|
![]() |
#362 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Meni je to bilo nakon 10-te utrke ak se ne varam, s time da sam u 9 njih bio prvi, a samo u jednoj nešto lošiji. To mi je bilo prvo susretanje s igrom pa se nisam odmah proslavio, dok nisam polovio kontrole ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() no vrijeme je za hard level, nakon bahraina i australije, ostavio sam ih više od pola kruga iza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Sta se tice kocnica, ocito ih ne znas postavit. Koliko uopce vjezbas trazeci dobar setup? -.-
![]() |
#365 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Meni je tako puno veći gušt! BTW izlaze polako modovi za igru. http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Banned
|
Citiraj:
F1 2010 Realistic Sun Mod E baš mi je to trebalo, nekako je uvijek sve tamno ko da je oblacno kad je kao "sunčano". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Doduše najveći problem je šta mi sad save uopće ne radi nego stalno javlja isto bilo preko autosave opcije bilo preko ručnog sejva, tako da ne mogu sejvat ništa, ni profil?! ![]() ![]() Izbrisa save folder ručno, nula bodova... opet isto... Morat ću posli izbrisat kompletnu igru...svašta...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 30.09.2010. u 14:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jesam, ne radi... ali naletio sam na ovo (DIRT II problem ![]() Citiraj:
![]() EDIT: Evo proradilo nakakon reinstala igre i skidanja hotfixa za ovaj 3.00.0086 MGWL
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 01.10.2010. u 01:31. Razlog: nadopunija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() uglavnom, dakle, kad je sve automatski, Red Bull je daleko stabilniji i bolji auto od Force Indije. i fakat se to lijepo vidi. Tu su si dali truda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa jednak je gust, naci dobar setup i bit odlican. Pa umisto da odigras sezonu u 2 dana, odigras ju u 4. Taman dok nadjes sve setupe, lipo imas za ispocetka i sa super setupom :P
![]() |
#374 |
Antimićanin
|
kao što rekoh, nisam studoš niti učenik da mogu odigrati sezonu u 2 dana ![]() btw, konačno sam oktrio kako u igri odabrati gume ukoliko se kiša smanji ili pojača. Prvi puta mi je stavilo Prime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nitko? Ja 3 puta na VN europe ostao bez goriva i to u 29om krugu, tj zadnjem jer vozim 50% utrke pa to je strasno nesto mogu progutat sve bugove ali to da ostajem bez goriva u igrici gdje to nemozes ni podesiti... 3 kruga sam vozio na fast mapi i to prva 3, u druge dvije je cijelo vrijeme standard mapa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nabavio i j anapokon volan, pa sam se vratio igranju ak se izlijetanje skoro u svakom zavoju moze i nazvat tak ![]() Za sada samo vjezbam jer mi je prvi put da vozim na volan pa da pohvatam sve konce. E, sada mi nije jasno kak tu neki kazu da je igra lagana na expert i legend sa ugasenim svim pomocima. Ja tak igram i u vecini slucaja ako promasim tocku kocenja sam van staze, ako dam gas prerano do kraja u zavoju se izvrtim. Jedino me malo zivcira sto mi livery na formulama nisu bistri (nznam kak bi to drugacije nazvo) onak su smuljani, ko da je naknadno povecavana velicina istih pa mi to nikak ne zgleda. dat cu slike kada dodjem doma pa da znate o cemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se igre tiče, trenutno mi na pauzi, možda kupim volan, jer ovak mi baš nema smisla igrat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ja sam isto bio na pauzi nekih tjedan dana dok nisam nabavio DFP, jucer ga dobio i mogu rec da je super igrat na volan. Da li se vama dogadja kada ulazite sa bolidom u box i mehanicari ga guraju u garazu i volan se sam okrece i kada se volan izravna pocne mi se cimat lijevo-desno dok ga ja ne umirim sa rukom? to mi je prvi volan pa nznam dal je mozda volan pokvaren. I strasno me zivcira kod starta da nema dodatnih semafora sa strana jer ak sam negdje prikraju ne vidim svjetla semafora pa moram napamet startat ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Ja igram na pro pa se malo mučim, jbg ipak je to joystick, nego nije mi jasno kako kada se zatraži ulazak u box odabrat koje će mi gume stavit na bolid, u vn australije sam izgubio prvo mjesto jer sam trebao ići dva puta u box jer mi prvi put nisu znali stavit prave gume -.- i još jenda stvar kako namjestit da ti odlučuješ kada ćeš u box a ne tvoj team. Probao stavit onu jednu opciju za box na manual i ništa opet isto nakon 4 kruga jave da moram u box, a isto tako ako sam već ušao prva četiri kruga u box oni ponovno traže da dođem u box bez obzira jesam li ja ušao u 1. krugu ili 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
|
Citiraj:
a u vožnji da odavereš koje će ti gume stavit imaš onaj quick menu. Tamo također štelaš krila u vožnji i mapu motora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Nisam baš siguran da znam na šta misliš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Da imam volan, papučice i mjenjač vrlo rado ali pošto imam ovaj shit od jojsticka na kojem ne mogu normalno dat gas sa gljivom jer se neka budala u logitecha sjetila da bi mogli stavit kvadratasti okvir na gljivama, jako pametno, veliki plus za logitech.. možda ako nabavim ponovno onu imitaciju xboxovog kontrolera sa ugrađenim hlađenjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
nigdje ne mogu naci kako podesiti sensitivity gljiva tako da mi bolid ne skrece mehanicki - tj bolid ne skrece glatko nego cim malo skrenem volan bolida se vrati u prvotni polozaj brzinom svjetlosti ne znam koji je k codemastersu, zato sto je u dirt2 to sve bilo normalno. AI je pokvaren, tj beskoristan posto u igri nema uopce split tajmova (rofl, najveci "draw" F1 i oni to ne implementiraju, nego samo sector times koji ne govore puno + niti mozes gledati replay svih AI bolida na stazi - vjerojatno zato sto se njihova vremena random generiraju, tj komp na kraju odluci tko ce imati koje vrijeme) ajd zato postoji multiplayer imali su milijun godina za razvoj te igre - nisu se cak niti morali patiti sa razvojem novog enginea, imali su 2 ex F1 vozaca kao potporu na radu igre, imali su sva telemetrijska mjerenja sluzbenih F1 timova i njihova aerodinamicka mjerenja i da ne spominjem iskustvo u radu na svim prijasnjim trkacim igrama pustiti igru sa ovoliko bugova i propusta je stvarno fascinantno igra je nedovrsena igram na legendary i bez ikakvih pomoci bolid mozes izvrtiti jedino ako das full gas pri kretanju ili ako skrenes sa 2 kotaca na travu/pijesak ostecenja su smjesna Grid i Dirt2 su jedine codemastersove trkace igre koje su valjale unazad 5g no obje su teske arkade i daleko od najavljivanih simulacija |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|