|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pod prvo ja se nejedem sto nemam plejku, al da bih volio igrat gt5 volio bi, ja sam se ubacio u temu kad je ovaj pametnjakovic rekao da je forza nedovrsena sto se tice grafike, auti i staza sto mi je jako diglo zivce, zato jel po vidjenom od gt5 po meni on nije nista bolji od forze, ako je tako zasto je forza dobila od svakog tko je radio rewiev bolje ocjene od gt5, ima forza i svojih mana naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZRE9PlJesn8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni su ova prepucavanja izmedju GT5 i forze jednaka kao i ona izmedju fife i pes-a...svatko vise voli jednu igru,i (bez obzira na njene mane i na to sto druga igra moze biti bolja u nekim aspektima) igra nju,a ne ovu drugu... Mene NIKAD forza nije privlacila jer nema za mene ono nešto(neki xfactor)što me privlači,isto tako netko ima mišljenje o gt-u..ne voli svi ljudi isto 100 ljudi 100 ćudi,100 žena 200sisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
ma dobro, priznajem da sam malo zalupan gt fan ali ono sta je netko spomenuo, ima onaj x faktor koji me natjera da se najezim. forza mi je umjetna i to je to. uglavnom da se malo vratim na tu simulaciju ili simulaciju simulacije u ovom slucaju. kako reci sta je je realno?u gt-eu mi osjecaj brzine najbolji, probao sam voziti po pisti i nema sanse da ijedna igra to odsimulira jer na pisti su g sile stravicne cak i u obicnom autu, imam alfu koje je super kruta po cesti ali na pisti armatura skripi da je to nevjerovatno. nemoj samo da mi se sad neko sa das autom tu javi u vezi solidnosti izrade jer cu ga u *urac poslati. uglavnom bezveze je uopce sta u svezi simulacije komentirati. u gt-eu kad nastelas auto kako treba, vozis se odlicno i osjecas se svemocno i to je ono sto mene drzi, ta mogucnost voznje na limitu. ono sta se ne usudim inace. po meni se vjerodostojnost voznog modela ogleda u tome kad rastelas auto, pa u gt-eu samo kad diferencijale poremetis gubis sekundu-dve.. bas me zanima kako to ide u forzi. jedino sta mi u gt-eu fali a do sada je to imala samo jedinica, je turbo rupa. malo mi je glupo kad nafrljis imprezu na 500 konja a ona vuce od nule kao da ima kompresor i 5.0 motor a ne turbo i 2 litre. eto, to mi je malo debilno zapravo.
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Da pitam malo ekipu,s kojim ste autima prelazili teze utrke u extreme (like the wind,super gt series i sl.)? Pitam jer sam 22lvl i imam nekih 3,3 miliona kredita i neznam koji bi auto uzeo...dosad sam sve prelazio sa 458 italia sa 729ks,al mi je postao preslab i nestabilan za daljnje prelazenje igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Danas da se izbjegne rupa postoje konfiguracije sa 2 turba, kompresorom i turbom, ALS sistem di se dio smjese ubrizgava direkt u ispušnu granu, prije turba naravno ![]() Što se same igrice tiče, fascinantna mi je. Ako ikad budem kupio PS3, to će biti upravo zbog te igre ![]()
![]() |
![]() |
#342 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja se mucim kao budala s formulom, nikako da osvojim taj championship, uspijem pobjedit 3-4 trke ostale 2 nemogu doc do bodova, pogotovo ako je kisa... ![]() naveci gust mi je igrat dream car championship, svaki put s drugim autom ![]() seasonal eventi su super, jednostavni, i daju puno XP-a i credita za nove aute, super sta je novi event svaka 2 tjedna |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Je lako je to na modernim autima, koji su otpocetka tako rađeni. Druga je stvar kad na motor Honde CRX stavis turbinu od Scanie ![]() Sto se tice boldanog, znam kako ti je. Uh da mi je dobit na kladionici ili tako nesto ![]()
![]() |
![]() |
#344 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Znam quote-am sam sebe ali... Danas u Arena centru ko za vraga osvojim Gran turismo 5 na game corneru od Tisak medie, bio sam brzi na jednoj stazi 1 krug od sve djecurlije koja se natjecala i pobro sam igru ![]() Vozio se Arcade mode i nije mi se bas svidio.. E da mi je jedan PS3 sad ![]()
![]() |
![]() |
#345 | |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Bezveze sam probavao igru i zenska mi rekla da se mogu prijavit i eto osvojio sam ju. Inace, prodo sam vec igru
![]() |
![]() |
#350 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Brat od Đon Vejna
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 25.01.2011. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A ono... Da... Podsjeća me na OGame takav način "interakcije". ![]() http://www.computerandvideogames.com...w-b-spec-mode/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
|
Citiraj:
kako si dosao do novog patcha? ja je igram onako kako sam je izvukao iz kutije.. nemogu nikako lovu skupiti, prije je bilo ono neka utrka koja da neki skupi auto pa ga prodas a sad ga ni prodat nemogu. malo mi to debilno ![]()
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|