|
![]() |
#1 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Flash 6 not found please install a paper or flash scr master
Jučer mi je počeo iskakati pop-up koji kaže: "flash 6 not found please install a Paper or flash scr master" kada kliknem na close automatski mi otvori u browseru stranicu http://www.intelore.com/ jučer mi je crashao flash player plugin za firefox pa sam ga reinstalirao (novu verziju) i još sam instalirao quick time alternative plguin osim toga, nisam ništa ništa neobično instalirao (novi catalyst i neke igre) mislim da se pojavilo nakon quick time instalacije probao sam deinstalirati flash i QT skenirao s Spybot: search and destroy i NOD32 registre čistio s ccleanerom i tuneUP utilittiesima i ništa nije našlo pregledao sam procese, nema ništa neuobičajeno pop-up iskače bez nekog pravila, nekada češće, nekada rijeđe i nikada prije to mi se nije događalo ima li nekto ideju što da radim? pomagajte, jer ću popizdit'... :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Probaj sa System Restoreom ili reinstaliraj Windowse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
ova 3 nisu ništa našla... jedan od ova 3 je bio Malwarebytes, ali nisam u safe modeu... pokušat ću to... -------------------------------------------- ništa nije našao ni u safe modeu... pokušat ću još system restore sutra... ------------------------------------------------ Nemam kreiranu točku za system restore... poslao sam čak i mail na toj stranici "interlore", ali sumnjam da će odgovoriti itko... ima li tko kakvu ideju? EDIT: pronašao sam rješenje! Naime, imam instaliran screen saver "clock mechanism" i skužio sam malo prije da već dugo nisam vidio screen saver na kompu, a da pop up iskače baš nakon nekog vremena neaktivnost, dakle screen saver je krivac pa mu ide deinstalacija! eto, ako netko bude imao sličan problem... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lungz. 26.10.2010. u 15:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|