Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.12.2010., 20:25   #301
snob
Majo
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Sasvim solidna arkada nakon toliko godina trubljenja o simulaciji.Ali bar ima
toliko auta da ne znaš kojeg bi vozio.

Kakva arkada covjece bozji.
Nije ni bas prava simulacija,ali daleko je to od arkade.
snob je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2010., 22:18   #302
Bokygs
Premium
Moj komp

Bokygs's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor HKS Pregled postova
Uff Lan Evo predobar , koje su to felge?
Felge su Prodrive GC-010G...
Inače,lanceru je snaga lagano dignuta na 344ks(može i puno više,ali mi je trebao auto do 345hp za gt rally special intermediate razinu) i težina je spuštena na 1297kg
Bokygs je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2010., 10:35   #303
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Sasvim solidna arkada nakon toliko godina trubljenja o simulaciji.Ali bar ima
toliko auta da ne znaš kojeg bi vozio.
bullshit...
glista je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2010., 11:30   #304
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ma dobro nije baš arkada ali bogami nije ni simulacija
Uglavnom zabavna igra nije loše.
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2010., 15:21   #305
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Ma dobro nije baš arkada ali bogami nije ni simulacija
Uglavnom zabavna igra nije loše.
definitivno najrealniji fizikalni model koji uključuje preko 1000 automobila.

neke sam vozio uživo, tako da imam konkretnu predođbu, nije to 100% isto, ali fizika je jako dobro pogođena

imaš bolju alternativnu, mislim fizikalno realniju?
Staro 11.12.2010., 19:21   #306
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Sa 1000 vozila? - Ne
Realniju da za pc samo, Rfactor sa dosta modova kojih ima par brutalno realnih.
I onim što je vjerojatno najrealnije ctdp 2006. A uskoro dolazi Rfactor 2
koji će bit još osjetno realniji.

Mislim jednostavno ne volim kad netko reklamira svoj proizvod ko nešto
što očito nije. Da su oni pravili malo više fiziku umjesto 200 auta i 800 konvertirali starih, ja bi osobno bio sretniji. Ili da su rekli da je to igra
koja "koketira" s simulacijom.
Staro 11.12.2010., 20:41   #307
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
oduvijek sam volio ova natezanje sta je simulacija a sta nije a doma se vozi fiat punto...
Staro 11.12.2010., 20:57   #308
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Citiraj:
Autor swordfish Pregled postova
oduvijek sam volio ova natezanje sta je simulacija a sta nije a doma se vozi fiat punto...
Znaš što ću ti reć na ovo. Dobra

Ali da vozim kakav M3 ili nešto ne bi mi ni trebala simulacija.
Još da nađem kakvu simulaciju angeline gdje bi mi bio kraj

P.S. trenutno ne vozim ništa a kamoli punto. To je luksuz za mene
Staro 11.12.2010., 23:22   #309
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
definitivno najrealniji fizikalni model koji uključuje preko 1000 automobila.

neke sam vozio uživo, tako da imam konkretnu predođbu, nije to 100% isto, ali fizika je jako dobro pogođena

imaš bolju alternativnu, mislim fizikalno realniju?
Bullshit takodjer, ova igra ima veze sa simulacijom ko i Sanader sa postenjem. Od konzolaskih voznji Forza na xboxu je jos uvjek kraljica simulacija. Koliko se najavljivalo revolucionarni fizikalni model, a ono samo malo bolje od prologuea koji je skoro pa arkada.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2010., 00:02   #310
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Moj debi u photo mode-u, inace me nikada nikada nije privlacio taj segment igre
http://www.pohrani.com/?3/Qp/2UoQD7d...ka-circuit.jpg

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Bullshit takodjer, ova igra ima veze sa simulacijom ko i Sanader sa postenjem. Od konzolaskih voznji Forza na xboxu je jos uvjek kraljica simulacija. Koliko se najavljivalo revolucionarni fizikalni model, a ono samo malo bolje od prologuea koji je skoro pa arkada.
E ajde nemoj, Forza 2 jos nekako, trojka je mislim lagano nivo ispod bilo koje takozvane simulacije, mislim hebes igru u kojoj kada ugasis sve pomoci a uvijek ti ostane Active Steering ukljucen.....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2010., 00:10   #311
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Mislim da bi trebao naglašavati da je riječ o ingame screenshotu
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2010., 00:13   #312
suedamA obmaR
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Citiraj:

E ajde nemoj, Forza 2 jos nekako, trojka je mislim lagano nivo ispod bilo koje takozvane simulacije, mislim hebes igru u kojoj kada ugasis sve pomoci a uvijek ti ostane Active Steering ukljucen.....
Nije istina, o cemu ti pricas covjece boziji, koji active steering.
Staro 12.12.2010., 01:36   #313
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Sa 1000 vozila? - Ne
Realniju da za pc samo, Rfactor sa dosta modova kojih ima par brutalno realnih.
I onim što je vjerojatno najrealnije ctdp 2006. A uskoro dolazi Rfactor 2
koji će bit još osjetno realniji.

Mislim jednostavno ne volim kad netko reklamira svoj proizvod ko nešto
što očito nije. Da su oni pravili malo više fiziku umjesto 200 auta i 800 konvertirali starih, ja bi osobno bio sretniji. Ili da su rekli da je to igra
koja "koketira" s simulacijom.
rfactor nema ništa bolju fiziku od gt-a, da ne govorim da su neki modovi i pretjerani........najbolje je o tome rekao davidson, da je teže igrat igru nego sjest u takav pravi auto i pičit......kakvog to onda ima smisla?

edit: imaš negdje na youtubeu filmić gdje čovjek vozi svoj RUF yellowbird na nordschleifu, a onda poslje isto to u gt-u, filmići su paralelni tako da se lijepo može usporediti svaki metar. to dovoljno govori za fiziku.
Staro 12.12.2010., 01:47   #314
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Citiraj:
Nije istina, o cemu ti pricas covjece boziji, koji active steering.
Pa pogledaj video pavijane, sto tebi tu nije jasno? Active Steering: http://www.youtube.com/watch?v=wVkxSZoHbYY
Evo ti jos jedan: http://www.youtube.com/watch?v=-1KVKSIVdK8 isti auto ista staza sve opcije na off, pogledaj ferrari sa 510 konja zadnji pogon a nijednom guzicu nije bacio na forzi...

No da se jednom razrijese vise te trolovske debate svelijepo pise u ovome postu: http://www.neogaf.com/forum/showpost...ostcount=12255
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 12.12.2010. u 02:01.
Staro 12.12.2010., 07:21   #315
swordfish

swordfish's Avatar

Citiraj:
Ali da vozim kakav M3 ili nešto ne bi mi ni trebala simulacija.
potpis

Citiraj:
Još da nađem kakvu simulaciju angeline gdje bi mi bio kraj

sigurno nebi tu po forumima naprdivali
Staro 12.12.2010., 09:33   #316
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Pa pogledaj video pavijane, sto tebi tu nije jasno? Active Steering: http://www.youtube.com/watch?v=wVkxSZoHbYY
Evo ti jos jedan: http://www.youtube.com/watch?v=-1KVKSIVdK8 isti auto ista staza sve opcije na off, pogledaj ferrari sa 510 konja zadnji pogon a nijednom guzicu nije bacio na forzi...

No da se jednom razrijese vise te trolovske debate svelijepo pise u ovome postu: http://www.neogaf.com/forum/showpost...ostcount=12255

Malo je čudno što u GT5 mijenja brzine na klasičnom mjenjaču .
Mladenxy je online   Reply With Quote
Staro 12.12.2010., 21:14   #317
suedamA obmaR
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Citiraj:

U Forzi 3 ako ne driftas nego vozis normalno da sta brze vrime napravis taj stering assist uopce ne osjetis, jer kao sta vidis na videu tek kad je puni oposite lock onda tek igra kontraje sama, a posto ja ne driftam uopce nisam to primjetija.
A u ovom tvom zadnjem linku lik je popljuva i jednu i drugu igru s tim da je GT5 popljuva malo vise od Forze i slazem se s njim u potpunosti. Forza 2 bi bila zakon da ima cocpit view, nurburbring i da nije overster prenaglasen s RWD autima. Forzi 3 je mana pribacivanje tezine na kocenju, ali i tu je bolja od GT5, a zvuk netriba ni spominjat, ono u GT5 je katastrofa.
Staro 13.12.2010., 00:14   #318
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
U Forzi 3 ako ne driftas nego vozis normalno da sta brze vrime napravis taj stering assist uopce ne osjetis, jer kao sta vidis na videu tek kad je puni oposite lock onda tek igra kontraje sama, a posto ja ne driftam uopce nisam to primjetija.
A u ovom tvom zadnjem linku lik je popljuva i jednu i drugu igru s tim da je GT5 popljuva malo vise od Forze i slazem se s njim u potpunosti. Forza 2 bi bila zakon da ima cocpit view, nurburbring i da nije overster prenaglasen s RWD autima. Forzi 3 je mana pribacivanje tezine na kocenju, ali i tu je bolja od GT5, a zvuk netriba ni spominjat, ono u GT5 je katastrofa.
Potpis svemu, ja jos nisam stigao igrat gt5, al igram forzu, frend koji je igrao obadvije igre rekao je da mu je forza puno realnija od gt5, graficki su mu tu negdje, prevladavaju nijanse, za igru koja se je radila vise od 5 godina nije nista posebno je rekao, po filmicima koje sam gledao u gt5 je katastrofa zvuk autiju
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2010., 09:29   #319
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Staro 13.12.2010., 09:54   #320
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Nemam sta drugo reci nego pasteati komentar:
"DAMN, im starting to wonder wich is the game and wich is real! 5*"

Prehebeno!

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |

| TBA |

| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |

| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |

| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |

| TBA (work in progress ) |

SilentException je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2010., 11:11   #321
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
je, taj mod je dobar, ali to je f1 mod sa 5 godina starim bolidima.

gran turismo nije f1 simulacija
Staro 13.12.2010., 11:18   #322
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
stigao mi gt5

sada moram cekat po ure za instalaciju
Gemmy je online   Reply With Quote
Staro 13.12.2010., 11:20   #323
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Citiraj:
Autor glista Pregled postova
je, taj mod je dobar, ali to je f1 mod sa 5 godina starim bolidima.

gran turismo nije f1 simulacija
Ma da naravno, nego sam samo htjeo povuć paralelu što je simulacija,
baš da se zapitaš što je pravo a što je igra.

A kako je jedan moj prijatelj dobro rekao : jebo simulaciju u kojoj auto izgleda
ko da ima 5 kila i mijenja smjer ko u gta
Ne odnosi se nužno na GT5 nego ono općenito je li....

A sad igra je odlična bar meni ono malo što sam provo. Samo nije baš simulacija u pravom smislu riječi ali jes na reklami.
http://www.youtube.com/watch?v=JvC66NZPOyY i slično
"the real driving simulator" i tako to
I dalje kažem stvarno ok igra samo nevolim varanje kupaca
isto ko sa shiftom. I sa većinom igara danas. Malo me isprovocirala više od
ostalih jer ono odgađa se godinama samo tako da bi se "napravila ultimativna
simulacija" kad ono....
Staro 13.12.2010., 13:16   #324
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Citiraj:
A sad igra je odlična bar meni ono malo što sam provo. Samo nije baš simulacija u pravom smislu riječi ali jes na reklami.
http://www.youtube.com/watch?v=JvC66NZPOyY i slično
"the real driving simulator" i tako to
I dalje kažem stvarno ok igra samo nevolim varanje kupaca
isto ko sa shiftom. I sa većinom igara danas. Malo me isprovocirala više od
ostalih jer ono odgađa se godinama samo tako da bi se "napravila ultimativna
simulacija" kad ono....
Ti kao da si se sad probudio, mislim jesi li uopce vidio ikoju reklamu za neki proizvod a da nije bacanje pjeska u oci...
Uglavnome isto kao i za Forzu 3 kada je Dan Greenwalt ju nazvao "Definitive racing game of this generation" a niti jedna igra koliko sam ih ja igrao nema niti priblizno dobar fizicki modela kao iracing, samo steta sto sve ostalu u toj igri po meni je nedovrseno, od izbora automobila, staza, grafike itd...
btw: http://www.youtube.com/watch?v=DHgqB8ybAiw

Staro 13.12.2010., 13:50   #325
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Citiraj:
T
Uglavnome isto kao i za Forzu 3 kada je Dan Greenwalt ju nazvao "Definitive racing game of this generation" a niti jedna igra koliko sam ih ja igrao nema niti priblizno dobar fizicki modela kao iracing, samo steta sto sve ostalu u toj igri po meni je nedovrseno, od izbora automobila, staza, grafike itd...
btw: http://www.youtube.com/watch?v=DHgqB8ybAiw
da u gran turismu ti je jeben izbor automobila, 50 isit toyoti, 50 istih hondi i tak nadalje da ne nabrajam, staze su kolko sam vidio 2 puta bolje nego u gt5, grafika okolisa je 5 puta ljepse napravljena nego u gt5, po cemu je grafika u gt5 bolja po nicem,
Staro 13.12.2010., 15:07   #326
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Pa je, pricaj sto oces no najveci izbor automobila ima gt5, takoder premium modeli vozila su daleko najdetaljniji nego u bilo kojoj igri, staze iako ih ima par koje nemaju sa strane detalja kao u forzi ostale izgledaju jednako dobro ako ne i bolje, kaj da ti kazem baci si toscanu sa prijelazom iz noci u dan ili nurbac, ako i tad nebudes vidio... sto cu ti ja, tvoj problem ako nevidis...

Staro 13.12.2010., 16:12   #327
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

u forzi su svi auti napravljeni jednako, nemoramo imati premium aute da bi uzivali, bar razlikujemo kad vozimo ferarija ili bmw-a po zvuku, to sto gt5 koji se radio vise od 5+ godina nije ispunio ocekavinja kakva bi trebala imat igrica koja se toliko dugo razvija nisam vam ja kriv,a kad dode forza 4 mocemo lagano brisat prasinu sa gt5, nisam fan ni forze ni gt al mi jednostavno ide na zivce kad je neko zadrt i nerazmislja realno, ja sam igrao sve nastavke gran turisma i obozavao sam tu igricu, jos kad odigram gt5 onda cu sa sigurnoscu moc tvrdit neke stvari
Staro 13.12.2010., 18:09   #328
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
u forzi su svi auti napravljeni jednako, nemoramo imati premium aute da bi uzivali, bar razlikujemo kad vozimo ferarija ili bmw-a po zvuku, to sto gt5 koji se radio vise od 5+ godina nije ispunio ocekavinja kakva bi trebala imat igrica koja se toliko dugo razvija nisam vam ja kriv,a kad dode forza 4 mocemo lagano brisat prasinu sa gt5, nisam fan ni forze ni gt al mi jednostavno ide na zivce kad je neko zadrt i nerazmislja realno, ja sam igrao sve nastavke gran turisma i obozavao sam tu igricu, jos kad odigram gt5 onda cu sa sigurnoscu moc tvrdit neke stvari
Super da su napravljeni jednako, meni je to nevazno jer ionako igram sa bumper (branik ) kamere tako da me zaboli kako auto izgleda, zvuk jos manje vazno, ali ti posto u tome uzivas nemoj niti kupovati igru, ja uzivam u voznji meni je to dovoljno, a fizicki model je u najmanju ruku odlican...
To sto se on radio 5 godina i to sto su jos izbacili GT 5 prologue (koji je prakticki velik koliki i sam recimo nfs shift, mozda manji broj staza) i GT psp se nespominje isto kao i sto se nespominje koliko je MS potrosio para za forzu dok je outsource-rao drugim timovima da rade modele za istoimenu igru se isto nespominje jerbo ovi iz turn10 bi kitu moju napravili 3 igre u tako malome vremenu da se nije iskesiralo mozda i vise nego sto je PD potrosio na GT5....
To ces ti brisati prasinu sa GT5, ja bome sigurno necu i kad smo kod zadrtrosti neznam zasto se uopce javljas u ovu temu pljujuci po necemu sto uopce nisi niti zaigrao....

Da istina je da da bi mogla biti bolja igra iz vise aspekata daleko od toga nikada nisam niti rekao da je savrsena ni sto se tice grafike niti sto se tice fizickoga modela niti staza, no nisam sljep niti pusim ove novinarske fore i gluposti o nabrajanju po 30 skylinea, isto kao niti u ovakvoj igri da uzimam i etiketiram ju da je losa jer nema precizne zvukove automobila ili zato sto svi auti nemaju kokpit iz kojega nisam nikada niti vozio i jednu igru??
Moje osobno misljenje je da bi temelji jedne dobre tzv simulacije ajmo to tako nazvati posto se svi kite u zadnje vrijeme da je bas njihova igra najrealnija trebali biti upravo fizikalni model automobila u cemu je GT5 iznimno dobar daleko od savrsenosti ali kad se uz to zbroji singleplayer na kojeg sam potrosio dva tjedna a imam osjecaj da sam tek naceo igru te online koji je jednako zabavan i prepun opcija mislim da bi svako tko voli trkace igre i uglavnom automobile trebao nabaviti ovu igru ili barem zaigrat i to pomogucnosti na volanu, meni osobno je to neigrivo vise na kontroler.....

Sve sam ja te zvucne simulacije zaigrao od staroga Richard Burns Rally-a, GTR2, GTR evolutiona, Live for Speed-a, Iracing-a, Rfactora pa do Shifta, Grida, Dirta, svugdje isto ili su pre hard core ili pak smjesne tipa ovaj grid koji je drift simulator vise nego ista drugo, uglavnom niti mi jedna nema long lasting appeal kao bas ovaj nastavak GT-a koji moze cudno zgledat upocetku ali je sto ga vise igram to mi je bolji, jednostavno carcyclopedia ili kako da danas zovu carpg, jednostavno uzivam...

Stoga lijepo vas ostavljam da se vi tu raspravljate i sjenama, zvukovima motora, felgama i ostalim manje vaznim glupostima ili tzv nedostacima koje ste procitali iz nekakvih glupavih recenzija sa stranica koje skupljaju hitove, osobno ovo je jedini review koji je vrijedan paznje, tocno su naveli sto valjda sto nevalja u igri: http://www.gametrailers.com/video/re...turismo/708090 iako bi ja dao ocjenu 8.5 samo da usutkam ove forza fanboye, da bolja je forza i odhebite lagano vise....

*crawls back to play GT5*

Staro 13.12.2010., 18:21   #329
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ja naprosto obožavam ove "Ko ima veći" rasprave.

Samo bih nadodao da bi pisal o GT5 kao dobroj ili lošoj igri, moraš se dosta naigrati.

Sama igra je žešće sranje na levelima 0-10, kasnije otključaš pošteni Damage model(koji ne prašta ni najmanje pogreške).A gdje je još fizika koja (IMO) postaje sve bolja i bolja.

Jasno je da je Kaz, kak je već i rekel, ciljao na sve skupine ljudi.Od nekog ko bude ležao u krevetu i igrao do nekog ko bude hvatao volan po cijeloj sobi.
Kak god okreneš, igra nudi za svakoga ponešto.

I molim gospodu iznad, ako žele nastavljati (ne)argumentiranu raspravu nek se barem posluže točkom-zarezom-razmakom...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2010., 18:14   #330
swordfish

swordfish's Avatar

Citiraj:
Super da su napravljeni jednako, meni je to nevazno jer ionako igram sa bumper (branik ) kamere tako da me zaboli kako auto izgleda, zvuk jos manje vazno, ali ti posto u tome uzivas nemoj niti kupovati igru, ja uzivam u voznji meni je to dovoljno, a fizicki model je u najmanju ruku odlican...
To sto se on radio 5 godina i to sto su jos izbacili GT 5 prologue (koji je prakticki velik koliki i sam recimo nfs shift, mozda manji broj staza) i GT psp se nespominje isto kao i sto se nespominje koliko je MS potrosio para za forzu dok je outsource-rao drugim timovima da rade modele za istoimenu igru se isto nespominje jerbo ovi iz turn10 bi kitu moju napravili 3 igre u tako malome vremenu da se nije iskesiralo mozda i vise nego sto je PD potrosio na GT5....
To ces ti brisati prasinu sa GT5, ja bome sigurno necu i kad smo kod zadrtrosti neznam zasto se uopce javljas u ovu temu pljujuci po necemu sto uopce nisi niti zaigrao....

Da istina je da da bi mogla biti bolja igra iz vise aspekata daleko od toga nikada nisam niti rekao da je savrsena ni sto se tice grafike niti sto se tice fizickoga modela niti staza, no nisam sljep niti pusim ove novinarske fore i gluposti o nabrajanju po 30 skylinea, isto kao niti u ovakvoj igri da uzimam i etiketiram ju da je losa jer nema precizne zvukove automobila ili zato sto svi auti nemaju kokpit iz kojega nisam nikada niti vozio i jednu igru??
Moje osobno misljenje je da bi temelji jedne dobre tzv simulacije ajmo to tako nazvati posto se svi kite u zadnje vrijeme da je bas njihova igra najrealnija trebali biti upravo fizikalni model automobila u cemu je GT5 iznimno dobar daleko od savrsenosti ali kad se uz to zbroji singleplayer na kojeg sam potrosio dva tjedna a imam osjecaj da sam tek naceo igru te online koji je jednako zabavan i prepun opcija mislim da bi svako tko voli trkace igre i uglavnom automobile trebao nabaviti ovu igru ili barem zaigrat i to pomogucnosti na volanu, meni osobno je to neigrivo vise na kontroler.....

Sve sam ja te zvucne simulacije zaigrao od staroga Richard Burns Rally-a, GTR2, GTR evolutiona, Live for Speed-a, Iracing-a, Rfactora pa do Shifta, Grida, Dirta, svugdje isto ili su pre hard core ili pak smjesne tipa ovaj grid koji je drift simulator vise nego ista drugo, uglavnom niti mi jedna nema long lasting appeal kao bas ovaj nastavak GT-a koji moze cudno zgledat upocetku ali je sto ga vise igram to mi je bolji, jednostavno carcyclopedia ili kako da danas zovu carpg, jednostavno uzivam...

Stoga lijepo vas ostavljam da se vi tu raspravljate i sjenama, zvukovima motora, felgama i ostalim manje vaznim glupostima ili tzv nedostacima koje ste procitali iz nekakvih glupavih recenzija sa stranica koje skupljaju hitove, osobno ovo je jedini review koji je vrijedan paznje, tocno su naveli sto valjda sto nevalja u igri: http://www.gametrailers.com/video/re...turismo/708090 iako bi ja dao ocjenu 8.5 samo da usutkam ove forza fanboye, da bolja je forza i odhebite lagano vise....

*crawls back to play GT5*
jos sta si sad ovo napisao, sad si ubio temu, a bas sam uzivao u izvaljotinama ovih sa x-boxom sta se jedu jer nemaju plejku, pa im dosadila ta forza nakon mjesec dana pa tu sad d*kaju... taman sam mislio malo jos zaflejmat kad ono kita.. vec sve receno

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na