|
![]() |
#7681 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Kod skidanja (tj. prije njega) si morao bio oznacit da ti sacuva instalacijsku datoteku, ako jesi onda u folderu od eadm-a imas i instalaciju ako nisi moras skidat iznova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7682 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#7685 |
Guest
|
ljudi imam priliku povoljno nabavit Bc2 + vietnam , za nekih 150 kn. sad mene zanima jel se to isplati..mislim počinjem "from scratch"...dal bu comunity ostao aktivan jer izlazi 3...se isplati? Izgleda mi sasvim u redu Mp igra |
![]() |
![]() |
#7686 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
EDIT: Jedino što bi mogao izgubiti tonu živaca ako tek počinješ igrati BC2. Nije lagan za igranje i naravno ne paše svakome, CoD je piece of cake naprema BC2. Vjerovatno ćeš biti frustriran na početku ali nemoj odustati, kad uđeš u štos bit će ti zabavna i odlična igra ![]() Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 26.03.2011. u 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7687 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Btw, ja isto imam frku sa backupom ove blesave igre.Naime, isto moram skidati putem EADM-a, pa čak iako sam označio da mi sačuva instalaciju - ne mogu je nigdje naći. Čak ni u onim folderima di su cache, core, itd. Jedino što sam primjetio je da u Program Files-u gdje mi je instaliran BFBC2 imam unutar foldera folder "__Installer".Međutim, velik je samo 142 MB. Tamo pod Program Data i ostalo nemam ništa.Zapravo, pod DownloadCache imam samo fajl 'OfflineCache', koji čak nema niti ekstenziju. ![]() Uglavnom, ne znam je li ovo radi, ali napraviti ću, pa što? http://www.fps-gamer.net/back-up-gam...adm-version-7/ Ionako nemam što izgubiti, a neda mi se svakom friškom instalacijom Windoza čekati da skine 7,5 GB igre. Btw, kliknem u EADM 'Browse Game Installers', otvori mi onaj folder di je moj e-mail, otvorim taj folder i unutra imam samo: .lock OfflineCache lol? EDIT: Čini se da ću ipak probati ono iznad, jer je to izgleda posljednja nada. Hey guys, as of right now we unfortunately do not have an ability to backup some of your downloaded games. If you have to manually install the game, then you can backup the installer but for newer games such as Battlefield: Bad Company 2, Medal of Honor, Dragon Age II, and Dead Space 2 you will not be able to.
![]() |
![]() |
#7689 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
edit: ovo neradi, bar kod mene
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 26.03.2011. u 18:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo nekidan mi je jedan cheater toliko doga tlak da san ga prijavija EA-u sa slikom scora..i vidi cuda odgovorili su mi. Nepise jesu li ga banirali ili sta su napravili, al su bar pogledali. Tako da preporucan svima da ako vide kojega sta cheata da ga prijavite...jer prijave ocito netko i gleda, a na kraju ce svima bit bolje sa sto manje cheatera. "Hello Ivan, Thank you for contacting Electronic Arts regarding your report of a player. As a gamer myself, I can understand how frustrating this issue can be. I have been assigned to your issue, and would be happy to assist you in this matter. Thank you for providing your initial report, being a Battlefield Bad Company 2 fanatic myself I understand. When people cheat they completely take the enjoyment out of the game and you just get upset and do not want to play. We have documented your report. As always any additional information or reporting is welcome. Unfortunately, because of the Electronic Arts Privacy Policy we can not disclose any action that took place against the players you reported. Rest assured that the information you supply is very important to us, and is reviewed. Again, we want to thank you for your report and cooperation." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7691 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ti si dobro prošao. Možeš napisati kako si ga prijavio, na koju adresu i to...? Inače, mislim da Mansky i Triumph redovito dokumentiraju cheatere, no imam osjećaj da kad bi im oni poslali sve te screenshote da bi emailovi završili u spam folderu i još bi dobili prijavu ISP-u za spamanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7692 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Ne vidim smisao u tim SS-ovima,mogu i ja poslati SS gdje ti imaš 126/5 a ustvari si pucao iz chopera svih 5 baza,nema smisla previše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7694 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
I tu ispunis ka neki formular..za kategoriju odaberes "Report Abuse" i opises malo zasto mislis da netko vara (ja san stavija headshotove sa drugog kraja mape sa pistoljom i kd 40/3 sa levelom 19). Sto vise toga imas bolje, ali mislin da bez screenshotova nece nista napravit. ![]() ovdje ima jos objasnjenja... http://forums.electronicarts.co.uk/b...-cheaters.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7695 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7698 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
To su gluposti, neka smislu lipo software koji prepozna to i doviđenja a ne ovako hebat ljude, ja san 10-ti level u igri i već me nazivaju cheateron a neznan ni kako ga upalit ni sto ukucat izmjenit kako li vec ide, tako bi svaka budala mogla svakog prijavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7699 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#7701 |
Addicted to music.
|
Bilo bi i više da smo se malo duže zadržali u selu na Valparaiso-u, ali jebi ga...kad je tim armao sve prebrzo. ![]()
![]() |
![]() |
#7703 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas opet susret sa cheterom: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/SharkFcuk ![]() I imam se pohvaliti (nazlost nedokumentirno ![]() ![]() ![]() Ukratko jednim metkom sam obrnio aktivirni mcom od trojice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7704 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
lik radi maketu Arica Harboura: http://akulasbattlefield.blogspot.com/ ![]() leteci wookie: http://youtu.be/sqJvfTnEYn8?hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7705 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7706 |
Addicted to music.
|
Daj pitaj člana Deadman+ za podatke za TeamSpeak, pa ćeš igrati s nama. ![]() EDIT: Igramo na random public serverima gdje nam je ping dobar. ![]()
![]() |
![]() |
#7707 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel se netko igrao malo sa postavkama DirectX u BFBC2? Stajalo mi u .ini fajlu na AUTO, u igri na DX9, sada sam ručno prebacio na DX10. Nije da se nešto drastično promijenilo, eventualno grmlje i drveće izgleda malo bolje, možda me čak i oko vara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7710 |
Addicted to music.
|
Aktualna tema na forumu 'proizvođača' čiteva: Q :"hey. is it possible to add auto shot and auto knife ? ![]() A: "Thank you for the suggestions. Yes, it's possible. I will forward your request to 1984. " Jeeeeej. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|