|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zanimljivosti s Microsoft Officeom
Ovo mi ustvari nisu neki veliki problemi nego me samo zanima zašto se događaju. 1. Pred par dana sam se zafrkavao s jednim seminarom i svaki put kada bi pokušao desnim klikom kliknuti na jednu riječ (da je addam u dictionary) bi mi se i word i ppt crashali...ali samo na tu jednu riječ napisanu bilogdje u tekstu, na niti jednu drugu, isporbavao sam svakave kombinacije ali svaki put bi se crashalo, tako da je na kraju nisam addao u dictionary. Inače riječ je "infralitoralnih". Kakav bio mogao biti uzrok takvom ponašanju...? 2. druga stvar mi se već duže vremena događa i ne smeta tolko puno al mi jednostavno nije jasno ![]() ![]()
-MBO SOLTEK SL-75FRN2-L, SOUND, SOC.A, 333/4 -PROC. AMD XP 2600 ATHLON -RAM 256MB DDR OEM PC-3200 X2 + kingmax DDR PC3200 400MHz 512MB -HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 -ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
bump ![]() stvarno mi ni jasno ovo sa kopi pejstanjem ![]()
-MBO SOLTEK SL-75FRN2-L, SOUND, SOC.A, 333/4 -PROC. AMD XP 2600 ATHLON -RAM 256MB DDR OEM PC-3200 X2 + kingmax DDR PC3200 400MHz 512MB -HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 -ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
1. Meni se ne crasha 2. To ti je neki problem vezan za ArcGIS, tj. njegov installer. Ista stvar se nekad zna događat s Autodesk Mapom ili sa Geomedijom. Pogledaj na esrijevim forumima možda ima kakvo rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ja koristim enterprise 2007 ( neka blue verzija) i 2 dana nakon instalacije i update-a su mi nestale ikone od shortcuta cijelog paketa i office se neda uninstalirati! sve radi ok,ali ove dvije stvari su smiješne. a neda mi se guglati za riješenje...zasad me ne dira toliko,dok radi. da napomenem, imam na drugom kompu original (uzeo preko firme) i isto se dešava nestanak ikona ali se da napraviti uninstal. da nije možda M$ update zaje*ao stvar?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam 2010 sad, al dok sam imao 2007 redovno se updatao i tako nešto se nije dogodilo ![]() Jesi ovo gledao: http://www.google.hr/search?client=o...utf-8&oe=utf-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
hvala ,pogledao sam ,prvo kaj mi je palo na pamet i je da probam napravit reinstal ili bar repair ,al jednostavno ne želi pokrenuti setup, odnosno krene,pnapravi provjeru i ugasi se prozor. na glavnom kompu imam 2010 ,napravio sam update i vratile sve ikone al ovaj 2007 izgleda zafrkava.neka,dok radi dobro je ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|