|
![]() |
#5162 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Joj mamute, ja sam pr0 i među prvih dva milijuna sam. ![]()
![]() |
![]() |
#5163 |
Guest
|
a vekica nas, blawo. jos da nauci igrat... ![]() |
![]() |
![]() |
#5165 |
Addicted to music.
|
Kako me živcira bug sa zlatnim zvijezdama.Dobijem jednu zlatnu zvijezdu i na scoreboardu su dvije, ali nema dodatnih 5k bodova. ![]()
![]() |
![]() |
#5167 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5169 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5170 |
Addicted to music.
|
Mah, meni se više neda ni igrati.Ovo je postao Call of Duty : Modern Warfare. Sve puno cheatera.Heh. Danas me neki CasperNoob totalno ispatio, niti jednom ga nisam ubio - pucao sam po njemu, niti jedan metak ga nije niti malo oštetio, uvijek je bio na 100 %. Rokao nas je sa 870 i ono, cijeli tim je pisao da je frajer cheater. Znači, stojiš negdje skriven, baš ništa ne radiš, frajer opali iz 870 preko pola mape i ubije te automatski i još ima muda tipkat na chat. Poslije je promjenio oružje i pucao sa UMP-om, ono.Totalni show.Viđao sam tog lika ranije i ne znam...prijavio sam ga na ppbans.
![]() |
![]() |
#5171 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5172 |
Addicted to music.
|
Nije to, nego stvarno više nemam živaca.Pa jebem mu mater, što imaš od toga (osim što riskiraš akaunt) što ćeš cheatat? Okei, isključite PB i dajte nek svi cheatamo i u vražju mater.Ali naravno, onda ne bi bilo zanimljivo, pošto pojedinac onda ne bi bio superioran. ![]()
![]() |
![]() |
#5174 |
Registered User
|
Danas sam na ESL gatheru u jednoj rundi napravio dva two kill shota ![]() Odmah sam proglasen cheaterom ![]() Fkt ne kuzim takve ljude koji nakon par malo boljih killova postaju sigurni da je netko cheater ![]() Ako netko 5-6 rundi ima 40+ killova i svaki mu je kill headshot onda je to vec sumnjivo,ali za ovakve stvari tako optuzivat ljude je smjesno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5176 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
elou, nakon sto godina igranja css-a i cod-a, nabavih ovo da vidim kakvo je. neda mi se citat 200 stranica, pa ukratko, jel ima nasih servera? ima neki nas ts di se ekipa skuplja? malo mi je sugavo solo igrat, a niko od moje ekipe nema igru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5178 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5184 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Guest
|
izvrstan je HC pogotovo u rushu ![]() |
![]() |
![]() |
#5189 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
HC je po gameplayu bolji, al jbg kad ljudi iz njega napravili camp fest, a i mape su tu dosta krive, prelinearne su, dok one npr. u BF2 imaju veće mogučnosti pristupa, ove tu sve neke "duge i uske", takav osjecaj imam kad igram -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|