| 
                |||||||||||
| 		

| 
		#1 | 
| 

Premium 

Datum registracije: Mar 2011 

| 

HP ProBook 4520s problem

kupio sam novi laptop i sad hoću instalirati Windowse ( gore na laptopu je neki Linux bla bla...). Stavim CD s windowsima ( XP ) u optiku i dode mi da instaliram windowse i onda ispise erorr " A problem has been and windows has been shut down to prevent damge to yor computer" sta da radim? ne mogu instalirati windowse!! POMOĆ!!!  | 
| 
		 | 

| 		

| 
		#2 | 
| 

PizzoZder 

Datum registracije: Jan 2003 

| 

1. Set controller (on BIOS) to IDE compatible mode 2. Install XP as usually. 

Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera  | 
| 
		 | 

| 

| 
|
| 

Oglas

| 

| 
| 		

| 
		#3 | 
| 

Premium 

| 

A CD-e s Windowsima stavim u optiku? EDIT : a kako da to promijenim zaj IDE mod? EDIT 2 : USPIO sam...hvala ti naljepsa......a sad da vratim u BIOS-u sa IDE mod na onaj drugi ( ACHII ako se ne varam ) ? Zadnje izmijenjeno od: beli14. 17.05.2011. u 16:29.  | 
| 
		 | 

| 		

| 
		#5 | 
| 

Premium 

| 

Nemam Win7 tj. imam key al ne DVD imam jos jedan problem....instalirao sam windows 7 i sve drajvere al na tipkovnici mi ne rade one brojke iznad slova ( rade samo 5 i 6 ) dok Num Pad radi odlicno......zna li itko kako ta rjesim taj problem? HELPPP!! Zadnje izmijenjeno od: nino. 19.05.2011. u 23:13.  | 
| 
		 | 

| 		

| 
		#9 | 
| 

Premium 

Datum registracije: Dec 2008 

| 

@beli14 inače da li koristiš f1-12 tipke u kombinaciji sa pritisnutom funkcijskom tipom fn ili ih same stiščeš? treba instalirati hp quick launch već ti je napisano, inače bih ti dao link od hp-ove stranice sa tvojim modelom da si sve poskidaš u odnosu koji OS koristiš ali trenutno ne mogu uči, ništa možda će se kasnije moči, upiši u google hp probook 4520s drivers trebao bi biti prvi link i ne ako instaliraš u IDE ako ćeš mjenjati u AHCI naknadno neće ti bootati windowse, to se nakon IDE instalacije napravi kroz registry ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 23.05.2011. u 14:08.  | 
| 
		 | 

| 		

| 
		#10 | 
| 

PizzoZder 

Datum registracije: Jan 2003 

| 

Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera  | 
| 
		 | 

| 

| 
|
| 

Oglas

| 

| 
![]()  | 

| Uređivanje | |

|