|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
jel zna neko jel ima kod nas za kupit victorinox (swiss army) satova? kupio bih ambassador model, a ne ide mi se negdje van samo zbog sata.. nit mi se ceka 2 tjedna i j*be s carinom i svim kad bi s eBaya narucivo (makar, narucit cu ak se bas nigdje tu nemre kupit). |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako imas vremena pogledaj malo na googleu, mislim da je stranica DICTA d.o.o. nisam siguran....oni su ovlasteni za dosta modela u RH...
![]() |
#425 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Nakraju sam uzeo Morellato. Točno ovaj model. Bila na sniženju. ![]() http://www.bijourama.com/components/...s/S021A002.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima ko iskustva sa Seiko 'peticama'? Kažu da su to best-buy satovi, daju se naći za 500-600 kn, a dosta kvalitetni. Vidim da su automatski, znači sami se navijaju pokretima ruke, jedino me to brine u cijeloj priči, koliko će imati +/- fulanje? Čitam po drugim forumima da nekima 'bježi' samo par sekundi mjesečno dok drugi muku muče s njima i nose ih stalno na neke servise podešavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Znam da ih dosta ljudi imalo prije, ali me zanimaju ovi novi modeli petica, baš zbog toga što kažu da su se prije kvalitetnije radile. Najvjerovatnije ću uzet, ko ga j., nisu neke pare taman i da krepa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam dvije seiko petice, jedna 20+g, druga 7g stara, ali rade ko...pa, urice ![]() Naravno, ne mozes ocekivati super tocnost (iako mislim da danas skuplji automatici rade prilicno tocno) i treba ih povremeno kalibrirati. Prosvrljaj po ebayu, ja sam ovog 7g starog u super stanju dobio za 12$ na aukciji. Samo pazi da ne bi bio fejk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam seiko peticu, ali bih ju trebao servisirati. Interval servisa je cca 5 do 7 godina kada zna povremeno stati, zaostati i sl. Pričao sam sa urarom i kaže da ju je nemoguće točno namjestiti zbog razlike vanjske temperature (ljeto preko 30, a zima i -10). Razlika od 10 do 15 stupnjeva temperature ima veliki utjecaj na točnost na mjesečnoj razini. Ali s druge strane to je nepoderivi komad željeza kojega jednom kad metneš na ruku više ne skidaš. Pogotovo za one koji vole osjetiti težinu sata i metalnog remena na ruci.
![]() |
#432 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo vidim da ima vas ovdje koji ste donekle zagrijani za satove ili jednostavno trebate neki savjet, pa eto pozivam vas da posjetite ovaj site! http://portalsatova.com
![]() |
![]() |
#433 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam si ovo iz zajebancije naručio. http://cgi.ebay.com/New-Rubber-Strap...item56406da809 Za 20 $ ne očekujem čuda, al mi guba izgleda. Vidjet ćemo kad dođe.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 29.12.2010. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Malo sam gledao okolo i naiso na ovaj koncept: http://www.youtube.com/watch?v=ZNtvxzY47aE Lik sa ovim glasom i muzikom, sat ko da je iz SF-a. A inace okolo nosam Tag Heuer Formula 1. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#436 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#438 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
haha, ne vjerujem; upravo sam se na ovaj model namjerio. Daj mi reci kakav je sa crnom podlogom i lici li na sto metalna narukvica? Gdje si ga uzeo i koliko $? Gledam da ga uzmem na ebayu ali me nekako strah kopija.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 09.01.2011. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
gledao sam i ja s crnom podlogom, ali mi onda npr ne pase smedji remen, tako da sam uzeo taj s bijelom da mogu kombinirati, uzeo sam ga preko ebay-a platio ga s carinom i svime 200chf i sad sam si piknuo jos crni remen za 30chf inace gledam ga tu u genevi po trgovinama i kosta od 400 do 500chf tak da je ovo i vise nego dobra kupnja... za metalnu narukvicu nemam pojma nisam uopce gledao, makar ako je crna podloga onda bi metalna narukvica i isla, a mogla bi se i s crnom koznom kombinirati...
![]() |
![]() |
#440 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Što gledati kod sata? Hto bih uzeti nešto jeftino kod nas u dućanu, ali cijene su vrtoglave za neke od njih. Neki Casio do 500-600kn, jel to vrijedi čemu?
![]() |
#442 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav, Manje više sam se odlučio za sat, ali da još čujem vaše mišljenje i eventualna iskustva. Hvala ! http://www.53degreesnorth.ie/product.php?productid=4055 |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
http://portalsatova.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ovaj drugi je jednako dobar ali nemoj se iznenaditi na neke njihove zahebancije i smisao za humor ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Registered User
|
Znam da je 50mm i to mi je mrak jer kupujem isključivo velike satove. Tnx ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Registered User
|
[QUOTE=zg-kiki;1821396]Imam ga ja, ja sam ga kupio zato jer je to najsvestraniji komad opreme kojeg trenutno možeš naći u ovom obliku za te pare i sa takvim sposobnostima, a da i prelijep je, ali pazi ima 50mm u promjeru, da ti nebude prevelik, koliki ti je zglob? Znam da je 50mm i to mi je mrak jer kupujem isključivo velike satove. Tnx ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Zamijenio sam bateriju na svom Edox Class 1 70157, stara baterija je poživjela nešto manje od dvije godine. Ne znam doduše je li sat veliki potrošač ili je stara baterija bila nekvalitetna, jer mi se čini kako je to relativno kratko poživjela (Casio sa extra funkcijama već godinama radi sa origigi baterijom). Ali u svakom slučaju kako se družim već neko vrijeme sa satom, dajem svoju preporuku za Edox ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|