Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.11.2010., 22:40   #211
Elder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Sve od underground-a do sad je bilo totalno smece. Ovo je za zericu bolje ali jos uvjek ispod niva kaj se ocekuje. Grafika je uredu makar neki bilo lose da ima vise toga za podesiti. Jedino kaj mi se dopalo je igrati ko policajac.
Kad treba izaci novi NFS mislim si ovaj bu dobar a onda opet nista.
Mozda bude sljedeci bolji
Elder je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 07:02   #212
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
a mozda su u sumi (posto se radi o EA, ne bi me ni cudilo).
Staro 19.11.2010., 07:52   #213
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
mislim da i ovaj NFS počinje ostavljat "gorak okus u ustima"!
u kategoriji brainless arkada donekle prolazi,nekako mi se previše oslanja na burnout ALI
nemam onaj filing da je nešto moje kao iz prijašnjih nfs-ova.

ovo mi se odnosi na nedostatak garaže,kao da sam dobio sve na pladnju i na meni je samo da vozim...šta fali da se moram malo potruditi da nabavim novi auto?!

kako reče kolega Rusher -ovo je za klinčadiju i konzolitis generaciju...za nas malo starije sa dosta virtualne kilometraže je nekako prelagana.
pitam se kako bi tek ispala igra da ju je delala EA??još i gora vjerojatno!

pozdravljam krajolik,nisam vidio ovakav oku ugodan od nfs porsche-a!

OCJENA igrivosti : 5/10
mlako i na momente zabavno
OCJENA tehnikalija : 3/10 samo zato jer radi bar na XP-u normalno

Pitanje za sve : dali imate problema sa igrom?probano na mojoj konfi ,sve na ili na low ili na max(kolko igra dopušta) ,
na Win 7 redovito izbacuje prije starta trke (koju god da izaberem)
ali na win xp nema nikakvih problema (ista konfa)!

čitam da se javlja masu ljudi koje muče isti problemi ,čak i sa puuuuno jačim mašinama od moje kante!
čitam kako je nekima pomoglo da namjeste Affintiy na 2 ili čak 1 CPU jezgru i da onda radi na win7 /ali sporije...lol

jeli moguče da su opet usrali motku sa optimizacijom i portanjem?!

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 19.11.2010. u 08:48.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 08:47   #214
CyCl0p$
Guest

na razumijem kako uspiju 2010. godine napravit igru losiju od nfs3 iz 1998.
apsolutno sve je losije osim grafike.
da su samo napravili remake igra bi bila jebacka.
nije da je nfs 3 nesto tezak i realan, ali fizika je bolja, ovdje ne moram pazit ni na sto. prakticki se nemoguce slupat i popusit utrku.

u zadnje vrijeme novi moh, james bond, novi cod, novi nfs, sve epic fail.
i onda se netko cudi zasto smatram da se igre danas rade za skroz nezahtjevnu publiku.
klince i retarde.
  Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 08:58   #215
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

i ovo moram još nadodat ,bilo bi grijeh da se na napiše:

očito ,programeri i slični u EA/Criterion su debili...izostavili su podršku za večinu
logitech volana (pogotovo g25/g27) ,što na konzolama što na Pc-u a i oni koji rade sa igrom,rade zaku*ac...od nekakve čudne FF podrške ,do kompletnog izostanka FF...
Staro 19.11.2010., 09:00   #216
CyCl0p$
Guest

a sta se cudis, izostavili su podrsku i za misa
  Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 09:05   #217
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
Pitanje za sve : dali imate problema sa igrom?probano na mojoj konfi ,sve na ili na low ili na max(kolko igra dopušta) ,
na Win 7 redovito izbacuje prije starta trke (koju god da izaberem)
ali na win xp nema nikakvih problema (ista konfa)!

čitam da se javlja masu ljudi koje muče isti problemi ,čak i sa puuuuno jačim mašinama od moje kante!
čitam kako je nekima pomoglo da namjeste Affintiy na 2 ili čak 1 CPU jezgru i da onda radi na win7 /ali sporije...lol

jeli moguče da su opet usrali motku sa optimizacijom i portanjem?!
NA mojoj konfi i Win7 32bita sve normalno sljaka, nisam nista naknadno podesavao.

Dobio sam ono sta sam i ocekivao

NAzalost zadnjih neznam kolko nastavaka NFSa su bili isti, samo drugi auti i druge staze.

Ocekivao sam jednu zabavnu igru za opustanje zivaca i to se je i dobilo. tak da vas koji kukate da ste ocekivali simulaciju opce ne razumijem

Odavno NFS nije za nas stariju generaciju PCjasa koji su navikli na NFS I i NFS 2 igrat na split screenu i sl.

zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 09:05   #218
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Igra je tipični nfs - čista arkada, tako sam je shvatio i kao takva mi je sasvim ok za razbibrigu nakon posla. Momo je podržan, radi bez problema, jedino je odaziv malo sporiji (više treba motati da bi skrenuo nego na analogu od cordless rumblepada2).
Podešavanja u igri su prebanalna i preštura, to su trebali malo opširnije stavit.
A s moje strane pohvale idu za grafiku i za fluidnost - meni igra radi bez problema na mojoj konfi, 1680x1050, high detalji.
Staro 19.11.2010., 09:08   #219
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

ma ajde, još sam izostanak miša probavio, ipak je izbornik napravljen za mentalno oduzete ,ali napraviti TRKAČU igru BEZ PODRŠKE ZA VOLANE je kronična,totalna LUDOST...

ko da naprave FPS (u današnje doba) bez podrške za miša....ili još gore,izostave podršku za lođije,razere itd...

P.S. Ko je očekivao simulaciju? pa već i ptice na granama znaju da je HP arkada...

@Jopis -to masu ljudi sa volanima i muči ,moraju okretati do besvijesti...

to nije podrška nikakva,traljavo napravljeno... volan koji vrijedi 150kn radi isto ko i tvoj MOMO...kužiš?!

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 19.11.2010. u 09:13.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 11:27   #220
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
burnout je na drugom nivou sto se tice arkadne igrivosti - dugo se nisam toliko zabavljao uz arkadu (cak sam i presao cijelu igru i isao na one dodatne medalje, sta li vec, sto ne pamtim da sam ikad lovio u jednoj igri..)

totalno neusporediv sa ovim NFSom
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 17:04   #221
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Zanimljivo kolko ljudi pljuju po igri koja je donijela točno ono kaj je rekla da bude... Arkada bez premca.
Nisam još igral al probal budem svakako, kao i svaki NFS prije. Shift je konačno ispal kolko tolko dobar i valjda budeju poboljšali dvojku, a za ovaj čujem dobre ocjene SAMO od realnih i profesionalnih igrača. Ostali samo znaju vrijeđat.
Staro 19.11.2010., 17:06   #222
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Igrao 4 minute & DELETE

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 17:27   #223
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Zanimljivo kolko ljudi pljuju po igri koja je donijela točno ono kaj je rekla da bude... Arkada bez premca.
Nisam još igral al probal budem svakako, kao i svaki NFS prije. Shift je konačno ispal kolko tolko dobar i valjda budeju poboljšali dvojku, a za ovaj čujem dobre ocjene SAMO od realnih i profesionalnih igrača. Ostali samo znaju vrijeđat.

Ako nisi igrao, kako znas da pljuju ljudi bez razloga? Igrao sam svaki NFS jos od prvoga. I ovaj je donio qrac od arkade.
Lezanje auta i fizika voznje, teski ocaj. Uletis driftajuci u krivinu sa 170km/h a izadjes komotno driftajuci sa 250km/h+. Ne trazim neku realnost, al da driftanjem ubrzavas kroz krivine....to je jos najmanji problem
Auta se ne razbijaju, sastavis se od zid il drugo auto sa 250+ i samo ti pise crashed sa nesto iskri i to je to.

Najbolji opis, ovo je kao Burnout, samo u svakom pogledu puno losije. Kontrola auta losa, sudari losi, osjecaj brzine los. Imamo policiju napokon, al izvedenu na ocajan nacin. Da bi igra bila fer, uvijek je upaljen "catch-up" sistem. Koliko god zaserem stvar, udrem u zid, pa skupim spike strip, pa ponovo krenem, sustignem ih za 20 sec voznje.

U Burnoutu punis boost kad vozis suprotnom stranom ceste, driftas ili radis near missove drugih auta u prometu.
U NFS HP 2010 punis boost kad vozis suprotnom stranom ceste, driftas ili radis near missove drugih auta u prometu.

I ovo od ekipe sta je radila Burnout serijal? Pa ajme majko, sta bi Criteroinu.
Ovo odigrat do kraja je mucenje a ne uzitak.
Zvucim pljuvacki? Ajde odigraj GRID pa Dirt2, pa onda probaj vozit NFS ShiT (Shift). I reci mi gdje je lijepsi osjecaj voznje, gdje bas imas uzitak vozit auto sa kontrolama koje reagiraju na dodir.
Probaj Burnout: Paradise City vozit sat-dva, pa onda ovaj NFS.
EA samo bezocno cjedi novac na seriji NFSa koja nije ni sjena onoga sta je nekad bila.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 17:39   #224
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
I mnogi ce reci arkada je sto ste ocekivali. Probajte vozit ovu igru na ps3 pa cete vidjet sto sam ja ocekivao. Tamo je bar osjecaj da se vozi auto, kontrole reagiraju kao auto a ovdje je osjecaj da se vozi gliser i takve su kontorle. Totalno los port, onak usuput da se pobere koji milijuncek.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 18:49   #225
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Zvucim pljuvacki? Ajde odigraj GRID pa Dirt2, pa onda probaj vozit NFS ShiT (Shift). I reci mi gdje je lijepsi osjecaj voznje, gdje bas imas uzitak vozit auto sa kontrolama koje reagiraju na dodir.
Probaj Burnout: Paradise City vozit sat-dva, pa onda ovaj NFS.
EA samo bezocno cjedi novac na seriji NFSa koja nije ni sjena onoga sta je nekad bila.
Samo potvrđuješ ono kaj sam rekel.
Napominjal sam samo da pojedinci nazivaju idiote sve koji su igrali ovu igru a imaju više od 16 i to je kao normalno.
Prošli NFS je daleko bolji od GRID-a i DIRT-a, al o tom se ne budem svađal jer je to moj ukus. Ionak mi se ne sviđa GRID od početka, al opet stvar ukusa. I dalje budem više gledal kaj je bilo najavljeno u odnosu kaj je napravljeno, a ne kolko se to nekome svviđalo il ne. Na kraju sam prosudim dal je dobro za mene il ne.

P.S. Burnout ne bi komentiral, uglavnom - meni loše.
Staro 19.11.2010., 19:59   #226
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Rusher Pregled postova
Sory ali da se ponovim, mislim da može proći 16 godišnjaku za izgubiti vrijeme, dakle ako imaš 14, 15, 16 godina zašto ne, ali ne preko te dobne granice. Rekao bi da je 12 idealno.
Ako ćemo na nju gledati kao na UNDER 16 igru onda može proći.
Igrica je zapravo toliko loša, tj. dječja da sam se ozbiljno zapitao što mi je bilo da sam ju uopće igrao 10 minuta, ali ajde dobro intro je trajao 7 od tih 10.
Joj dajte molim vas, jer lijepo svatko govori kakva je vozalica u pitanju(ARKADNA), šta 14 15 16 godina... koji elitizam. Ovo je i bahato, gomilati igre samo da bi ih se izbrisalo, ono... pljuvanje u lice masi ljudi koji su radili na razvoju i proizvodnji, prvo krađom (jer sumnjam da bi se kupljenu tako pljuvalo) a onda i lažnom profinjenošću i iskustvom "vrhunskih gamera".
A nemojte mi ni pravu vožnju spominjati, jer imam dulje vozačku nego što mnogi ovdje imaju godina.
Uglavnom, ovo nije simulacija niti ozbiljno neznam što, ovo je za RAZBIBRIGU i razbuđivanje kad kava više ne pomaže. Ono koji vrag netko uopće dolazi na temu s NFS naslovom govoriti da nije ozbiljan... Kao što ljudi kažu, stvar je za kratku zabavicu i nastaviti svojim putem. Ni više ni manje, i u tom je odlična.
Edit:
Vjerujem da je ps3 bolja igrivost, ali to je sudbina svih portanih stvari.
Meni je veća fora u tome da ovu probala i sa užitkom može igrat i moja cura,
nego da se ja sad zakopam u nekakvo "realistično vozanje" super simulacije
koju mogu vozit samo nakon 2 tjedna vježbanja sa volanom.
Lijepo izgleda, lako za usvojit tehniku i neigračima, netreba dodatne opreme osim tipkalice,
radi na obje mašine nakojima sam instalirao (amdsa ati grafom i intel sa gf) i meni dovoljno.
Samo da nije tolko glomazna, ali 7-8gb je postala sudbina svih novijih igara
Nadam se brzom hacku na nfs.de za vožnju iz kabine, a da bi bilo super imati jednu
modernu inačicu nenadmašne i najunikatnije NFS ikad, (porsche unleashed) - i svakako.
Zanimljivo je da je isti dan izašla i najava za Shift2. On će vjerojatno bit realističniji.
Pa eto. Bit će novih prilika za pljuvanje.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 19.11.2010. u 20:12.
Overhaul je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 21:22   #227
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Samo potvrđuješ ono kaj sam rekel.
Napominjal sam samo da pojedinci nazivaju idiote sve koji su igrali ovu igru a imaju više od 16 i to je kao normalno.
Prošli NFS je daleko bolji od GRID-a i DIRT-a, al o tom se ne budem svađal jer je to moj ukus. Ionak mi se ne sviđa GRID od početka, al opet stvar ukusa. I dalje budem više gledal kaj je bilo najavljeno u odnosu kaj je napravljeno, a ne kolko se to nekome svviđalo il ne. Na kraju sam prosudim dal je dobro za mene il ne.

P.S. Burnout ne bi komentiral, uglavnom - meni loše.
Po cemu je Shift bio bolji od Grida/Dirta2? Po grafici? Po fizici? Po cemu?
Auta su totalno cudno lezala na cesti, sa kontrolama koje su imale lag, i ne, ne serem bezveze, jer je net pun ljudi sa tim problemom i na official forumima, cak su i patch za to izdali koji nije bas nista napravio. Ati useri najvise pogodjeni.
Grafika na stranu, to je dobro. Al da ja moram imat hendikep na 2 razlicite mashine sa kontrolama i da onda govorim kako je super. E bila bi mi super da mi voznja nije na "buffer" da moram racunat koliko prije da probam skrenit. Ostecenja auta i sudari? Ma daj, Shift se moze sakrit ispred Grida, gnjecenja lima, letenja guma i opceg urnebesa. U shiftu se zabijem u ogradu i stresem posteno i nastavim (ako nisam napravio totalku).

A glede burnouta, to je zamisljeno kako fast arkada i tako i izgleda. Graficki prekrasno, unistenja auta su fenomenalna, lete djelovi na sve strane, cista uzivancija. A novi NFS je burnout, samo los do daske. Cak i od istog studija sa apsolutno isitim sistemom progresa i boostanja. Ako ti je burnout los, a ovo dobro, ti si sam sebi kontradikcija.

I kao sta je rekao kolega, glede glisera i kontrola, odletio do frenda sa PS3, i probao tamo igru, i jebes mi sve, kontrola auta totalno drukcija, precizno, fino, nakon PC verzije totalni uzitak. Zastali su nesto u portu, opet, al samo zato sta pise NFS ljudi se klanjaju.

@Overhaul
Zasto uopce potegnit pitanje, placeno-neplaceno glede igara? Znaci smijem rec da igra nevalja samo ako dam 500kn za nju. I ispadne da sam prevaren u medijskoj kampanji? Onda smim komentirat? Il sam budala sta sam platio u prvom slucaju? E pa kad kupis par igara i platis ih posteno, a ispadne ocaj, sa nikakvom podrskom i odjebom od izdavaca, trebas bit idiot za nastavit im davat novac.
Po tvojoj teoriji, jedine osobe koje su smijele nesto rec protiv mercedesa A klase, koji se prevrtao na krov pri skretanju sa 60km/h, su bili oni koji su kupili auto i uspili se slupat sa njim. Il Toyota, imas pravo glasa samo ako ti tjekom voznje otkazu kocnice i slupas se?
I pardon, al tvoja cura nije mjerilo kvalitete neke igre. Neznam jel igrala svaki NFS od pocetka i jos pitaj boga koliko driving igara, pa da moze rec sa iskustvom da je ovaj NFS super. Nije ovo ni LFS, ni rFactor ni ostale bolje igre, al kao i samoj arkadi ovoj igri fali kvalitete. Ako patchom isprave sitne probleme, onda cu ja drukcije gledat na igru.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 19.11.2010. u 21:27.
Staro 19.11.2010., 21:24   #228
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Joj dajte molim vas, jer lijepo svatko govori kakva je vozalica u pitanju(ARKADNA), šta 14 15 16 godina... koji elitizam. Ovo je i bahato, gomilati igre samo da bi ih se izbrisalo, ono... pljuvanje u lice masi ljudi koji su radili na razvoju i proizvodnji, prvo krađom (jer sumnjam da bi se kupljenu tako pljuvalo) a onda i lažnom profinjenošću i iskustvom "vrhunskih gamera".
A nemojte mi ni pravu vožnju spominjati, jer imam dulje vozačku nego što mnogi ovdje imaju godina.
Uglavnom, ovo nije simulacija niti ozbiljno neznam što, ovo je za RAZBIBRIGU i razbuđivanje kad kava više ne pomaže. Ono koji vrag netko uopće dolazi na temu s NFS naslovom govoriti da nije ozbiljan... Kao što ljudi kažu, stvar je za kratku zabavicu i nastaviti svojim putem. Ni više ni manje, i u tom je odlična.
Edit:
Lijepo izgleda, lako za usvojit tehniku i neigračima, netreba dodatne opreme osim tipkalice,
radi na obje mašine nakojima sam instalirao (amdsa ati grafom i intel sa gf) i meni dovoljno.
Nadam se brzom hacku na nfs.de za vožnju iz kabine, a da bi bilo super imati jednu
modernu inačicu nenadmašne i najunikatnije NFS ikad, (porsche unleashed) - i svakako.
Zanimljivo je da je isti dan izašla i najava za Shift2. On će vjerojatno bit realističniji.
lako to sve sto si ti napiso al ti imas 3 kompa, ako sam dobro skužio, u protuvrijednosti od 50k kn
Staro 19.11.2010., 21:45   #229
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
lako to sve sto si ti napiso al ti imas 3 kompa, ako sam dobro skužio, u protuvrijednosti od 50k kn
To je oftopik, ali igram se na curinom kompu kojeg ovdje nema

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Po tvojoj teoriji, jedine osobe koje su smijele nesto rec protiv mercedesa A klase, koji se prevrtao na krov pri skretanju sa 60km/h, su bili oni koji su kupili auto i uspili se slupat sa njim. Il Toyota, imas pravo glasa samo ako ti tjekom voznje otkazu kocnice i slupas se?
I pardon, al tvoja cura nije mjerilo kvalitete neke igre. Neznam jel igrala svaki NFS od pocetka i jos pitaj boga koliko driving igara, pa da moze rec sa iskustvom da je ovaj NFS super. Nije ovo ni LFS, ni rFactor ni ostale bolje igre, al kao i samoj arkadi ovoj igri fali kvalitete. Ako patchom isprave sitne probleme, onda cu ja drukcije gledat na igru.
1: Ne. Kompletno izvrćeš situaciju. Prava usporedba bila bi da UKRADEŠ nečiji novi tek izašao auto, slupaš ga jer ti nema baš vozna svojstva na kakva si navikao, pa odeš na auto forum odmah reći da auto nevalja. Kužiš? Vi ne komentirate nekakve vijesti o igrici iz časopisa i interneta (koje su začudo pozitivne), vi igrate; dakle analogno tome, vozite auto mercedes a klase/toyotu koji niste platili.
Okej, neću više moralizirati, jer je to oftopik, samo sam htio razjasniti. A i svatko ima pravo na svoj doživljaj i iskustvo,
igra je mindless, ali to ne znači ako ju igram i uživam, da mora da sam retardiran/dijete, jer eto onaj kome se ne sviđa automatski je profinjen, pametan, iskusan, vješt i sposoban.
2: EA radi (i) NFS igrice za one koji ih kupuju. Procjenili su da publika voli nešto ovakvo. Dakle da; računaju ovime na "igrače" poput moje cure, ne na okorjele gemere piratski ripanim igricama.
citat:
UK product manager for Need for Speed Kevin Flynn said that "Shift was a great game but different and a bit serious, while Hot Pursuit is more fun and accessible."

I to sve opet ne mijenja na stvari da je ova igralica ugodna razbibriga sa lijepom vizualom (gdje bi nam bio kraj kad bi hrvatski animirani filmovi imali ovakve scene).
Hot Pursuit was well received by critics at E3 2010 and was most notably awarded with "Best Racing Game" from Game Critics Awards as well as several other media outlets. This is the first game in the Need For Speed series since the original Hot Pursuit to win an E3 award
Ko se želi ozbiljno udubit u ostavljanje zapečenih očiju na ekranu, ima Civilisation5, Starcraft i ostalo. Meni baš treba arkadna razbribriga koja ne zahtijeva kampanje, i to sam dobio.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 19.11.2010. u 21:57.
Staro 19.11.2010., 21:47   #230
Rusher
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
-->
Citiraj:
Citiraj:
Sory ali da se ponovim, mislim da može proći 16 godišnjaku za izgubiti vrijeme, dakle ako imaš 14, 15, 16 godina zašto ne, ali ne preko te dobne granice. Rekao bi da je 12 idealno.
Ako ćemo na nju gledati kao na UNDER 16 igru onda može proći.
Igrica je zapravo toliko loša, tj. dječja da sam se ozbiljno zapitao što mi je bilo da sam ju uopće igrao 10 minuta, ali ajde dobro intro je trajao 7 od tih 10.
Edit:

Zapanjujuće kolika količina ideja čovjeku može pasti napamet u 10 rečenica a da nemaju jedna veze s drugom i da nemaju u nikakvom kontekstu smisla, što je tebi uspjelo a uspio si dati i psihoanalizu sebe i pola forumaša u svemu tome, ok, shvatili smo, ti si direktor svemira.

U svoj toj hrpi gluposti ipak bi izdvojio najveću radi čega sam ti uopće išao replicirati a to je izjava da je netko izgubio puno vremena da napravi ovu igricu pa bi ona trebala biti dobra.

Prvotno sam ti htio napisati esej kao odgovor na tu tvrdnju, ali mislim da će jedna rotirajuća glava biti dovoljna -->
Rusher je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 21:53   #231
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Meni nije jasno sta ljudi kukaju za podrsku za G25, Fanatec, kad ko god ima takav volan, ovakvu igru definitivno nece igrat.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 22:02   #232
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Je velebni književniče, rotirajuća glava je dovoljna. To je najbolji argument, sad se ponižen posipam pepelom pred tvojim autoritetom.
Prvi dio ti je višak, čemu trošiti slova i na to, kad je glavni argument animirani gif.
-->
Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Meni nije jasno sta ljudi kukaju za podrsku za G25, Fanatec, kad ko god ima takav volan, ovakvu igru definitivno nece igrat.
Takoje 4 - 5 tipkica na tipkovnici i to je to, brumbrum zujalica
Samo da je izbacit uvodne scene, i da se ima ona tipka za brzo isključivanje, tipa "boss is coming!"
Citiraj:

Zapanjujuće kolika količina ideja čovjeku može pasti napamet u 10 rečenica a da nemaju jedna veze s drugom i da nemaju u nikakvom kontekstu smisla, što je tebi uspjelo a uspio si dati i psihoanalizu sebe i pola forumaša u svemu tome, ok, shvatili smo, ti si direktor svemira.
U svoj toj hrpi gluposti ipak bi izdvojio najveću radi čega sam ti uopće išao replicirati a to je izjava da je netko izgubio puno vremena da napravi ovu igricu pa bi ona trebala biti dobra.
Prvotno sam ti htio napisati esej kao odgovor na tu tvrdnju, ali mislim da će jedna rotirajuća glava biti dovoljna -->
Je velebni književniče, rotirajuća glava je dovoljna. To je najbolji argument, sad se ponižen posipam pepelom pred tvojim autoritetom.
Prvi dio ti je višak, čemu trošiti slova i na to, kad je glavni argument animirani gif.
Staro 19.11.2010., 22:12   #233
Rusher
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Pa za UNDER 16 je sasvim dovoljan argument i jedan animirani gifić, to što si se ti našao prozvan nije moj problem, povlačim se iz teme.
-->
Citiraj:
Citiraj:

Pa za UNDER 16 je sasvim dovoljan argument i jedan animirani gifić, to što si se ti našao prozvan nije moj problem, povlačim se iz teme.
Rusher je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2010., 22:18   #234
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Hvala na komplimentu, i ja sam dovoljno iskomentirao što o igrici, što o ostalom, pa odoh i ja laganini iz rasprave (jer kao i obično nitko nikog nikad neće uvjeriti u suprotno na internetu) stoga NHF i na pomlađivanju.
Staro 19.11.2010., 22:22   #235
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Edit:

sve ovo sto si napisao bih i uzeo u obzir da nije rijec o serijalu koji izlazi vec skoro 2 desetljeca od strane drugog najveceg game developera na svijetu

dakle rijec je o iskusnom timu iza kojeg stoji masa fransiza/igara

mislim da se ljudi ovdje zale na NFS, ne zato sto je prearkadna, nego zato sto kao arkada zaostaje za prijasnjim NFSovima koji su takodjer bili teske arkade

zacudjujece je da jedna igra iz 2010. nije uopce napredovala od svog prethodnika koji je 12g stariji i na kojem se bazira (NFSIII:Hot Pursuit)

NFSIII je isto imao promjene dan/noc/kisa (cak i snijeg na pojedinim dionicama), car showcase, grafiku koja je bila revolucionarna za svoje doba (i ovaj novi hot pursuit izgleda dobro, ali ni priblizno revolucionarno kao NFSIII onda)
uz to sve je imao jos i cockpit view, normalne retrovizore, realan police radio chatter i uber zanimljive staze (na vecini kojih si mogao unistiti dosta stvari) + izbacen debilan nitro i smjesno driftanje
eh da, bilo je i mouse supporta lol

tako da ako igra uopce nije napredovala, ni nakon 10g (osim u grafickom smislu) onda se covjek doista mora zapitat koji k rade developeri sa danasnjim igrama
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2010., 00:02   #236
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
1: Ne. Kompletno izvrćeš situaciju. Prava usporedba bila bi da UKRADEŠ nečiji novi tek izašao auto, slupaš ga jer ti nema baš vozna svojstva na kakva si navikao, pa odeš na auto forum odmah reći da auto nevalja. Kužiš?
Ok, ajmo po tvome. Izbacimo kradju igre/auta. Jel ja smim rec da je igra sranje samo ako je kupim? A kad sam je vec kupio, onda sam se debelo zajebao i popusio novac.

Citiraj:
Vi ne komentirate nekakve vijesti o igrici iz časopisa i interneta (koje su začudo pozitivne), vi igrate; dakle analogno tome, vozite auto mercedes a klase/toyotu koji niste platili.
Nisam platio i necu. I ako jos kupim 3-4 originala u zivotu, puno sam kupio. Dovoljno sam se puta opekao, da mogu i na hladno da pusem. Jel bi sad tebe trebalo pitat jel imas sta nelegalnog softwarea, il jesi ga ikad imao?

Citiraj:
Igra je mindless, ali to ne znači ako ju igram i uživam, da mora da sam retardiran/dijete, jer eto onaj kome se ne sviđa automatski je profinjen, pametan, iskusan, vješt i sposoban.
Ne, to samo znaci da nemas kriterije. Igra je losija od prethodnih djelova. Grafika nije jedina stvar u igri sta se gleda pod kvalitetom i gameplayom.

Citiraj:
2: EA radi (i) NFS igrice za one koji ih kupuju. Procjenili su da publika voli nešto ovakvo. Dakle da; računaju ovime na "igrače" poput moje cure, ne na okorjele gemere piratski ripanim igricama.
citat:
UK product manager for Need for Speed Kevin Flynn said that "Shift was a great game but different and a bit serious, while Hot Pursuit is more fun and accessible."

Ti kao da se pravis lud. Ne rade oni igrice za igrace, nego za dolare. I opet se vezes na okorjele gamere i piratlije i ripove. Neka naprave igru kakav je bio NFS1/2/3/5(porsche unleashed) pa ce dobit novac, nakon testiranja igre naravno. Al dok rade sranja tipa ProStreet (ciji imam original, da se jebem glupa) dobice kurac a ne novac. ProUsraniStreet koji bi svako 3-4 utrke zatupio i ne reagirao na tipke continue i restart race iza utrke i jedini izlaz je bio alt+f4. ProUsraniStreet kojeg dalje od prvog tiera sam morao restartat svako 3 utrke nadajuc se da necu vozit 15 min i onda morat sve ispocetka. I kad docekam patch, onda vise nemogu ni igru ucitat nikako. Idi pa gledaj official forum, nema rjesenja za ovo sranje, a support je ukinut. Dragi kupci, hvala van na povjerenju.

Sta se tice EA zaposlenika, jos je trebao rec da je igra bila sranje? Koji je to glasnogovornik rekao za proizvod svoje firme?

Citiraj:
Hot Pursuit was well received by critics at E3 2010 and was most notably awarded with "Best Racing Game" from Game Critics Awards as well as several other media outlets. This is the first game in the Need For Speed series since the original Hot Pursuit to win an E3 award
I opet isto sranje. Znaci ako Health and Care napise da su govna izrazito zdrava i ukusna, ti ces povjerovat i planirat jelovnik po njima? Koliko su reviewi placeni, najbolje ti govori cinjenica a je dugogodisnji zaposlenik dobio otkaz jer je dao losu ocjenu igri. Eidos je prijetio da vise nikad nece dat igre na testiranje ako im daju lose ocjene, jer usput uz recenziju stoji "buy here" link. Jesu te recenzije nepristrane? Koja je velika kuca izdala igru koja je bila stvarno losa, a ocjene standardno 88%+.

Tebi igra moze bit najbolja driving game ikad napravljena i koja ce bit najigra sljedecih 4k godina. Al to je samo tvoje misljenje, al sa stanovista drugih ljudi, koji u ovome ne vide napredak nego samo banalno pojednostavljivanje igre do granica zalosti. Jer je NFS-PU imao 10x bolju fiziku od ovoga a bio je arkada za uzivanje i to prije 10 prokletih godina. Osim grafike, di je napredak?

Staro 20.11.2010., 00:25   #237
CyCl0p$
Guest

danas sam instalirao i uspio pokrenuti NFS 5 - PU i nakon pocetnih problema s postavljanjem kontrola sam odvozio nekoliko utrka.
dojmovi?
-potpuno sam otupio igrajuci arkade na tipkovnici, ovdje se zapravo mora kociti i paziti u zavojima
-meni, staze, muzika, igrivost jebeno rula, auti malo manje jer su samo porschei nazalost
-grafiku koju sam prije 10 godina gledao ko boga danas izgleda ko ford t u odnosu na mclaren f1

znaci recept za dobru igru je teoretski jednostavan, samo treba nalijepiti novu grafiku na stari koncept.
nazalost, tu EA faila jer radi sranja i pokapaju fransizu sve dublje s ovim glupostima sto izdaju iz godine u godinu.

i ne bih se slozio da je novi NFS za 14-15-16 godina.
naime, meni ovo ni tada ne bi bilo dobro(osim graficki).
znaci nije do starosti nego do kvalitete.

i btw, nije igrica nego igra.
  Reply With Quote
Staro 20.11.2010., 08:56   #238
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Znate što je dokaz da su U2 i U1 bile dobre igre, da se one još uvijek prodaju u dućanima. I da nakon toliko godina ja bi bio spreman ih ponovo kupit.

Bile su arkade nisu bile simulacije ali aute si mogao osjetiti kada si na mustangu ili GTO krenuo i mogao si ih namjerno driftat i kontrolirano bacat po cesti, podešavat motor omjere ali u razini amatera i arkade. Na ovim sr nakon toga... ništa se ne može radti od toga

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2010., 09:08   #239
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Ma nemoj hebat!!
Znači dao sam lovu za volan i kud ionako izađe u prosjeku 3 driving igre godišnje, tu ne bi ni to trebao igrat, nego volan spremit u kutiju i igrat na tipkovnici eto zato što to nisu 'prave simulacije' poput rfactora
Staro 20.11.2010., 09:24   #240
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Meni smeta sto maltene nakon 10 min vozim Zondu roadster. To mi nekako ubija onaj napredak u igri prema voznji sve boljih i boljih auta.
Slijedeca glupost je gasenje svjetala na farovima u nocnim misijama u nekim zavojima. Nevjerojatno, dali se to samo meni dogadja?
O mish podrsci necu ni govoriti jer je sramotno, otkako su igre dobile samo arrow kretnje po meniju mi se gade, kao da sam upalio konzolu.Pa zar je tako tesko dodati mis u igru, to im je neznam par linija koda u igri c,c,c.
fizika je debilna, ali ajde oprastam jer je arkada, nitro u zavoju i sve bude ok, ali ako NFS porsche moze imati onakvu fiziku, onda to moze imati i ova igra koja je 10 god novija. I kraljevski fail, zasto nema pogleda iz kabine?
Dalje: Ako pogledamo grafiku na GT5 koji je svjetlosnim godinama (hardverski) iza pc-a shvatimo koliko nam danas prodaju muda pod bubrege, barem sto se grafike tice.
Odigrat cu igru do kraja, ali da se moglo bolje itekako se moglo.
>>>KUKY<<< je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno