|
![]() |
#2401 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2402 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Što izabrati? N8 ili HTC desire HD?
Daklem, inače sam ljubitelj androidnih telefona osobito HTC-a no imam dilemu. Trenutno imam nokiu n8 i ne mogu reći da je mob loš. Dapače sasvim suprotno. Kvaliteta izrade, brzina i stabilnost uz naravno odličnu kameru i dugo trajanje baterije me stvarno ugodno iznenadila. Ono što me smeta je taj prokleti symibian os. Nakon skoro 1,5god korištenja androida jednostavno se ne mogu privknuti na symbian. S druge strane svako iole bolji droid ima bateriju koja traje ravno jedan, jedan i pol dan. Zanima me Vaše mišljenje dali da idem nazad na HTC Desire HD (imam priliku za zamjenu dotičnog moba za moj). Molio bi korisnike desirea da kažu koliko im traje baterija sa svim živim điđama upaljenim (push, data, 3g, podosta upotrebe kamere i oko cca 1sat gpsa u kombinaciji s uključenim mp3-om)
#2403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad sam tek dobio dhd, baterija mi je uz sve upaljeno i maksimalno maltretiranje trajala jedan dan...znaci svaki put kad bi ujutro ga skinuo sa punjaca navecer bi mi najmanje ostalo 10-15 %.Sad nakon 5 mjeseci baterija mi traje po 3-4 dana bez problema ponekad i duze.... ![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Uz malo poigravanja, možeš dobiti 2 dana. Moj DHD sad pak traje i 2 i pol do tri dana umjerene/teške upotrebe sa Lord Clockanovim kernelom na CM-u 7. Inače, što se tiće usporedbe telefona, svaki Android je bolji od Symbiana, a kamoli najbolji Android dobavljiv kod nas - DHD
![]() |
#2405 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Usput, koristim Advanced Task Killer pa barem jednom dnevno "ubijem" aplikacije, kada ne koristim mob, tako da uz malo pažnje može i 2 dana biti baterija ![]() Koristim sve originalno što sam dobio s uređajem (sense, kernel i sve ostalo) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2406 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 24.04.2011. u 12:45. |
![]() |
![]() |
#2408 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
LG GT540 wi-fi problem
Riječ je o telefonu od frendice i spajanju na wi-fi mrežu. Jučer sam bio kod nje doma i zamolila me da joj spojim mob na net. Router je siemens sx763. Mob se spaja na wi-fi mrežu jedino u slučaju ako je na routeru isključena enkripcija. Čim stavim npr wep enkripciju, nema šanse da se spoji. Probali smo i s jednim SE x8 i ista stvar. Dakle upišem SSID i key i nema teorije. Disejblam enkripciju, oba se spoje odmah. Dakle, jel ja negdje griješim il ima neka caka? Na lg-u je android 1.6. Mislio sam joj stavit 2.1 al LG pc suite iz nekog razloga ne želi napravit backup podataka tak da sam odustao, al to je već druga priča. Sami problemi s tim mobom... ![]()
#2409 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Imam navedenu zvijer od moba =) i takodjer isti router. Nisam imao problema na wep,wpa2 spajanje, ispočetka sam imao 2.1 pa 2.1.1 i sada imam 2.3.3 android, sve štima. |
![]() |
![]() |
#2411 |
49%winner
|
Na Desire stigao mali update: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=968504 Sad napokon možemo video-chatati ![]() Očekuje se da će i Oxygen biti updejtan u sljedećoj verziji. Edit: Oxygen dobio update ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 30.04.2011. u 01:17. |
![]() |
![]() |
#2412 |
Premium
|
Imam problem sa svojim HTC DHD-om. Naime nakon 3-4dana normalnog koristenja telefon jednostavno počne stekat. Sve se vuče, steka i opcenito postaje nemoguće s njim radit. Onda ga restartam i sve normalno radi. Nemam brdo nepotrebnih programa gore, imam task killer i na njemu vidim da stalno ima 350-400mb slobodno. Na telefonu je sve tvornički. Ideje? Hvala i LP |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Frend je sa običnim HTC D-om imao isto takve probleme, a ujedno i ja sa DHD-om. Također smo imali task killer ali od kad smo njega maknuli za sad nemamo probleme. Probaj bez njega pa ćeš vidjet rezultat. |
![]() |
![]() |
#2414 |
The mighty pirate
|
Jel postoji koji od Android modela, a da može izdržati minimalno 2 dana uz moje prosječno dnevno korištenje mobitela (20-ak poruka, 10-ak poziva od po cca. 5 min, oko 10min 3G/HSDPA) i barem 15 min GPS-a i WiFi surfanja ubuduće? Koliko čitam posvuda, ljudi kažu da treba biti sretan ako se izvuče jedan radni dan uz takvo korištenje i to me tjera na Symbian / Windows Mobile. Razmazio me SE C905, s još žešćim korištenjem izvlačim 3 dana i nakon više od 2 godine koliko ga imam i to mi je neka donja granica (-1dan) koliko bi trebala baterija na novom mobitelu trajati.
#2415 |
|
Uz takvo korištenje ti mora gotovo svaki mobitel izdržati uz malo poigravanja. 3G on demand, brightness ekrana snižen na nekih ~30% Slično korištenje imam i ja pa nakon drugog dana imam još 25% baterije. Znao sam rastegnuti i na 3 dana, doduše sa costume kernelima i ROMovima
#2416 |
Premium
|
Ok, budem probao, pa javim rezultate, a koja bi onda bila najbolja alternativa za zamjenu za neki task managaer? |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Onda sam ga spojil na komp s lg suite javil da ima noviju verziju 2.1, apsolutno sve prebrisal i stavil samo fring, fejs, root, skajp i ES. Od onda mi baterija drzi u prosjeku 4,5 dana, a koristim ga vise, svaki dan sam na netu pol sata, nekad i vise, 10tak min poziva dnevno i par poruka. Znam da izgleda ko da "serem", al i mene je zacudil jer bas prosli tjedan sam ga napunil u srijedu, a crkel je tek u pon, nakon zestokog cjeđenja. No opet, to je low entry smartphone pa ovisi kolko je ljudima zanimljiv... |
|
![]() |
![]() |
#2418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da iOS nije jedini koji skuplja podatke o kretanju korisnika http://www.businessweek.com/news/201...-tracking.html
#2419 | ||
49%winner
|
Citiraj:
Problem je ako smartphone koristiš na način na koji bi trebao ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2421 |
|
Već se naveliko na XDA radi na Sense 3.0 koji je fenomenalan. Lockscreen je prelijep kao i ostali goodiesi. Neki dan sam stavio na DHD ROM Vivo Sense 3.0 od MDJ-a, koji je odličan, ali falile su mi fore i podešavanja Cyanogena tako da sam vratio backupom ovaj UltimateDroid sa LodrClockanovim kernelom. Sense 3.0 još nije u potpunosti prenešen ali radi se na njemu. Lockscreen i večina bitnih stvari jesu, no ima još posla za to.
#2423 |
|
Za bateriju neznam, jer sam ga držao samo pola dana, a Sense 3.0 je radio onako... večim dijelom savršeno fluidno, ali znao je i laggat lagano, rijetko no dovoljno da primjetim, ali mislim da je to do ROMa a ne do Sensea ili mobitela. Morao bi probati neki drugi ROM sa Sense 3.0 da vidim sa sigurnošću zbog čega dolazi lag.
#2424 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam se sa svih launchera, modova, romova vratio na sense original rom od LeeDroida, samo ova nova gingerbread verzija azijska. Mogu reći da mi je sense najjači od svih. Na njemu sve radi kako treba, svi ostali uvijek nekih sitnih problema. |
![]() |
![]() |
#2425 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2426 |
|
#2427 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kakve su naznake za sluzbeni Froyo za Defy u nasoj regiji? Ima li nekih informacija? Znam da je za us i australiju vec izasa, a isto tako za nordic regiju.. Pricalo se o kraju 4mj. no i to je proslo pa i dalje nista... |
![]() |
![]() |
#2428 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
izašao je i u brazilu, a u kini je defy (jeste li primijetili da se kineska verzija ne zove defy...bit će partija zabranila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Digital Vanity ima jako lijepu kolekciju Android eyecandy sitnica. Mada je taj OS samo jedan u nizu, pa kome se da, nek pregleda cijelu arhivu. ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Gingerbread i Sense 2.1 su od jučer potpuno funkcionalni na dobrom starom Desire (da, da i camera i camcorder, postoji izbor 3gpp ili mp4). Ubačene se neke aplikacije iz Sense 3.0 kao lockscreen sa ringom, sms... Sve zajedno radi iznenađujuće brzo, brže nego bilo koji prethodni rom koji sam probao unatoč eye candy. Recimo, manage application se otvara praktički trenutno i posjeduje neke dodatne task manager funkcije. Upravo sam pogledao zauzeće radne memorije, 314MB free. Za one koji znaju, ovaj podatak puno govori ![]() Bateriju nisam stigao potpuno testirati ali nakon što sam flashao prethodnu verziju i stalno nešto čačkao, nakon preko 20h je bila na 69%. Ima više romova, trenutno koristim RCMix S v1.0 Evolutionary Sense. Edit: Kad netko zove, onaj zeleni android pleše. Jako, jako smiješno. Sav se raspada ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 04.05.2011. u 12:08. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|