,tko usporeduje ovo s DA2,nema veze jer ono je ispljuvak,IMHO.  Citiraj: 
 Ma koristim ali kada te puknu 2 nekker warriora izgubis ga odmah i jos jedan udarac pola healtha. Kada igram protiv nekkera uvijek spustim na easy jer je pretesko. Nadam se da kada dodje chapter 2 biti lakse zbog bolje opreme. Nego,moze pomoc oko questa? I ona armor poboljsanja se ne mogu staviti na armor ako nema armor slota koliko sam skuzio? | ||
|   |   | 

|  22.05.2011., 14:38 | #239 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 |  | 

|  | 

|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |