|
![]() |
#483 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
1,25*2,35*(ulog*0,95)= moguci dobitak ovo 0.95 je zato sto se oduzima 5% od uplate za manipulativne troskove.. EDIT: Tab otvoren 15 min, pa nisam skuzio da je vec odgovoreno ![]()
![]() |
#484 |
Guest
|
Nisam bio u kladari prilično dugo, ali zadnjih tjedan-dva bio doslovno dvaput. Slučaj prvi: To je bio onaj tjedan u kojem je Istra1961 dobila u gostima 0:1, nanjušio, stavio 50kn, nanizao još 5-6 parova i svi mi prođu osim Manchester City-ja koji me srušio primljenim golom u sudačkoj nadoknadi (mislim da je bila 92. ili 93. minuta kada su primili za konačnih 1:1). Pada mi 900ikusur kuna. Dobro... Drugi slučaj: Večeras skinem čistu dvojku na AEK-u (koef.3.30), Zenit (nešto preko 2.0), stavim 1X kontra Juventusa i treba mi još dva para da popune listić (minimum pet parova). Par prvi- jasno, kontra Cibone, zicer 1.05, par drugi... Ufff... 1X na Atletico M. Koeficijent....1.02 100kn uloga dobitak 1190inešto kuna. 2:3 za AEK, golove gostiju trebate vidjeti (tko nije). Yebenih 1.02, zadnja tekma... A prestao sam ići tamo u zadnjem kolu NFL regularnoga dijela kada su Tampa Bay izgubili tekmu 1.10 koef. na svome terenu i izgubili doigravanje a ja par milja dobitka... Ovo danas me je jasno podsjetili zašto sam se uopće i prestao kladiti... ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
stavi 20 i zapitaj se zašto uopće onda ideš u školu kraj takvih para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam kak to uspije pogodit mene uvjek jedan par zajeb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja se baš registrirao na supersport online.Pičim svaki sat neki par 5 10 15 kn za duplanje.I za sada ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pretplata na parove Tima 1x2
Zanima me jer netko koristi njihove usluge i kako ste zadovoljni? Poceo sam ovaj tjedan pratit emisiju 1x2 na Z1 u 11:00 Pretplata uključuje osnovni listić, sms par, tjedni i vikend listić. Pretplata traje od prvog do zadnjeg dana u mjesecu. Cijena pretplate je 300 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma sve je to stvar srece. Ja i frendovi smo se bili pretplatili kod smicera.Lik je ima 10 dobitnik tiketa zaredom.I naravno kad smo se mi pretplatili na kraju miseca omjer dobijenih i izgubljenih je bia 6:4 s obzirom da su 3 gubitna bila jedan za drugim. Zajebana je kladionica ,uzmi pretplati s jos 3-4 prijatelja pa vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
ja isto gledao te stvari , ne kladim se , uplatio sam par puta listic na hokej 2 , 3 para , ono za 10-20 kn , jer su hokeji dobri koeficijenti i onda se da kupit bon za mob , uz malo sreće...al inače smatram da je klađenje žešći zajeb , put u jednu od najgorih ovisnosti , pa izbjegavam. Nego da, se vratim..i meni nije jasno..kaj ima "ovca za šišanje" kod nas koji vjeruju tim spikama "za 50 € unaprijed , dajem koef. 30." ..eeej.. 30...pa znači da netko jamči min 8 parova...sigruno..a računajte kolko je to mogućih kombinacija...puni blogovi tih pi****** , pa baba Vanga to ne bi mogla... |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Uf ode 5 glavi danas. Baš sam kreten. Bio neko vrijeme na pretplati kod tenisa95. Tip je OK. Pretplata je 500 Kn. Stvar kod pretplate je da moraš imati veliku banku za igru. Ono tip fali 3 zaredom i ti više nemaš para, a on onda pogodi 5 zaredom. Uglavnom nema tu garancije. Igra se uvijek na kvotu 2 dakle za duplo. Ovo klađenje uživo moram probat u supersportu, da imaju za plaće ![]()
![]() |
#500 |
Nema zakona jačeg od nas!
Datum registracije: Mar 2008
|
Klađenje uživo je dobro opuštanje. Staviš 100kn na SuperSport (npr.), ali onda obavezno pratiti utakmicu (live streaming, ne znam riskiram li ban ako postavim link stoga ništa od toga) pa na osnovu toga live klađenje igrati. U istoj sam večeri dobio 25€ i izgubio 20€, sve na live klađenju. Jedina razlika što sam izgubio 20€ kada nisam gledao tekmu, a dobio 25€ kada sam gledao utakmicu. Zaradi se puno više nego na običnom klađenju, ali uvjet je da se utakmica/meč obavezno gleda, ne samo prati rezultat. ![]() A rekreativno jedan listić tjedno ne može naškoditi. Za danas npr. imam šest fiktivnih listića 1. HNL pa da vidim kako će to proći. Ako uspijem doći do velikog postotka pogođenih parova, krećem zastvano. Opet.
![]() |
#501 |
Guest
|
ma , "live betting"..gledao sam ,na bet365 al nisam sudjelovao...ima tu nekih zicera na koji se može pucat..recimo..76 minuta..rezultat 2:0 ...da će past 3. gol, postoji mogućnost..al svi pucaju na to da neće past 4. jer, eto ima još 14 min do kraja , uplate svotu (veliku) na tu opciju , i recimo na 50 € dobije se sigurnih 5. I sad počinje "grindanje". Reko bi čovjek "easy money". Al sve do jednog momenta. Kad u 14 min i sudačkoj nadoknadi padne 2-3 gola. i ode ovih 50 u vjetar. Isto tako je na live košarci. Samo je tu klađanje na manji/veći broj koševa. I onda kad misliš , sigurno neće preko 180 koševa , jer , eto u 3 trećine jedva 120 , desi se masovno trpanje i prođe "sigurni bet na under 180"...u hokeju ista spika , manje/više 5-6 golova...IMHO..."live betting" je zahebana stvar , s kojom treba JAAKOOO oprezno...jer se jako brzo lova dobiva , ali i jako brzo gubi sve. A i izazove kod čovjeka nejverovatnu euforiju , ono , za 10 min , sa 20 do 30 eura. Pa onda do kraja dana na 70-80. A ujutro , ...0. A činilo se "tako sigurno". Al u tome je "kvaka 22" kod "live bettinga". Kad se počne gubit ,čak i malo, kod čovjeka se javlja nagon koji mu govori "ma daj da to povratim i još zaradim"...gubi se kontrola, nastupa nervoza , racionalno mišljenje sve manje prevladava u biranju opcija za klađenje...nervoza..i cap ! Neoprezan ulog i nula. Jer , nitko neće , odnosno , jako mali broj ljudi će "otić prespavat" , pa sa ostatkom love , zaigrat ujutro hladne glave. Proučavao sam malo tu problematiku. Za sve , koji imaju , imalo "adiktivnog potencijala"...bježite glavom od live klađenja...endorfini kod dobitka pucaju jače ljude nego votka...al depresija kod gubitka ,..eh...nema te alkoholne depresije koja se s ovim može mjerit. Tek 2% , koji uspiju zadržat samokontrolu...ti su u plusu.. Problem je da svi misle "e pa ja sam u tih 2%". |
![]() |
![]() |
#502 | |
|
Citiraj:
ulog: 20€, mogući dobitak: 37€ Zadar – Hajduk – 2.5 – under – 1.85 ulog: 40€, mogući dobitak: 74€ Split – Cibalia – rezultat – 2:1 – 7.00 ulog: 10€, mogući dobitak: 70€ Dinamo – Slaven Belupo – 2.5 – under – 2.10 ulog: 20€, mogući dobitak: 42€ Osijek – Istra 1961 – 1 – 1.65 Rijeka – Karlovac – 2.5 – over – 1.80 ulog: 20€, mogući dobitak: 59.40€ UKUPAN ULOG: 90€ MOGUĆI DOBITAK: 282.40€ STVARNI DOBITAK: 223€ PROFIT: 133€ To bi bio rezime jučerašnjeg dana... Nažalost nisam igrao ništa. U dva tjedna, dva kola 1. HNL, pogodio sam 9/11 parova i zaradio bih oko 170 novaca (npr. kuna; ukupan dobitak je 340kn na ukupan ulog od 160kn - dakle duplo).
![]() |
![]() |
#503 | ||
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Da to stvarno funkcionira oni bi zarađivali milione a ne vas muzli za parsto kuna ![]() @TIR669 Koja je poanta tvog posta?!? Mislim ovi "generali poslje bitke" mi dignu tlak sa svojim: "Znao sam!", da si znao odigro bi i stavio bi scan listica. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
|
Smicera se može pratiti sa parovima s bloga (ljude koji plate nekome da im da parove smatram budalama), jer kao što NIGHT RID3R kaže, 95% tih listića/parova sa bloga prođe. Citiraj:
To je poanta mog posta. Da imam love (tj da nisam prestao sa live klađenjem), počeo bih već sada, a ovako ću pričekati još kolo-dva pa nakon toga vidjeti rezime.
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovaj supersport čini se lagano propada. Svako malo neke iventure, u zadnje vrijeme tečajevi na 40% parova su osjetno niži, podrška im je nikakva..Jel zna neko više? Jel ima neka dobra preporuka domače online kladionice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premuim
|
Ne brini, nece supersport nikad propast ![]() Mene samo muci sto im se stranice vuku kao krepane... Pogotovo korisnicki dio...To bi trebali popravit...
![]() |
#509 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Danas zanimljiva ponuda, europska liga i nesto tenisa, odigrao sam ovo: Tipsarević J.-Kamke T. 1@1.35 Del Potro J.M.-Štepanek R. 1@1.25 Peng S.-Voracova R. 1@1.15 PSVEindh(ku)-GlRangers ne@1.20 AjaxAmst(ku)-SparMosk ne@1.20 SC Braga(ck)-FC Liverpool ne@1.20 U zadnje vrijeme igram kaznene udarce i crvene kartone, da ih nece biti, i mogu rec da prolaze dosta u zadnje vrijeme, po meni dosta dobar koeficjent za takvu vrstu ponude PROŠLO SVE Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 11.03.2011. u 06:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
igram teniske parove i dalje supersport ima obično najbolje koeficijente (uspoređujem ih sa ifortunom i germanijom koje su mi blizu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|