|
![]() |
#6571 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6572 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
evo prvi review Vietnama: IGN Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam Review dali su 9.5 ![]() samo se nadam da nije placen oglas/review btw. molite se da BF3 ne bude port sa iPhone-a: http://kotaku.com/5714187/battlefiel...bat-hit-itunes Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 16.12.2010. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6573 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.diabolic-servers.com/vietnam/ Vec preksutra mozemo igrat Vietnam, oni koji smo preorderali... Prebacit cu server na Vietnam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6575 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo i ja pre-ordao svoj primjerak Vietnama, vidimo se u subotu na prvim linijama. ![]() Najbolje su mi ove dvije zadnje recenice u review-u sa ign-a koje su me i nagovorile da napravim pre-order: "Battlefield fans will probably argue over whether to play Bad Company 2 or its expansion in the months to come. But when it comes to choosing between arguably the best multiplayer game of the year and its excellent expansion, that seems like a good problem to have." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6576 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
sutra narucujem vietnam, 100%, al jedna stvar me vec nervira. taj separirani title screen. zasto jednostavno nisu mogli stavit sve pod multiplayer i onda kad biras da ti se odjednom pojavljuje i vietnam i bc2, možda da postoji filter sta želis igrat, a ne ovako bas se prije moram odluci sto želim taj jam igrat pa to da igram. nije velika stvar, al me nervira ![]()
![]() |
#6577 |
Guest
|
mozda kad svi pacijenti odu igrat vijetnam, obicni bc2 postane bolje iskustvo ![]() |
![]() |
![]() |
#6578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
evo preorderao vietnam,sudeci po reviewu izgleda super,pogotovo mi sd sviđa ona zadnja mapa koja podsjeca na cod5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6579 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Čini se da će flamethrower biti underpowered ![]() ...ili sam krivo protumačio ovo http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ Code:
The Flamethrower projectiles travel along the stream, each one delivering 20 damage on hitting a soldier. Once hit, the Soldier takes 50 damage over the course of 7 seconds. So you'll need to at least hit him at least three times with fire to have the burning over time take him out.The flames fade out after 0.3 seconds, so they only travel out to about 15 meters. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6580 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Hahahaha, koji raspad.Opet se ne mogu spojiti, baš kao sinoć.Dakle, odigrao sam dvije runde, treću me je izbacilo sa porukom da je izgubljena veza sa serverom i opet se događa sve kao sinoć. Ne mogu otvoriti Bad Company 2 sajtove, igru pokrećem preko apdejtera, apdejter se ne pojavljuje, itd. Way 2 go DICE/EA! ![]()
![]() |
![]() |
#6582 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
A da stvar bude bolja, u Barceloni (Španjolska) original BF:BC2 košta 19,95 €, istina je da je na španjolskom ali je debela razlika u odnosu na 340 i kusur kuna kod Algoritma na današnji dan. Frend bio na službenom putu pa mu zapelo za oko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6583 |
Guest
|
zato imas internet. |
![]() |
![]() |
#6587 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Siguran sam da ce netko ovo nabavljat http://www.youtube.com/watch?v=oasT_oWo6qA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6588 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Mi smo igrali od 19:30 pa do 01:00, nijednom se nista slicno nije desilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6589 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6590 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo sam probao vjetnam odlicno!!! Predobro igrao sam 1 partiju hill 133 i super mapa malo je manja od vecine BC2 mapa i to mi se svida nema nekog ogromnog trckaranja da te neki snajper sprasi dok dodes do cilja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6591 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo malo sam probal Vietnam i prvi dojmovi su odlicni. Ovo kaj sam odigral, za sad mi se cini da ima puno vise akcije nego u BC2, i bas kak je napisal jurbAs nema ogromnog trckaranja. Kaj se tice mapa za sad nemam nikakve primjedbe, Phu Bai Valley ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6593 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako nekoga zanimaju original kljucevi za BFBC2 Vietnam, neka mi se javi na PM (ili msn/xfire), od danas imam u ponudi ovu igru. Cijena je 69 kuna i igra se moze aktivirati preko EADM (EA Download Managera). Ispricavam se ako ova poruka nije prikladna, u tom slucaju neka je mod slobodno obrise ![]() Zadnje izmijenjeno od: neumrli. 18.12.2010. u 14:01. Razlog: stavio 0 umjesto 9 u cijeni :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6594 |
Premium
|
Evo i ja isto malo isprobao Vietnam i stvarno je dobar čini se kao da je druga igra, a ne expansion. Najveca fora su oruzja, a i mape mi se svidjaju za ovo malo kaj sam isprobao. ![]() Nego jedno pitanje, mi kaj smo napravili pre-order cemo imati pravo na BF3 beta key ili sam to negdje drugdje procitao? Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 18.12.2010. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6595 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6596 |
Inquisitor DeathWatch
|
ako netko nije vidio. na EA store: http://eastore.ea.com/store/eaemea/e...=1292677728527 download verzija igre dojde 12.99 €.
![]() |
#6597 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Vietnam je za mene čista desetka, oružije, balans, mape, nedostatak optike... Neznam zasto, ali i teamplay mi se čini puno bolji... vjerojatno dizajn mapa. Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 18.12.2010. u 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6598 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni se također sviđa. Jutros nisam imao baš vremena pa sam na brzinu probao 2-3 mape. Na 2 od 3 laga uopće nije bilo, sve se dešavalo instant, da ne povjeruješ. Onda sam došao na treći server i ljudi su ispred mene, skupa samnom, preskakali po 100m od količine lag-a... Probao flamethrower, dok ja njega pržim on mene ubije - nije baš jako oružje i ne možeš s njim "head on" na neprijatelja, više je ovako...za dokrajčit nekog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6599 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo kupio Vietnam preko EA Download Managera.Valjda će ključ doći do ponedjeljka. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|