|
![]() |
#1591 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Malo sam se napatio ali evo za one koji ne žele koristiti Google i Gmail rješenje sinkronizaciju i za push email na telefonu. Ako niste dugo bili na Hotmail-u vrijeme je da pogledate ponovo, ja sam prije 3 tjedna napravio account i izgleda odlično, brzo, radi bez problema. Također, hotmail je uveo Microsoft Exchange tako da sada možete imati push email preko hotmail-a bez ikakvog dodatnog software-a. Trenutno nije moguće koristiti nativnu mail aplikaciju na androidu (možda su ispravili na gingerbread, nisam siguran...) pošto Google nije stavio opciju "Always accept certificate" ili tako nešto, ali imaju zamjenske mail aplikacije. Exchange vam omogućava laku sinkronizaciju email-a, kalendara i kontakta, plus push email. Druga opcija vam je push email koji radi sa svim POP računima i nekim web servisima (kao hotmail), SEVEN. Trenutno je u beti i besplatan je, dokle, ne znam. Vrlo dobar program. Moj setup - poslovni email šalje kopiju na moj hotmail račun preko kojeg primam push email na mobitel, a sa original firminog pop emaila skidam na laptop. Za sve ovo koristim betu SEVEN-a ograničenu na primanje samo 10kb po email-u, to je dosta i za esej email-ove, a ako hoću skidati privitke to mogu za svaki email posebno. Drugi problem mi je bio kako sinkronizirati kontakte sa mobitela na Thunderbird kako nebih morao ručno unositi kontakte koje sam već unio u mobitel sa vizitki. Za sinkronizaciju preko Google postoje ekstenzije, ali nisam nikako htio svoje poslovne i privatne kontakte prebaciti na Google da bi ih mogao sinkronizirati sa Thunderbirdom. Rješenje sam slučajno našao kada sam naletio na MyPhoneExplorer , program me je ODUŠEVIO. Radi bez ikakvih problema, sinkronizacija može ići preko USB-a, WIFI-a ili bluetootha. Radi sinkronizaciju sa Thunderbirdom, može sinkronizirati i kalendar ako je potrebno (trebate imati Lightning addon). To je ujedno i jedini ozbiljni editor za kontakte koji sam našao ako vam je patnja edit preko mobitela i želite to riješiti jednostavnije preko tastature i velikog monitora. Ima i multy-sync tj. odjednom sinkronizira sa telefonom i Thunderbirdom ako ste nešto u njemu promjenili. Program je besplatan, ali ozbiljno razmišljam da doniram 10€ autorima jer su me stvarno spasili patnji. Ako netko ima bolja rješenja neka javi. |
![]() |
![]() |
#1592 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kako vratiti na 2.1?
Bok, zanima me mogu li nekako sa 2.2 jednostavno vratiti svog Legenda na 2.1? ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@mickeyy Tek sad si otkrio taj program? btw, do verzije 1.8 nije podržao Android mobače već samo SE. Ja sam s njime prebacio sve sa SE K770 na HTC Tattoo.
#1595 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Jednostavno ne. 1. Skini originalni RUU koji si imao na mobu prije updejtanja i pokreni priču. 2. PREPORUKA je da odeš u servis, veliš da ti se 2.2 ne sviđa i ako nije problem da ti kresnu originalni 2.1. Mislim da neće raditi neke drame.
![]() |
#1596 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Za exchange probaj Touchdown aplikaciju, Nema sta nema za namjestit http://www.nitrodesk.com/dk_touchdownFeatures.aspx |
|
![]() |
![]() |
#1597 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1598 |
Guest
|
Mali offtopic: Kaj bi bilo dobro da nasljednik PSP-a bude na androidu ![]() |
![]() |
#1599 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1600 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedno pitanje za vas koji se zanimirate vise Androidom Kad sam napravio update Optimusa na A 2.1 (Eclaire) sa njim mi se na mob nakeljilo i ono s****nje od Sims3 igre. Kako to skinuti ? Postoji li neki program koji to omogucuje ?
#1602 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#1603 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Quake 3 je puno moćniji engine bio i prebačen je već odavno :P Ali super da su cijelu igru prebacili ![]() |
|
![]() |
#1605 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas sam se malo igrao za novim Desire HD-om. Fora mobitel (imam "stari" Desire), ekran je stvarno velik, no i cijeli mobitel je dosta glomazan - Desire se čini dosta manjim u direktnoj usporedbi. Ekran je stvarno velik, no AMOLED sa Desirea je bolji u svakom pogledu (boje, kontrast, crna, vidljivi kut), iako nisam isprobavo na suncu. Aparat je odlično napravljen, iako su oni paneli nazad malo čudni, no ok je, iako mi vanilla Desire ima dosad najbolju stražnju stranu koja se ne kliže i ne grebe, kod HD-a je samo donji dio. Dolazi sa par promjena u UI-u i par programičića.. odličan smartphone, iako mi je "stari" Desire draži zbog fizičkih tipki, pozadinskog materijala i normalnijih dimenzija.
#1606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Izašao novi OTA update za Desire HD i Desire Z. Poboljšanje kamere i fluidnost sustava. Verzija : 1.72.405.3. Poboljšanje je vidljivo. Pripaziti na probleme s rootanjem: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=879525 Meni ne smeta, pošto ne mislim root-ati i sl. ![]() Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 23.12.2010. u 22:24. |
![]() |
![]() |
#1607 |
Dubwise
|
Trebala bi mi jedna informacija, zanima me da li VIP prodaje zakljucane ili otkljucane verzije HTC Desirea ? Radi se o mobitelu koji je kupljen na pretplatu. I ako prodaje zakljucane, koji je postupak otkljucavanja ? Rootanje ? Zadnje izmijenjeno od: neumrli. 24.12.2010. u 01:01. |
![]() |
![]() |
#1608 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam još probao, ali iz njihove SZK su mi tvrdili da su zaključani. Znat ću ti reći za par dana kad frendu stignu Wildfire i Desire uzeti na 'Sve za posao' tarifu.
#1609 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kod vipa je fora da lockanje uredjaja zavisi o tome koliko ih brzo mogu isproučiti tako da se lako desi da jednu pošiljku lokaju a jednu ne tako da je sve vise manje lutrija.
#1611 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1612 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1613 |
Dubwise
|
Da, sad sam se sjetio da mi je poznanik pricao o tome. Dakle, kada bih nabavio taj kod i kada bih otkljucao mobitel, da li se u servisu obraca paznja na to (znaci da ti recimo vise poslije toga ne priznavaju garanciju) ? |
![]() |
![]() |
#1616 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Mislim da su trenutno svi Desire-i u Vipu otkljucani a ako su zakljucani otkljucas kod njih jest da kosta ali.....mislim da ako otkljucas negdje drugo da gubis garanciju |
![]() |
![]() |
#1617 |
Dubwise
|
Koliko sam skuzio ovi sa SLCD ekranima su zakljucani, a sa AMOLED nisu. I da, radije cu preci na njihovu mrezu i dobiti onih 1200 kn sto daruju (a pitanje je na koji rok, vjerovatno 2 godine), nego im dati 488 kuna koliko kosta kod koji ti daju i s kojim otkljucas Desire. |
![]() |
![]() |
#1619 |
Guest
|
Smanji osvjetljenje na minimum pa ak je crvenkast to je AMOLED. |
![]() |
#1620 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
kad smanjim osvjetljenje (brightness) onda je slika tamna i ne baca mi na crveno al koja je uopce ta drasticna razlika izmedu AMOLEDA i SLCD ako mi netko moze ukratko objasnit. I gledao sam na kutiju od uredaja ne pise mi nista osim 3.7 inch touch-sensitive screen. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|