|
![]() |
#811 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Frend ima testni model, bio sam kod njega i sat vremena kemijo sa X8... Nemam pojma koliko para. Onako opcenit dojam je da je to SE verzija HTC Legenda, samo je sranje sto ima Donut kao sto si spomenuo. I interface je nesto sitno modificiran, neka SE verzija Sensea, ili Donut ima na home screenu 4 ikone u 4 kuta koje sluze za najcesce koristene stvari, nemam pojma, do sad sam samo koristio Desire, Legend i Tatoo koji svi imaju Sense, i Google N1 koji je tada imao Eclair. Ovo za RAM nisam primjetio jer ga nisam stigao koristit intenzivnije, samo par osnovnih aplikacija. Ekran je solidan, ali dosta losiji od Desirea/Legenda. ![]() Ovako po specsima i mom dojmu, ako se Desire moze nabavit za 2500-2700 kn, X8 bi mogao bit oko 2000 kn max. ![]()
#815 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Da,stari ekran je očajan da nemože gori biti,sada čekam screen protector s ebaya,pa ću vidit kako će se otisci vidit i to sve...Na suncu je katastrofa.,ne vidi se ništa.:/ Ali meni za prvi uređaj s androidom i touchom,preodličan ![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
#817 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke je cijenom, hardver nije loš i još kapacitivni ekran... ali ova mala reza me ubija u pojam i ne znam dal da mijenjam 5800xm za njega :nedoumica: |
![]() |
![]() |
#818 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
hmm, ako mene pitas, XM5800 je super mob za te pare, a sve tek osjetno bolje mozes dobit tek za 2000+ kn... Znaci nesto u klasi Legenda pa na vise. Wildfire je super uredjaj, ali sa premalom rezom. Nokiinih 640x360 je odlicno pogodjena reza, tako da ciljaj barem 480x320, sve ispod toga ce ti bit minijaturno. Imao sam XM5800, probo Legenda prije nego sam kupio Desire, i zakljucio da radije dam 500 kn vise i uzivam u ogromnom ekranu. Iako mi je Legend bio dosta bolji od XM5800, samo me ekran mucio previse ![]() ![]()
#820 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobio i službeni mail od HTC-a da Tattoo neće imati upgrade na Eclair ili Froyo. c/p Dear Mr. ***, Thank you for contacting us, Kindly be informed that currently there is no plan to upgrade your phone to Android 2.1. The result of our analysis showed that an upgrade to your phone may impact the user experience and we ultimately decided that an upgrade was not recommended. Your phone will still receive support, and we thank you for your patience and understanding. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx, you'll find a toll free number that you can dial only from a landline. Best Regards, HTC Team http://www.htc.com
#821 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#824 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
nda, ali kada se stavi na 2.2 kažu da je osjetno brže, pa sad ko tu koga....wildfire ima isti proc pa kao može sve, hero ima isti proc i veću rezoluciju pa može sve....zaključak je: žele ga samo na silu izgurati da ekipa kupuje nove modele |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
|
Hebiga, nije sjajno, ali šta bi onda trebali reći SE koji izdaje nove mobove sa prastarim OS-om i nadogradnju planira tek krajem ove/početkom slijedeće godine? Ako ništa drugo, HTC mi je bar odgovorio na pitanje brzo i konkretno.
#829 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
ja sam bio sam svoj kolega i sam svoj servis i digo sam ga na 2.1...neke stvari su nijansu sporije,neke osjetno brže,tako to ide kod prelaska na nove tehnologije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
|
Ja bih samo frikin Bluetooth, čak ni ne trebam AppBrain functionality. U 21om stoljeću da se ljudima moraš izmotavati da im nemreš sliku poslat BT-om "al zato ak imaš wireless u stanu sendam ti na mejl". ![]() Ah, whatever. Tattoo je ionako shit. NEMOJTE GA KUPOVATI. |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
Jesi probala s onom aplikacijom čiji je link netko prije ostavio? Mislim da je to bio ova aplikacija.
#833 |
Pink Floyd fan
|
Laputa reader, book reader sa cool efektom listanja koji čak može i korisno poslužiti za zirnuti što je na slijedećoj ili prethodnoj stranici ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 28.09.2010. u 12:36. |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo da se pridruzim Android ekipi ![]() Uglavnom, tko ga ima, preporucam da ostane na stock 2.1 jos kojih 20 dana dok ne dode official Froyo (dobre beta verzije za hrabre su JPH i JPK). Voodoo lag fix (bez custom kernela - na xda) je obavezan, ali prvo malo radite bez njega, da vidite promjenu ![]() Zamijenio sam TouchWiz sa LauncherPro (zbog widgeta), od ostalih widgeta Extended Controls ili SwitchPro. Beautiful widgets obavezno ![]() Quick Settings za brzi dostup do settingsa iz bilo koje aplikacije, dobar je i QuickDesk ako zelite brzi dostup do widgeta odnosno shortcuta (u biti mali home screen kojega je moguce pozvati iz bilo koje aplikacije). Fring za Skype, ASTRO file manager, Bluetooth GPS za... bluetooth gps ![]() Za sad zadovoljan ![]()
#835 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Novi build 2.2.1 radi čisto solidno na Desireu ![]() http://androinica.com/2010/09/24/nex...1-build-frg83/
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 28.09.2010. u 22:25. |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
bok! trebam kupit novi mobitel, gledam neki sa androidom pa me zanima savjet sto uzeti, od stvari koje mi trebaju su wifi i gps (ali ne navigacija nego da mi bilježi točke kuda sam prošao svakih x sekundi, da imam tracker log) i to je to. Naravno, što jeftiniji. |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam ja desire i zadovoljan sam. Pogledaj sto ti tocno treba, ekran, tipkovnica itd. A to ces brzo zaboravit za gps, jer pocuca brzo bateriju. Ako u autu nemas punjac, nije bas od koristi. Zadnje izmijenjeno od: tpm4. 29.09.2010. u 13:12. |
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Desire je odličan, no preskup. Napisao sam ti što mi točno treba, wifi i gps: wifi za pogledat mail, gps za vožnju biciklom. Ekran, tipkovnica, oblik, dizajn, bluetooth i slično, kad tražim najjeftinije rješenje mi nije bitno. |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nisam uopce vidio to najeftiniji ![]() onda kad ne trazis nista osim tog, uzmes tattoo(mislim da je on najeftiniji), ili rade Wildfire koji je bolji.Cjena u vipa im je 300kn razlike. ali inace da znas, gps brzo pojede bateriju, tako da je pitanje samo koliko se vozis ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Pink Floyd fan
|
Ako vas zanima koliko struje vaš Android vuče iz baterije ili kojom strujom se puni ako je na punjaču bacite pogled na currentwidget. Piše da nije potreban root. Oni koji su rootali uređaj mogu baciti pogled na sys/class/power_supply/battery/ odakle widget uzima informacije. Pazite što radite! Ostavio sam widget aktivan. Preko noći troši 3-4mA, tj. kad je u idleu s ugašenim ekranom. Ako vam troši više pogledajte koja vam to aplikacije ostaje aktivna.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 30.09.2010. u 11:02. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|