|
![]() |
#722 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma zafrkavam se nije problem i upravo završio tu misiju i našo tools-e ali..... izgleda da nisu dovoljni da nadogradim to što želim/sniper i exoskeleton/ traži me onaj u Creck-u(mehanićar a te druge toolse sam jedino mogao dati Nitr-u u Yanov-u jer se otvori ta opcija) neki sniper toolkit??? ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo procitao sam cijeli topic i sad mi je bed kaj nisam iskoristio kakav steam deal... i sad moram opet cekat da to dadnu na popust kakav dobar... onomad je mislim bilo dva dijela za 10$, tak nekaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ja uzeo, ali trenutno nemam vremena intenzivnije igrati. Čak sam i MP probao, ali je prvo iskustvo bilo užasno, no probat ću ga opet.
![]() |
![]() |
#726 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Što se exoskeletona tiče, neke stvari ti može upgradeati samo Novikov (onaj u bunkeru sa Clear sky odijelom). Ali sva oružja do kraja MORAJU moći upgradeati oba tehničara kojima si dobio sva 3 alata, jer ako nisi, onda je ovo gore što si napisao moguće. Svaki mora dobiti 3 verzije alata, dakle, 6 paketa moraš naći. u svakoj mapi su 2 komada. Alati su na lokacijama: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Banned
|
Našao sam u Pripyat-u 2 kom to znam. 1 u Yanov-u u onom vlaku i 1 u Creck-u kod onih vojnika koje je netko pobio i ja samo ušetao i uzeo alat ![]() nesječam se gdje još ima??? ![]() E neznam jedino glede tog ormara ali mislim da sam i te uzeo ali idem provjeriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo da se malčice pohvalim ![]() Danas sam napokon ušao u Pripyat nakon svih priprema.. (za sad samo obavio onaj prvi razgovor sa onim prvim tipom, i izašao van iz igre).. Sa sobom imam 120000 rubalja, 82kg itema, uz pomoc artefakta koji daje +12kg nosivosti, još brdo itema je u Yanovu po koje ću otić kad se udomaćim u Pripyatu, SEVA suit, nekih 7 ačivmenta.. Skoro sve kvestove sam prešao osim jednog u Zatonu (to ću lako) i još možda pokojeg za znanstvenika u labosu u Yanovu.. Večeras nastavljam, hvala na saslušanju.. Ovo je droga, a drugi tjedan par kolokvija ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 08.01.2011. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Banned
|
Deinstalirao sam kompletan mod Smrter o41. i pokušao sam instalirati neki drugi ali non stop mi izbacuje X-ray 1.6 engine has stopped working ![]() ![]() I nemogu naći gdje su spremljeni sejvovi od igre(nisam ju smjestio na particiju gdje je OS.Inaće je smještena na User-public-public document i tamo mi je od SoC ali od CoP nema nigdje ![]() Help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Banned
|
Nemam taj folder ![]() ![]() Neznam što se desilo ali jbg. ide sve nanovo.Najgore što je sve radilo kako treba i odigrao cijelu igru s navedenim modom bez problema i rušenje iste. Imam ove fajlove glede beck-up datoteke: http://slike.hr/slike/stalkerbeckup_dae0b.jpg.html dobijem ovo kod pokretanja exe. http://slike.hr/slike/untitled_ba991.jpg.html i kad idem na opciju restore Stalker ništa se nedešava. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 09.01.2011. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Antimićanin
|
trebao si deinstalirati sve sa Revo Uninstaler Free. on odma i počisti sve ono što ostane a ne znaš da je ostalo. tako sam ja čistio svoj CoP nakon isprobavanja modova. doduše, ja nemam Steam veriju, već sam ju kupio kao DVD, ali svejedno sam imao sličnih problema. nakon toga, fino instaliraš na čisto i na novo i pičiš sa nekim drugim modom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Banned
|
![]() ![]() Idem probati instalirati Sigerius mod jedino s njim nisam prešao igru. Hvala na savjetu. ![]() Instalirao sam Sigerius mod ali problem je što je sve na ruskom, stavio sam i neki translation pack(eng) ali svejedno nije baš igrivo kad ništa nerazumiješ.Da li je netko probao navedeno i radi li mu kako treba glede prijevoda jer možda nisam napravio nešto kako treba ![]() Evo konačno upogonio mod i sve šljaka kako treba ali ima dosta klopki(mina koje se nevide) ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 11.01.2011. u 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
Nema veze sa Call of Pripyat, ali evo još malo novosti o Stalkeru 2: http://www.hcl.hr/vijesti-stalker-2-...a-5300-27.html EDIT: U CoP-u mi je fora što se frakcije zajedno druže na neutralnim terenima a inače su u ratu, u novom nastavku očito to neće biti tako, ali daleko je još 2012. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, poanta je bila da su na okupu zajedno sve frakcije i sjekira je zakopana.. Btw, i ja dobro zaradjujem na dutijevcima, fridomcima,banditima ![]() Pripyat me pomalo razocarao prostorom, dosta su ga skratili sa onom zicanom ogrdom no nema veze.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citajuci ovu temu,povratila mi se zelja za STALKER. Pa evo,proslo je dosta vremena otkad sam igrao,i ne znam s kojim bi modom zapoceo ponovni prelazak,pa dajte preporuke. I naravno nekih grafickih poboljsanja,modova itd. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Banned
|
Evo ja igram sa Sigerius mod-om i mogu reći da je super i teži od ostalih koje sam odigrao ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ima dobar detektor u modu Omega i artifakta se skupi ko pljeve još se može upgrejdati kod Novikova. Njega se dobije kao nagradu kada se riješi jedan zadatak za military.
Zadnje izmijenjeno od: max111. 15.01.2011. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Banned
|
Imao sam okršaj sa alfa squdom par puta ![]() ![]() ![]() Uglavnom sviđaju mi se opcije i mogučnosti,sad sam prešao u Yanov pa tamo malo skupljam fin. sredstva kako bi nadogradio sve što se može ali kad i ako nađem potreban alat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel mi moze netko dati link na download tog moda? Jer ocito se ne mogu snaci na njihovoj stranici niti naci link preko google-a,a rado bi zaigrao? Btw.jel on mijenja grafiku ko AtmosFEAR 2 ili samo gameplay i questove? I koja verzija patcha treba? 1.6.02? |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
Imaš prije negdje na ovoj temi linkove, mislim da je brkonja stavio a ima i link za engleski prijevod moda, malo se vrati par stranica nazad. Nešto je i grafika dotjerana, neki detalji i to dobro izgleda a i priča drugačije počinje, ja sam malo počeo sa smrter modom i isto nije loše. Nije toliko igra drugačija kao u sigerous modu ali isto vrlo dobro izgleda i zanimljivo je.
![]() |
#748 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
@edit kratko sam konacno zapoceo sa SGM i obecava, obecava. Napokon nesto za oznojiti guzicu ![]() Nastavak sutra, veceras radim ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 19.01.2011. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Banned
|
Prešao sam u Pripyat i obavio misiju(zaheb) pa nisam mogao koristiti pilota za vratiti se unatrag ali postoji put natrag kroz tunel Ufffff bilo je jako gusto jer ima gamadi ko dreka ![]() ![]() ![]() Susret sa alfa-squadom nezaboravan užitak igre, obavezno jedna smrt nad glavom ufffff...... Uglavnom odličan mod i preporuka tko nije probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() taman sam doma obećo da nebum tak skoro opet STALKER-a igrao jer sam zapilio sa Clear Sky-em 2 tjedna... sad bum moral lagat da je izašal novi ![]() btw, ovdje se prikazuje 1.7 mod, a ima engleski prijevod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|