|
![]() |
#1021 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze preporuka za neki IM, nisam vec dugo pratio stanje na symbianu?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#1024 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Uzeo sam si mobilni net, i nemogu nikako uspjeti natjerat Operu Mini da se spoji preko gprs-a, stalno me trazi wlan. Symbianov web browser mi se ne svida... Ima li tko rijesenje, najbolje bi bilo kad bih mogao birati wlan ili gprs... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Registered User
|
naštelaš u settings, connectivities... destinations, options deafult connection always ask... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Po meni najbolji su ti od Upakul(extension) i 008Rohit(photon). Meni photon radi dobro, ima par mana ali je dosta brži od v52. Neznam koji imaš firmware, ali ako nisi napravija update na v52, ostani na v51 jer imaš veći izbor CFW. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
tha pilot
|
Pukao mi je prednji okvir na 5800XM, negdje ovdje sam procitao da je u mobisu kostao 29kn taj okvir...Zanima me je li se moze on posebno kupiti, a ne da placam jos 85kn za servis, da mi oni tamo zamjene, jer mogu i sam to? Edit: Da li pase taj prednji okvir od Navigation Edition 5800 Nokie, jer on je metalan (ispravite me ako nisam u pravu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
samo mala napomena... 5800 Navigation Edition NEMA metalnu masku, maska je plasticna!!! samo što ima krom efekt pa izgleda ko metalna ![]() edit: ako uzimas preko ebaya... nemoj gledat one ispod 100kn... to su feke-ovi... ocajna kvaliteta, rasklimat ce ti se u roku 2 tjedna ![]() ja sam na svoju 5800 stavio navigation masku... nije bas jeftina (cca 180kn), al odlicno izgleda ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 04.02.2011. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mislim da navigation nema blica, tak da ono neznam ko tu koga. Inače, ako netko ima ovaj zadnji poklopac da nije otkinut onaj zarez što drži olovčicu i spreman je trgovat, nek mi se javi na pm
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
|
netocno ![]() 5800 Navigation Edition i 5800 XpressMusic su IDENTICNI mobiteli. Jedina je razlika u masci uređaja. XpressMusic dolazi u plavoj, crvenoj i crnoj varijanti, a Navigation Edition ima "kromiranu" masku. Orginalno je Navigation Edition dolazio s "doživotnom" besplatnom navigaciom, ali običnom XM-u su nadogradili besplatnu navigaciju ![]() Ima i slicna Nokia 5230 (nju su neki operateri nazivali 5230 Navigation), ona nema blica i wlan... postoji jos slabiji model Nokia 5228, ta nema ni gps ni 3g ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
|
evo ja sam na svoju plavu xm stavio navigation masku i promjenio product code (tako da imam "navigator" temu)... mog ti rec da mob izgleda puno "ozbiljnije".. krom maska odlicno ide na mat crno kuciste... ![]() razliku u kvaliteti bas i ne vidim... tj podjenako su mi (ne)kvalitetne ![]() kontam si da ce se ova, nova, navigation maska rasklimat ko i sto se, orginalna, plava rasklimala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
tha pilot
|
Ma ja bi najsretniji bio kad bih mogao kupiti ovdje u Zagrebu negdje taj prednji okvir original, ako kazete da od Navi Ed nije metalna, onda odustajem od nje ![]() Koliko god mob bio plastican, pao mi je gro puta, nikada se pri padu nije ugasio...jedino mi se jedanput malo digao taj prednji okvir i usla prasina na ekran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mogu samo reći: munjevita brzina (pogotovo photona - gdje su optimizirali sve što se dalo optimizirati), od fotki do menija + widgeti i ostale poboljšane stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
uz pomoc Alfa_R sam svoju nokiu 5800 nadogradio Photon softwareom i mogu samo reci da je to totalno drugi mobitel.. puno brze radi i reagira, a o widgetima da ni ne pricam koji su mi oduvijek bili guba, a morao sam koristiti SPB mobile shell koji je poznati gutac memorije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
tha pilot
|
Nedavno sam i ja stavio si SPB mobile shell, i jako mi se svidio, sve ide lijepo glatko, jedino mi se ne svida sto je to samo program za homescreen, menu-i, poruke, music player itd, to je sve ostalo isto...jede vise memorije, pa i vise baterije....tako da mi sad baterija drzi svega dan i pol.... Vjerujem da s Photonovim CFW-om drzi mnogo duze... Je li problem neki staviti taj Photonov C6-02 CFW? i da li se moze vratiti originalni, zbog garancije? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
|
nije nikakav problem staviti ga na mob.. a isto tako se moze nazad i vratiti originalni software.. isti je postupak flashanja... treba samo paziti kod skidanja fileova da skidas verziju koja odgovara za tvoj mob.. ja sam imao v51 software tako da sam prvo nadogradio na v52 i onda stavljao Photon C6-02... manje je komplikacija jer ne moras traziti odgovarajuci soft za v51... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
|
prvo si skines Navifirm i preko njega skines v52 firmware koji upucas na mob sa programom JAF... i onda skidas core fileove i sam firmware photon za v52 te ga na isti nacin flashas na mob kao i ovaj v52 firmware... link na upute: UPUTE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
tha pilot
|
Hvala...krecem u flashanje ![]() ![]() Hvala g. Misak-u na pomoci oko flashanja...iznenaden sam brzinom moba sad totalno... Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 18.02.2011. u 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Registered User
|
Samo sam primjetio da neide uvijek nazad u standby, nekad ostane negdje napol puta.. lampice gore, ekran ugašen. Jeli to i na photonu tako? Inače, imate ovif firmwarea koliko hoćete ovdje. Probao sam photon, legacy koji mi je bio sporiji od ovog mog i jos neke. Zanima me ako netko naišao na firmware ili hack za alarm da ima zvono full glasnoću? Zazirem od hendy alarma, jer na original firmwareu + alarm = mogu otiči skuhati i popiti kavu dok on uđe u meni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Nadogradio sam fw na v52 i sad bi htio staviti photon c6-02 ali ima razlika u jednom fileu, orginal je V07 a u photonu je V01, jel to ok ili je problem ili moraju biti obadva? *riješeno Zadnje izmijenjeno od: gil. 19.02.2011. u 12:28. Razlog: problem riješen |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa napiši da i mi znamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Sa NAVIFIRM skinuo v52 orginal fw te s te s JAF flešao, a onda sam skinuo s neta RM-356 Core Files v52 For Photon C6-02 i RM-356_Photon_C6_02_fixed, otpakirane fajlove kopirao u prazno odredište "C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" te ponovno JAF_om flešao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Urbani korisnik
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() A koji variants v52 fw si skinuo? Za HR nema nijedan.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|