|
![]() |
#94 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#95 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#97 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Svima je jasno kuda vodi ovaj NFS - prst na gas! No ono pravo pitanje, heh mjesto u koje su uprte sve nade, zelje, htjenja svih nas je - Shift 2. Ako su NFS HP odredili da bude arkadna jurilica s elementima on-line igre, moglo bi to biti OK. Onda u NFS Shift 2 malo "zapapre" i naprave jasan odmak od arkadnosti i voznje "mozak na pasu" - to stvarno ne bi bilo lose. Ako ce imati jasno razdvojene dvije linije NFS-a, to bi bilo izvrsno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Gdje su bili nitro i slične pizdarije u starim dobrim serijalima NFS sa ekskluzivnim autima i otvorenim stazama? Kao sad se vraćaju tim korijenima, my ass.
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Igra je arkada i sto se mene tice nitro se moze puniti i dok letis zrakom. Poanta price je kako je ova igra samo za 20-30 divljanja kada ti se ne da razmisljati. Simulacije su simulacije i volim ih, ali ne da mi se uvijek paziti na svaki vijak, kut paljenja smjese, tlak guma itd...
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Da NFS je arakada, svi znamo, ali i kao takav treba imat neke granice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Novi NFS izgleda dosta zanimljivo, ali mislim da će TDU2 biti više zanimljivi i realni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj NFS HP mi izgleda previse inspiriran Medal of Honor serijalom, ustvari ne bi me zacudilo da obje igre osmisljava isti manager. Jednostavno mi se cini (iz svih ovih filmova koje sam vidio na youtubeu) da je bit ovog NFS-a - nasilje. Skrsi, razvali. Vozacko umjece se svodi na ciljanje (izbjegni cestovnu blokadu, izbjegni siljke na cesti) i izdrzljivost prsta koji ce stiskati nitro... Nekom srecom, NFS 1 mi radi pod XP-ima i mogu reci da nivo kvalitete koji je postavio taj naslov i dan danas nije dostignut! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#106 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Ali sve u svemu U2 rula sa tim ili bez toga, a isto tako ako će sve drugo biti dobro napravljeno u novom NFS-u, a to će biti neki "feature", naravno da se neću bunit već fino uživat.
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Bazinga
|
Po ovom što se vidi, čini mi se da će biti neke stare staze. Ova iz pustinje podsjeća me na NFS 3. Mislim da su sa ovim nitrom malo pretjerali. Tip ide prema stjeni, malo ga "smota" i pipne nitro i spašen od "crasha". Bolje da su taj nitro izbacili. Ak ne na svim, bar na nekim modovima.
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Po ko zna koji put opet nerealno sranje od šugave igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() sad vidim da je već povučena paralela, stvarno izgleda kao burnout |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
em kaj je digitalan speedo ovo cak nema ni turnceler, jizzzzzzz koje smece od igre
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Moraju otpustiti vrtić zadužen za idejne projekte... Tko zna, ja sam skuzio da ima ljudi u svakakvim "zabrijačinama", ali ovim dečkima koji su to sklepali se to fkt mozda sviđa?! Racunaju na sve veci broj djece od 2 do 5 godina koji vise za igricama ![]()
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
jos jedna arkadna trka, po traileru mi baca masu na burnout.. sican se jos kad se na ps1 upiralo nfs1, 2 3, porsche revolution, hot pursuit.. posli na kompu undergroun 1 i 2 su mi bili zabavni za igrat se sa autima spojlerima i radit kerefeke seljacke, al sve sta su izdali posli nisan igra ni pola sata, dosadi nije to to, sve je prakticki isto, dodaju par novih elemenata al igra ostaje ista dosadna voznja, koja usto nema ni neku fiziku da bi se moga uzivit u igru.. sad s ovon novon mozda i bude nesto naguravanja s ekipon, mislin da su i ciljali na to kad su je radili, cisto pun gas i guraj ostale s ceste i pali nitro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jedno od većih razočaranja mi je bio Hellgate London. Super trailer, ogroman potencijal igre i onda su zasrali za bolesno-ponavljajućim levelima. Tako da mi trailer ne znači previše puno, a što se nfs-a tiče, najbolji mi je bio high stakes. Tu si morao pazit kako voziš jer se podosta kažnjavalo razbijanje tipa: auto ide sporije, vuče na neku stranu i slično. Bio je ispred svog vremena na staroj matroxici, a drugi, koji mi je bio dobar, je PU. Isto je pružao puno zabave, samo bez split-screena. Ostali su mi bili izdrkavanje na grafiku i razne gluposti. Nadam se da će se ovaj vratit korjenima balansiranja arkade i simulacije. Usput, u četvorci se moglo birat između arkade i simulacije. Jedva čekam da isprobam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|