|
![]() |
#181 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
to nakon sto porazis onog prvog trolla, kad sleti zmaj jel? koja debilana doista nemas osjecaj kao da si ti glavni u razgovorima, nego komp ti odredjuje sta ces rec - ti mu sam dajes neke generalne smjernice ^^ Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 10.03.2011. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kako su usrali Gothic 4, tako su usrali i ovo!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
da xD sad sam na wounded coast, izgleda stvarno dobro. jeste vi skuzili kako se dize rogueovima lockpicking skill? Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 10.03.2011. u 16:21. Razlog: malo googlanja: locpicking se dize za svakih 10 bodova u cunning |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
ovako , igra mi je OK. Na samom početku sam borim se s onim orcom kad treba pobjeć u divljinu. Nego , jel ima DX 10 ili samo 9 i 11? edit : skužio skida se graphic pack! za DX 10 Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 10.03.2011. u 17:15. |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
dobro kako sad Flemeth!!??? Pa kaj nije to onaj zmaj iz prvog dijela kojeg umlatis u mocvari? Tak sam ja napravio importao svog lika i sad me spasi Flemeth? |
![]() |
![]() |
#186 | |
Banned
|
Citiraj:
"What you killed was Flemeth's mortal body. Her spirit probably moved on into another form. Morrigan mentions something along the lines of "for now" when the PC comes back to her after killing Flemeth to tell Morrigan that its over." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ivan77 - radnja je paralelna s jedinicom, to mozes skuziti u razgovoru s njom. Inace, sto se tice same igre, slazem se sa tvrdnjama kako je igra nesto potpuno drukcije od prvog dragon age-a, ali mi nije jasno zasto su se odlucili ovo nazvati 'dragon age'? Valjda manjak inspiracije za smisljanje novih likova/radnje/vremena, putevi call of duty-a, muzi kravu dok mozes... Ugl, nakon nekog vremena provedenog s igrom dobio sam dojam da me netko namjerno zaglupljuje. Jedino sto su unaprijedili je dodan glas glavnom protagonistu i animacija kada on nesto izgovara, sve ostalo je jako pojednostavljeno. Uz svaki odgovor imas ikonu da znas da li je dobar, los ili neutralan? Itemi nemaju slike nego ikone? Gdje su nestale rase, klase, podklase i specijalizacije? Borba i efekti izgledaju kao da su posudili nekoliko programera iz capcoma ili konamija i sl. Graficki nije lose, teksture izgledaju ok, ali je kompletna okolina nekako prekockasta. Također goleme sise svih zenskih likova i rasprskavanje tijela na nebrojeno malih komadica palih neprijatenja samo jednim udarcem maca smatram pretjerivanjem. Vjerujm da su u bioware-u imali drukcije zamisli za puno stvari, pa jedini zakljucak koji proizlazi na kraju je: zalosno sto producenti rade s danasnjim naslovima, svaki megahit proguta gomilu novca na marketing i na kraju ispadne turbo tupav. Izgleda da je ciljana publika u dobi od ...do max 15? Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 10.03.2011. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
jedino sto mi je bolje od jedinice je nacin odabira skillova. puno preglednije. mnogo. možda i combat, tj dinamicnost istog.. fali kamera odozgo, kronicno.. al ocito je da je to zbog konzola.. u ostalom jedinica ždere dvicu big time.. a u dvojci level dizajn je toliko sugav da se o tom da pricat.. od onakve divote iz jedinica da nastane ovo sranje, nevjerujem :S
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@ Zhecky Lockpick skill se kod Rogue diže dodavanjem atributa na cunning, no može se i itemima koji imaju bonus na isti. Igram evo pomalo s Rogueom, što se tiće načina borbe... meni je osobno jedinica bila puno teža. Ovdje sam prošao par borbi bez ijednog pauziranja i jedna bočice... jedino kad te zaskoče onda zna biti malo taže. no taktikom se opet to riješi. Igra mi je nekako sa više akcije naspram jedinice, meni se to osobno kao hardcore fanu h'n' s sviđa. Konverzacija mi je tako-tako, makar uvijek odaberem sarkazam pa se smijem tu i tamo XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Banned
|
boze moj koja grafika kad prvi put sretnes elfove (mislim na okolis u kojem se nalaze) kockaste planine i ponegdje 2-3 snopa trave ne mogu vjerovat da su nazadovali sa level designeom igram na hard i jedino su mi assassini dosad zadavali problem (ono kad nestanu pa se pojave direkt iza ledja party memberu ako ga ne maknes + imaju pun k hitpointsa) + sad kad pokupis elfroot (kojeg je btw u jedinici bilo na bacanje i nikad nisam znao sta cu s njim) dobijes obavijest kao da si sletio na mjesec ili nesto od tolike vaznosti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Registered Abuser
|
ovi moji su postali malo naelektrizirani, moram priznat da mi sad šora dobro izgleda http://img220.imageshack.us/img220/9...1031022195.jpg http://img847.imageshack.us/img847/4...1031022201.jpg http://img819.imageshack.us/img819/8...1031022205.jpg http://img576.imageshack.us/img576/9...1031022212.jpg http://img847.imageshack.us/img847/4...1031022223.jpg http://img848.imageshack.us/img848/4...1031022240.jpg http://img200.imageshack.us/img200/8...1031022251.jpg http://img842.imageshack.us/img842/8...1031022251.jpg http://img508.imageshack.us/img508/7...1031022260.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ako netko zadaje problem onda su to oni. Svi ostali nisu tako teški, bar ne još, al ova gamad mi ubije membera u 2 poteza. A kasnije je Assasin u svakoj drugoj šori. Citiraj:
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
ja sam se na hard gnjavio sa onim orcom prije nego sleti flemeth . Al dobro , lakše je od jedinice. |
![]() |
![]() |
#197 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Eto jucer i ja zaigrao....necu davat misljenja dok ne prodjem do kraja, medjutim ako sam dobro skuzio nema DX10?? Samo DX9 po defaultu i DX11 ali ako se skine onaj texture patch od cca 1GB? Ili Sa tim patchom sljaka i DX10? Koja je shema sa tim? Jer imam 285GTX, tako da nemrem u DX11 vrtit a malo mi glupo u DX9 igrat, kao da je godina 2005-ta hehe ![]()
![]() |
#199 |
Guest
|
jel neko sa konfom slično mojom vrti fludino u dx 11 ili dx 10 ? I di je dx 10 sad? Navrljim sve na high na dx 11 i malo zeza. Ostali izbor mi je dx 9 , i medium max. di je sve isprano--al leti .. kao stavit na dx 10? instalirao sam texture , onaj graphic pack. |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() taj patch donosi samo "high resolution textures", ništa drugo... btw. sinoć sam započeo igru s mageom na nightmare težini očekujući da će biti prelagano, ali moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen - onog prvog ogrea i ekipu sam jedva sredio! nadam se da će igra i dalje ostati ovakav izazov. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Gamer 2 the Bone
|
Nista, onda skidam patch. Koji Nvidia driveri daju najbolje rezultate sa DA2? Ja skinuo neke najnovije beta.... A glede tezine, igram svoju klasicnu shemu: prvi put prodjem igru kao male warrior i svetac, da me svi vole, na normal tezini....onda krenem ispocetka na teze kao female rogue (assassin), i naravno zao do koske ![]() Tako u dva prolaska igre vidim manje-vise sve opcije i razvoje storyline-a. Mageove nikad ne igram ni u jednoj igri, nikada ih nisam ljubio odvec.
![]() |
#202 |
Premium
|
267.24 beta su trenutno najbolji izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Gamer 2 the Bone
|
I upravo te sam skinuo jucer, i instalirao, medjutim igra mi je nekako trzava i u dx9. Cudno jako, rekao bi da se vrti u 60 fps-a a opet kao da cijelo vrijeme ima nekakva mikro-zastajkivanja. Ma skroz tesko za objasnit, igra je fluidna a opet nije. Full cudno mi se giba, kao da istovremeno radi na 60 fpsa i 20 fpsa... ![]()
![]() |
#204 |
Premium
|
probaj prebaciti u dx10 ili uključiti/isključiti vsync, možda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Banned
|
Citiraj:
krvavo je kad te napadne jedno 5-6 archera.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
|
srecom je AI retardiran pa ako uletim u neki malo tezi fajt gdje me napada 10 neprijatelja samo se povucem iza nekog ugla i soram ih u manjim skupinama (uvijek prvo sredim one sa manjim health barovima, dok tenk tenka ove sa vecim i to je to =)
srecom je AI retardiran pa ako uletim u neki malo tezi fajt gdje me napada 10 neprijatelja samo se povucem iza nekog ugla i soram ih u manjim skupinama (uvijek prvo sredim one sa manjim health barovima, dok tenk tenka ove sa vecim i to je to =)
![]() |
#207 |
Guest
|
revenanti su i u prvom bili užaš na hard dok se nisi levelirao ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Banned
|
kakva je to shema da nemos stavljat armor na party membere? mogu li jos vise pojednostaviti RPG zanr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
I mene je ispočetka živciralo što nemoš stavljati memberima armore koje nađeš, ali sad me nije previše briga. Mislim, nebi bilo loše staviti tenkovima yeben armor, ali ovako je igra zahtjevnija za igranje.
![]() |
Uređivanje | |
|
|