Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.01.2011., 11:35   #721
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
OK, hvala pa ajmo opet u potragu.

Hvala sad je malo jasnije kad znam što piše na zgradi(hebe me malo ti hijeroglifi)
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2011., 11:57   #722
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
OK, hvala pa ajmo opet u potragu.

Hvala sad je malo jasnije kad znam što piše na zgradi(hebe me malo ti hijeroglifi)
Pa, samo ti je B drugačije na ćirilici. BTW, priđi zgradi od strane škole, jer ako malo dublje ugaziš u onaj prazan prostor do kina Prometheus, ući ćeš u nepotreban sukob sa Monolithovcima koji će te sasjeć sa VSS Val-ovima
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2011., 14:55   #723
ECHO
Banned
Moj komp

Ma zafrkavam se nije problem i upravo završio tu misiju i našo tools-e ali..... izgleda da nisu dovoljni da nadogradim to što želim/sniper i exoskeleton/ traži me onaj u Creck-u(mehanićar a te druge toolse sam jedino mogao dati Nitr-u u Yanov-u jer se otvori ta opcija) neki sniper toolkit???

Hvala.
Staro 06.01.2011., 14:56   #724
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
evo procitao sam cijeli topic i sad mi je bed kaj nisam iskoristio kakav steam deal... i sad moram opet cekat da to dadnu na popust kakav dobar... onomad je mislim bilo dva dijela za 10$, tak nekaj...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2011., 15:02   #725
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
evo procitao sam cijeli topic i sad mi je bed kaj nisam iskoristio kakav steam deal... i sad moram opet cekat da to dadnu na popust kakav dobar... onomad je mislim bilo dva dijela za 10$, tak nekaj...
Pack SoC i CoP je bio 5 €

Ja uzeo, ali trenutno nemam vremena intenzivnije igrati.

Čak sam i MP probao, ali je prvo iskustvo bilo užasno, no probat ću ga opet.
Staro 06.01.2011., 18:39   #726
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Zaton:
1. "Ranger station" - tamo gdje su mercovi koji traže hranu za uzvrat ili ih pobiješ i u njihovom dvorištu iza hangara je alat na kutijama.
2. "Sawmil" - u kućici koja je ispod pilane na tavanu.

Yanov:
1. U vlaku kroz koji ide ona elektro-anomalija
2. Jupiter odjel, ali sa druge strane, na tavanu u ormaru

Pripyat:
1. Department store
2. KBO service center

-->
Citiraj:
Ma zafrkavam se nije problem i upravo završio tu misiju i našo tools-e ali..... izgleda da nisu dovoljni da nadogradim to što želim/sniper i exoskeleton/ traži me onaj u Creck-u(mehanićar a te druge toolse sam jedino mogao dati Nitr-u u Yanov-u jer se otvori ta opcija) neki sniper toolkit???

Hvala.
Jedan alat ide u Yanov Nitru, a drugi Cardanu u Skadovsku. S time da Cardanu moraš dati 2 vodke ako hoćeš da ti sve upgreada.
Što se exoskeletona tiče, neke stvari ti može upgradeati samo Novikov (onaj u bunkeru sa Clear sky odijelom).
Ali sva oružja do kraja MORAJU moći upgradeati oba tehničara kojima si dobio sva 3 alata, jer ako nisi, onda je ovo gore što si napisao moguće. Svaki mora dobiti 3 verzije alata, dakle, 6 paketa moraš naći. u svakoj mapi su 2 komada.

Alati su na lokacijama:

Zaton:
1. "Ranger station" - tamo gdje su mercovi koji traže hranu za uzvrat ili ih pobiješ i u njihovom dvorištu iza hangara je alat na kutijama.
2. "Sawmil" - u kućici koja je ispod pilane na tavanu.

Yanov:
1. U vlaku kroz koji ide ona elektro-anomalija
2. Jupiter odjel, ali sa druge strane, na tavanu u ormaru

Pripyat:
1. Department store
2. KBO service center

Staro 06.01.2011., 18:44   #727
ECHO
Banned
Moj komp

Našao sam u Pripyat-u 2 kom to znam. 1 u Yanov-u u onom vlaku i 1 u Creck-u kod onih vojnika koje je netko pobio i ja samo ušetao i uzeo alat da i u Swamili-u sam našao jedne.
nesječam se gdje još ima???

E neznam jedino glede tog ormara ali mislim da sam i te uzeo ali idem provjeriti.
Staro 06.01.2011., 18:49   #728
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nisi sve uzeo sigurno pogledaj si u nedovršene misije.
Staro 06.01.2011., 22:09   #729
ECHO
Banned
Moj komp

Zaboravio sam još jedan u Yanovu(tamo ima 3kom) našao, motorizirao se i napuco sniper
i naravno završio Stalkera po 4 put.Sad idem deinstalirati Smrtr mod 0.41 i instalirati drugi....
Staro 08.01.2011., 15:52   #730
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo da se malčice pohvalim
Danas sam napokon ušao u Pripyat nakon svih priprema.. (za sad samo obavio onaj prvi razgovor sa onim prvim tipom, i izašao van iz igre)..
Sa sobom imam 120000 rubalja, 82kg itema, uz pomoc artefakta koji daje +12kg nosivosti, još brdo itema je u Yanovu po koje ću otić kad se udomaćim u Pripyatu, SEVA suit, nekih 7 ačivmenta.. Skoro sve kvestove sam prešao osim jednog u Zatonu (to ću lako) i još možda pokojeg za znanstvenika u labosu u Yanovu..
Večeras nastavljam, hvala na saslušanju.. Ovo je droga, a drugi tjedan par kolokvija

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 08.01.2011. u 23:29.
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2011., 23:13   #731
ECHO
Banned
Moj komp

Deinstalirao sam kompletan mod Smrter o41. i pokušao sam instalirati neki drugi ali non stop mi izbacuje X-ray 1.6 engine has stopped working naravno igra je original kupljena na Steam-u.Koji god mod izaberem ili neka poboljšanja odnosno čim usnimim gamedata folder u igru pri pokretanju "0" poena jbg. neznam o čemu se radi
I nemogu naći gdje su spremljeni sejvovi od igre(nisam ju smjestio na particiju gdje je OS.Inaće je smještena na User-public-public document i tamo mi je od SoC ali od CoP nema nigdje

Help.
Staro 09.01.2011., 01:37   #732
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Inaće je smještena na User-public-public document i tamo mi je od SoC ali od CoP nema nigdje
Help.
...\Steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\_appdata_\savedgames

google saves the day
veve je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 12:05   #733
ECHO
Banned
Moj komp

Nemam taj folder nigdje.Nisam uspjeo ništa napraviti pa sam deinstalirao igru i skidam nanovo.probao sam pokrenutu i beck-up koji sam napravio ali ni to nije radilo glede pokretanja beck-up.exe datoteke
Neznam što se desilo ali jbg. ide sve nanovo.Najgore što je sve radilo kako treba i odigrao cijelu igru s navedenim modom bez problema i rušenje iste.

Imam ove fajlove glede beck-up datoteke: http://slike.hr/slike/stalkerbeckup_dae0b.jpg.html dobijem ovo kod pokretanja exe. http://slike.hr/slike/untitled_ba991.jpg.html i kad idem na opciju
restore Stalker ništa se nedešava.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 09.01.2011. u 12:15.
Staro 10.01.2011., 11:04   #734
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

trebao si deinstalirati sve sa Revo Uninstaler Free. on odma i počisti sve ono što ostane a ne znaš da je ostalo. tako sam ja čistio svoj CoP nakon isprobavanja modova. doduše, ja nemam Steam veriju, već sam ju kupio kao DVD, ali svejedno sam imao sličnih problema.
nakon toga, fino instaliraš na čisto i na novo i pičiš sa nekim drugim modom.
Staro 10.01.2011., 12:10   #735
ECHO
Banned
Moj komp

Deinstalirao sam sve i obrisao CClenerom ali svejedno negdje nešto nije bilo pobrisano ili je štekalo radi nećega.Stavio nanovo Stalkera i skinio sa Steam-a novu instalaciju te napravio beck-up.Jedino mi nije jasno kako to nije htjelo raditi glede pokretanja beck-up exe. datoteke.Bio sam obriso i cijeli Steam i deinstalirao nanovo ali nije prolazila nanova instalacija.
Idem probati instalirati Sigerius mod jedino s njim nisam prešao igru.

Hvala na savjetu.

Instalirao sam Sigerius mod ali problem je što je sve na ruskom, stavio sam i neki translation pack(eng) ali svejedno nije baš igrivo kad ništa nerazumiješ.Da li je netko probao navedeno i radi li mu kako treba glede prijevoda jer možda nisam napravio nešto kako treba premda piše da se game data folder samo prebaci u isti folder od moda, naravno usnimio i fix.

Evo konačno upogonio mod i sve šljaka kako treba ali ima dosta klopki(mina koje se nevide) i veći broj živine i opasnosti. uglavnom super.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 11.01.2011. u 10:53.
Staro 12.01.2011., 21:37   #736
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Nema veze sa Call of Pripyat, ali evo još malo novosti o Stalkeru 2:
http://www.hcl.hr/vijesti-stalker-2-...a-5300-27.html

EDIT: U CoP-u mi je fora što se frakcije zajedno druže na neutralnim terenima a inače su u ratu, u novom nastavku očito to neće biti tako, ali daleko je još 2012.
Staro 13.01.2011., 00:07   #737
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

hm... ne druže se, već je svako u svom kutu u Yanovu. nemaju baš previše kontakata, osim ako se vani susretno. Ali u tom slučaju, komuniciraju na principu "shoot first, ask questions later"
Staro 13.01.2011., 10:50   #738
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
hm... ne druže se, već je svako u svom kutu u Yanovu. nemaju baš previše kontakata, osim ako se vani susretno. Ali u tom slučaju, komuniciraju na principu "shoot first, ask questions later"
Druže se i točka
Uglavnom, poanta je bila da su na okupu zajedno sve frakcije i sjekira je zakopana..
Btw, i ja dobro zaradjujem na dutijevcima, fridomcima,banditima
Pripyat me pomalo razocarao prostorom, dosta su ga skratili sa onom zicanom ogrdom no nema veze..
Staro 14.01.2011., 13:49   #739
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citajuci ovu temu,povratila mi se zelja za STALKER.
Pa evo,proslo je dosta vremena otkad sam igrao,i ne znam s kojim bi modom zapoceo ponovni prelazak,pa dajte preporuke.
I naravno nekih grafickih poboljsanja,modova itd.
Hvala
Staro 14.01.2011., 14:24   #740
ECHO
Banned
Moj komp

Evo ja igram sa Sigerius mod-om i mogu reći da je super i teži od ostalih koje sam odigrao ima nekih fora pa dok skužiš pomučiš se malo ima više ponuđenih opcija prilikom razgovora s traderima i ima ih na više mjesta teže se skuplja lova, a svi itemi ko suho zlato pa ono "znoj se cijedi niz bulju" ima miniranih područja i puno onih prirodnih sranja koje otežavaju kretanje(nemoš trčati gdje i kad hoćeš)
Staro 15.01.2011., 19:50   #741
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Evo ja igram sa Sigerius mod-om i mogu reći da je super i teži od ostalih koje sam odigrao ima nekih fora pa dok skužiš pomučiš se malo ima više ponuđenih opcija prilikom razgovora s traderima i ima ih na više mjesta teže se skuplja lova, a svi itemi ko suho zlato pa ono "znoj se cijedi niz bulju" ima miniranih područja i puno onih prirodnih sranja koje otežavaju kretanje(nemoš trčati gdje i kad hoćeš)
Ja igram free play u tom modu, mislim da sam riješio sve zadatke vezane uz mod, možda još neke sitnice uglavnom imam monolith exoskeleton na kojem možeš nositi custom kacigu i odmah sprintati i imam sniper SVD Tiger koji je isto dio moda i prilično je jako oružje a domet je 2000 metara. Napucavam se malo sa alpha squadom kod Skadovska i dosta je muke sa njima, mogu te ubiti jednim metkom dok se najmanje nadaš
Ima dobar detektor u modu Omega i artifakta se skupi ko pljeve još se može upgrejdati kod Novikova. Njega se dobije kao nagradu kada se riješi jedan zadatak za military.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64

Zadnje izmijenjeno od: max111. 15.01.2011. u 19:55.
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2011., 00:33   #742
ECHO
Banned
Moj komp

Imao sam okršaj sa alfa squdom par puta i bilo je jako gusto ali kad ih pokokaš barem ima odličnog naoružanja koje u ostalim modovima koje sam odigro nisam vidio.Skupio sam lijepu kolekciju navedenog jedino je muka naći tools-e glede upgradea oružja(neznam gdje su jer nije isto ko i dalje u modovima jer ta mjesta znam napamet) Nisam još našao taj 12,7 snajper.
Uglavnom sviđaju mi se opcije i mogučnosti,sad sam prešao u Yanov pa tamo malo skupljam fin. sredstva kako bi nadogradio sve što se može ali kad i ako nađem potreban alat
Staro 16.01.2011., 10:47   #743
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Nisam još našao taj 12,7 snajper.
errrr... kakav je to snajp? nekaj iz moda, jerbo ako me narušeno pamćenje služi, u stock igri nije bilo niš iznad 7,62x54R kaj se snajpa tiče?
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2011., 11:44   #744
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

pitaj Owla u Skadovsku i onda dobiješ marker za alate na pda mapi ali moraš i platiti za taj info doduše ima trik da ti ostanu novci sa quick save pa onda load ali moraš onda zapamtiti gdje je bio marker

-->
Citiraj:
Skupio sam lijepu kolekciju navedenog jedino je muka naći tools-e glede upgradea oružja(neznam gdje su jer nije isto ko i dalje u modovima jer ta mjesta znam napamet)
Razgovaraj sa svima u bazi Skadovsk i Yanov ali ako želiš to brže obaviti onda trebaš napraviti ovo, već sam to stavio prije u ovoj temi, alati više nisu na istim mjestima kada nema moda

pitaj Owla u Skadovsku i onda dobiješ marker za alate na pda mapi ali moraš i platiti za taj info doduše ima trik da ti ostanu novci sa quick save pa onda load ali moraš onda zapamtiti gdje je bio marker

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 16.01.2011., 12:03   #745
ECHO
Banned
Moj komp

Hvala na info, ma nije problem platiti ima se...... idem se odma bacit se na posao
Staro 16.01.2011., 14:29   #746
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Jel mi moze netko dati link na download tog moda?
Jer ocito se ne mogu snaci na njihovoj stranici
niti naci link preko google-a,a rado bi zaigrao?
Btw.jel on mijenja grafiku ko AtmosFEAR 2 ili samo gameplay i questove?
I koja verzija patcha treba? 1.6.02?
Staro 16.01.2011., 14:53   #747
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Imaš prije negdje na ovoj temi linkove, mislim da je brkonja stavio a ima i link za engleski prijevod moda, malo se vrati par stranica nazad. Nešto je i grafika dotjerana, neki detalji i to dobro izgleda a i priča drugačije počinje, ja sam malo počeo sa smrter modom i isto nije loše. Nije toliko igra drugačija kao u sigerous modu ali isto vrlo dobro izgleda i zanimljivo je.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 19.01.2011., 12:18   #748
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Jel mi moze netko dati link na download tog moda?
Jer ocito se ne mogu snaci na njihovoj stranici
niti naci link preko google-a,a rado bi zaigrao?
Ja sam ovdje nasao link za skidanje za 1.6 verziju koja odgovara translation packu koji imam. Po njima zadnji je SGM 1.7.1

@edit
kratko sam konacno zapoceo sa SGM i obecava, obecava. Napokon nesto za oznojiti guzicu
Nastavak sutra, veceras radim

nema vise zippacha ......

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 19.01.2011. u 23:02.
zippo je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2011., 10:14   #749
ECHO
Banned
Moj komp

Prešao sam u Pripyat i obavio misiju(zaheb) pa nisam mogao koristiti pilota za vratiti se unatrag ali postoji put natrag kroz tunel Ufffff bilo je jako gusto jer ima gamadi ko dreka pasa,čimere,snorkova ajooooj bogme pravi pakao dolje pa sam pobjego glavom bez obzira sva sreća što sam opremljen ko tenk i servo na odijelu radi odlično tako da skoro letiš
Susret sa alfa-squadom nezaboravan užitak igre, obavezno jedna smrt nad glavom ufffff......
Uglavnom odličan mod i preporuka tko nije probao.
Staro 20.01.2011., 10:21   #750
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Prešao sam u Pripyat i obavio misiju(zaheb) pa nisam mogao koristiti pilota za vratiti se unatrag ali postoji put natrag kroz tunel Ufffff bilo je jako gusto jer ima gamadi ko dreka pasa,čimere,snorkova ajooooj bogme pravi pakao dolje pa sam pobjego glavom bez obzira sva sreća što sam opremljen ko tenk i servo na odijelu radi odlično tako da skoro letiš
Susret sa alfa-squadom nezaboravan užitak igre, obavezno jedna smrt nad glavom ufffff......
Uglavnom odličan mod i preporuka tko nije probao.
daj šuti jesi moro, jesi moro, jesi moro spomenut taj alfa-squad...
taman sam doma obećo da nebum tak skoro opet STALKER-a igrao jer sam zapilio sa Clear Sky-em 2 tjedna... sad bum moral lagat da je izašal novi

btw, ovdje se prikazuje 1.7 mod, a ima engleski prijevod.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno